0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 gündür çok halsiz iştahı yok emmiyor sürekli uyuyor. Özel hastaneye götürdük 2 aylık bebeğe antibiyotik yazmış.verip vermemekte kararsız kaldım.bugun de devlete götürdük hava verdiler burnu tıkalı dediler her  biri başka bişey diyor.o da başka bi şurup yazmış ne yapicam ya.her ağızdan bir ses 2 aylık bebeğe ilaç verilmez diyen var.anlayacaginiz canım çok sıkkın.eşimde sinirini hep benden çıkarıyor.kizima mi üzüleyim kocanin tripleriyle mi uğraşayım.sanki ben hasta ettim cocugu.diyecek kelime bulamayincada yok efendim acı baharatli yiyiyormuşum da ondan emmiyormuş.cildirmamak elde değil 

3 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Valla canım bebek halsizse yapacak bisey yok ben 15 günlük bebeğime verdim ilaç mecbur kalınca veriyorsun bi kac gün kullan baktın olmadi ise  bırak ilaçları.  
(277 puan) tarafından
Reçetelerini okuyorum 2 yaş alti bebeklerde kullanılmaz diyor o yüzden korkuyorum canim
(4,876 puan) tarafından
Tekrar başka bir doktora göster  canım
(277 puan) tarafından
Eşime bişey söylenmiyor ki.bizden başka kimse bebeğini bu kadar hasteneye götürmüyormuş mantığa bak
(4,876 puan) tarafından
Saçmalık gerçekten.  Allah yardımcın olsun
(277 puan) tarafından
Aminn canım :(
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
20 günlükken oğlum enfeksiyon geçirdi kakasinda  vardı ve antibiyotik iğne kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon varsa maalesef antibiyotik kullanmak gerek eğer viral enfeksiyon dediyse bizde enson viral enfeksiyon atlattık antibiyotiksiz havayla ama kizima  bulaştı o viral enfeksiyon ve zatürre oldu.. bazı şeyler ustelemeden  tedavi edilmeli
(277 puan) tarafından
Doktor ciddi bişey yok dedi sadece boğazında biraz balgam var dedi sadece bunun için antibiyotik yazmış.bu kadar ciddi değilse neden verdi o zaman
(9,647 puan) tarafından
Balgam demek enfeksiyon demek olabilir kuzum ama hava iyi geliyor ciğerleri yumuşatıyor ciğerlere inmeden kurtarmak için olabilir şimdi bide haftasonuna denk geldin uzman bulmak zor hep pretisyenler.. onlarda uzman kadar deneyimli olamayabiliyor maalesef..
(277 puan) tarafından
Haklısın canım bide bayram tatiline girdi.eşimi bi şekilde ikna etmem gerek recetemiz var bi nöbetçi eczane bulur alırız.sagol canım fikirlerin için
(9,647 puan) tarafından
Kuzum ben son 1 aydır sürekli hastanelerdeyim ash beterinden korusun ilk kızım hastalandı iyileşti sonra oğlum sonra oğlundan bulaştı dedim tek havayla atlatırım dedim antibiyotik başlamadım dr vermişti sonrada zatürreye çevirdi hangi dr deneyimliyse ona guven basla kuzum.. ne verdi antubiyotik olarak
(277 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.adini bilmiyorum yazarken söyledi almadık ilacı daha
0 oy
tarafından
Ben büyük kızımda üç kez kullandım canım antibiyotik istasyonu enfeksiyonundan dolayı eğer kullanması gerekiyorsa mecbur kullanacaksın bebeğin ciğerlerine inmeden geçmesi için ilaç kullanmadan geçmeyecekse ya allah ya safi diyerek kullan canım rabbim şifasını versin inşallah 
(277 puan) tarafından
Eğer bir iki gün daha düzelmezse kullanırım mecburen.insallah gerek kalmicak
tarafından
Kalmaz inşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,189 soru

24,426,326 cevap

352,058 kullanıcı

...