0 oy
395 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Valla hamburger yaninada baharatli firin patates birde cola bugün bole insallah güzel olur sizde neler var :)

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,340 puan) tarafından
Tost yapıp gecicem ya bugün çok üşengecim
tarafından
Kiz bnmki tostu yemekten saymio ya kahvaltida bile sevmio :(
(1,340 puan) tarafından
Aa benim adam bayılır tosta hergün yappsam hergün yer
tarafından
Ahh ne guzel bnde cok severim aslinda ama iste arada kizimla kendime yapiorumm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nohut yemeği gunden et haslama pilav karpuz salata :)
tarafından
Sagol canm sizese afiyet olsn hamburgeri nasıl yaptn
tarafından
Cnm daha ekmekleri pisio 1 bardak ilik sut 1 bardak ilik suya bir paket kuru maya koydum bir yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuzuda kogup biraz siviyag birde yumurtanin sarisini koydum ununuda ekleyip bir hamur yaptim 40 dakika mayalandirdim. Sekil verip firina attim. Koftesi icinde kiymanin icine iki kasik galata unu bi yumurta bir soganin suyu bir tatli kasigi hardal ve butun baharatlari koyfum iyice yunurdum. Dinlenmeye biraktim kizartinca ekmegin icine bi dal marul bir dilim domates karameluze sogan ve kofteyi koyacagim iste bu cnm :)
tarafından
Hic yemedim ve yapmadm hardalsiz olmazmi ki :D  zahmet etmeyip yazdığn icin tesekkurler bu arada :))
tarafından
Bnde ilk deniorum cnm. Olur herhalde neden olmasin :)
tarafından
Sagol canim:))
0 oy
(94 puan) tarafından
Yaprak sarması cacık soğan salatası
(94 puan) tarafından
Gel beraber olsun cnm
tarafından
Valla esim hic hayir demezdi yaprak sarmasina :)
(94 puan) tarafından
Gel cnm kapım daima açık
tarafından
Cok tesekkur ederim cnm :)
(94 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(582 puan) tarafından

Dünden etli kuru fasulye var başkada bisi  yapmak istemiyorum zaten gebeyim son haftam :ermm:

tarafından
Yeter kuzum yanina birde sogan salatasi yap tamamdir iste :)
(582 puan) tarafından
Öyle yaparım canım.
Enerjim olsa senin hamburgerlerinden yapardım ama çok zor :D sizede afiyet olsun
tarafından
Kiz bnde kac gundur feniycem diye diye iki cocukla anca bugune nasip oldu :)
(582 puan) tarafından
Sende de iki çocuk bende de aynı şekilde bir tanede yolda :D.
Olsun hamburger yenilir ya güzel oluyor uğraştırmali biraz ama
tarafından
Oyyyy Rabbim size bagislasin insallah cnm :) bakalim ilk defa denuorum :)
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Makarna çorba var yeter yatcam bugün 
tarafından
Afiyet olsun kuzum bizim dun menu oydu :)
(3,754 puan) tarafından
Bnmde dünki cnm kaldı bugün yicez
0 oy
(94 puan) tarafından
Hamburgeri nasıl yaptın cnm
tarafından
Cnm daha ekmekleri pisio 1 bardak ilik sut 1 bardak ilik suya bir paket kuru maya koydum bir yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuzuda kogup biraz siviyag birde yumurtanin sarisini koydum ununuda ekleyip bir hamur yaptim 40 dakika mayalandirdim. Sekil verip firina attim. Koftesi icinde kiymanin icine iki kasik galata unu bi yumurta bir soganin suyu bir tatli kasigi hardal ve butun baharatlari koyfum iyice yunurdum. Dinlenmeye biraktim kizartinca ekmegin icine bi dal marul bir dilim domates karameluze sogan ve kofteyi koyacagim iste bu cnm :)
(94 puan) tarafından
Tesekur ederim denicem mutlafa afiyet olsun cnm sanada
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Su boregi yapicam yanina cig kofte var cay da var zeytin peynir falanda koycam afiyet olsun sana kuzum
tarafından
Ohhh cok severim kiymali su boreginiii ama beceremiorum ya :(
(2,766 puan) tarafından
Kiyamm yokki canim peynirim var bende ilk defa denicem bugun
tarafından
Ya odaa olur valla su boregi olsunda eline koluna saglik cnm bn acamiorum hamuru ne yazik ki
(2,766 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim Biz yufka açıyoruz de zaten yufka ekmeği yiyoruz o yüzden sıkıntı olmuyor bana ama ilk defa börek deneyeceğim
tarafından
Ay hadi kolay gelsin :)
0 oy
tarafından
Bizede tarif ver :)
tarafından
tarafından
Allah razı olsun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
6 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (2,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,141 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 1,433 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu

411,968 soru

12,402,209 cevap

44,469 kullanıcı

Kategoriler

...