Kızlar selam. Benim kaynanam ve kayinpederim hiç yemek seçmez. Tek haşlanmış makarna koysam çok güzel olmuş der yer bitirirler. Gerçektende böyle. Ne yapsam begenirler. Ama ben aileme bişey begendiremiyorum ya kafayı yicem. Yemeğe cagiriyorum babam hemen bisey diyo ben köfte isterim ben tas kebabi isterim annem diyo tavuk yapcaksan gelelim. Her seferinde çeşit çeşit yemek siparişi veriyolar. 3 seneden fazladir evliyim her istediklerinde de kırılmasınlar diye yaptım. Yapıyorum bide mutlaka kusur buluyolar. Annem çorba icmem diyo hatrim icin ic bak guzel yaptim diyorum heves ediyorum yedirmeye. Babam yemekle ilgili bi kusur bulur bi türlü begendiremedim. Neyse. Kaynanam ameliyat oldu ben bakıyorum şimdi. Yarın annemlere gelin dedim kahvaltıya. Geçmiş olsun dersiniz hem dedim. Babam ordan diyo su böreği yaptırsın. Ya dedim bi tepsi 50-60 tl. Zaten avans çekmişti eşim eksik maaş aldi. Yaptiramam dedim evde kahvaltilik var dedim. Benden değerli mi 60 tl diyo. Bayramda vs bile börek yaptirip goturuyorum annemlere gelen misafire koysun diye başka zamanlar paramiz olursa babam sevio diye aliyorum. Eşim sagolsun hic ikiletmez. Neyse işte. Yaptiramayiz sıkışıgiz dedim. Ben o zaman gelmiyorum dedi. Kayinpederimde gelcek baba sana sebep dedim etmeyin bole dedim. Gelmiyorum dedi. Bende dayanamadim gelmezsen gelme ya dedim. Biktim dedim artik sizi memnun etmeye çalışmaktan. Gerçekten içim çok doldu. Başkasına anlatsam ailesinin dedikodusunu yapio derler die kimseye anlatamıyorum. Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin