Canım temmuzdaymış o zamana kadar 4_4 buçuk aylık olur zaten.benimde oğlum 3 aylık şahsen olsaydı tatil imkanımız giderdim. Denizede alıştıra alıştıra sokardım, dediğin gibi şemsiyeli botlarla vs şuan 3 aylık oyunlardan anlıyorlar, 1 aya kadar dahada gelişecek duyuları dahada keyif alabilir. Enfeksiyon vs olabilir evet ama denize gitmesede oluyor çocuklar.Girdi enfeksiyon kapacak diye birşey yok, girmedi kapmayacak diyede bir şey yok. Hergün saatlerce girdirecek değilsindir sonuçta onada eğlence olur umarım. Çıkınca güneşe, rüzgara dikkat etsen yeterlidir. İyi düşün iyi olsun. Şimdiden keyifli tatiller size
Canim cok küçük henüz ben olsam sokmazdım o kadar erken sanırım
Suya sokma derim ayaklarını falan belki güneşe ve hava değişiminede dikkat et mutlaka bebekler için olan güneş kremlerinden al doktoruna danışıp iyi tatiller şimdiden
Kuzum ben antalyaliyim. Denizde büyüdüm valla abimin 2 tane çocuğu var ikisi de denizden çıkmaz bir sorun da yaşamadık çok şükür. Hatta deniz suyu vucutlarina iyi bile geldi. Kucuk yigenim 4 aylık falandi ısilik olmuştu denize göre çıka iyileşti mis gibi oldu valla hepsi geçti ayyy keşke bende gidebilsem.çok özledim deniz kum güneş AILEMMM
3 aylık daha çok küçük benim ki 5 aylık ben bile şuan da gitmiyorum sence 3 aylık bebek sana tat verir mi vermez bişey anlamazsın yani yine de senin düşüncen
401,984 soru
12,034,189 cevap
36,262 kullanıcı