0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (1,028 puan) tarafından

Daha ben bakmadım da alanlar olmuş çok sevindim :)... Güle güle kullanın tekrar yaparlar insalalh böyle şeyler koleksiyon oluşturma herşeyin üstesinden geliriz kadın gücü :devil:ve tabiki böyle bı site açılmış iyiki açılmış buranın resmen bağımlısı oldum çıkamıyorum=D eşim diyor çocuk olnca Görcem

11 Cevaplar

+1 oy
(25,194 puan) tarafından
Aaa olur mu canım görgüsüzlük bu alınanı paylaşmak :) 
-Reklam-
+1 oy
(16,602 puan) tarafından
Artık trendyol demeyin valla midem bulanıyor cirki çıktı bugün de bitmedi postlar 
0 oy
(29,534 puan) tarafından

Hersey hos guzelce bazen cılkı çıkıyor haksizmiyim :ermm:

tarafından
Çok abarttılar o gün ya
(1,028 puan) tarafından
Tabi canım orasida var işte heycana kapılıyorz =)
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Evet canım birlikte başardık kardesimden ve kendimden alışveriş yaptım bedava ya.. mustela bebek sampuan pişik kremi alcaktim zaten  bedava geldi
(1,028 puan) tarafından
Mustela baya pahalı ya keşke 50 olmasaydı 100 olsaydı =D smdide ben nankörlük yapıyorum sanırım insan hep fazlasını istermiş ya ....
(4,958 puan) tarafından
Aynen canım şükredelim bende eşime kızdım bı müsait olup üyelik bilgilerini bulamadin dye hahhaha..  ama aklımda pahalı olanı bedavaya getirmiş oldum çok mutlu oldm
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Benim de hakkım varmı kızlar baksanız 
(1,028 puan) tarafından
Canım yıkıldı buralar bı kaç gn önce bakmadnmi koleksiyon olstrman lazımdı birbrimize yardmci olduk kaydettik hep
(12,268 puan) tarafından
Oluştur dum canım koleksiyonu
0 oy
(30 puan) tarafından

Hesabımda sıkıntı vardı giremediğim için ne kaçırdım acaba:angel:nedir bu anlayamadım bi açıklayabilirmisiniz :) 

(1,518 puan) tarafından
Valla bende bisi anlamadim.
(30 puan) tarafından
Şimdi anladım cnm trendyol hesabında 50 tl lik alışverişe 25 tl indirim kuponu kullanabiliyormuşuz
0 oy
tarafından
Valla Allah razı olsun hepsminden ben alışverişi yaptim bile ikili tava aldım ihtiyacım vardı :))
0 oy
tarafından
Geven ay 420 tl para kazandım 3 hesapla .

Annemde tek hesabına yardim ettim 200 tl kazandı.

Toplam 620 tl para kazandım catir çatır harcadim valla :))
tarafından
Aslında geçen ay tek koleksiyondan 100 tl kazabiliyordu ama sistemsel bir hata oldu üstüne 100 tl daha verdiler .
Ben burdaki kızlara da dedim burda link paylasilmasin diye intadan yada faceden yada wp den grup halinde kaydet yapınca hem daha basit hemde gizli iş yapıyoduk
tarafından
Valla oluyormu oluyor ben haber veririm size kizlar
tarafından
Anladım.takio edeyim çıkarsa obur ay yine yaparız
tarafından
Ver canım beklerim
tarafından
Tamam canı.
0 oy
(1,135 puan) tarafından

Valla benim çocuk doğdu bem hala burda :D

0 oy
(657 puan) tarafından
Yattığını nereden görebiliyoruz ben bulamadım
0 oy
tarafından
Evet benimkaydeden herkes tesekur ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 314 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 232 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepalper1 (264 puan) tarafından soruldu

413,021 soru

12,434,704 cevap

45,780 kullanıcı

Kategoriler

...