0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından

Mide yanmasindan oluyorum midem surekli agzimda ne yesem aynisi yogurt yedim fayda yok sut ictim fayda yok soda ictim fayda yok ya napcam sasirdim ekmek attim agzima dursun artik diye iki gundur burnumdan geldi nefes dahi almak istemiyorum resmen su iciyorum o bile yakiyor ya ben napicam bi mide yanmasina yaaa kizlarr:'(

17 Cevaplar

+1 oy
(2,178 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
bulabilir misin bilmiyorum ama karpuz mide yanmasina birebir.. geri sezonu da geldi 
(1,063 puan) tarafından
Deniyim bi canm cok saol
-Reklam-
+1 oy
(4,876 puan) tarafından
Gaviscon al kullan canm 
+1 oy
(2,840 puan) tarafından
Soguk sut dondurma yesil elma ilk zamanlar bunlarda buldum careyi :) bu ara bunlarda kesmiyo gaviscon surup kullaniyorum
+1 oy
(1,063 puan) tarafından
Sütü soguk ic birde gaviscon surup ic cnm 
+1 oy
(351 puan) tarafından
Beni sadece gaviscon rahatlatıyor tavsiye ederim bebeğe zararı da yok
+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Bana en cok kabuklu salatalik iyi geliyor ilk hamilelikte de oyleydi bunda da. Guzelce yika bol ortadan hafif tuzla mukemmel sonuc :)

Onun disinda soguk sut, elma, dondurma iyi geliyor bide. Dogal yoldan gecmedigi durumda da azicik gaviscon veyatta rennie duo icerim aninda kesilir :)

+1 oy
(224 puan) tarafından
Cok fazlaysa ilaç kullan canım bide karpuz iyi geliyo 
+1 oy
tarafından
En etkili cözum

1 su bardagi su

1 tatli kasigi karbonat karistr we ic canim
+1 oy
(242 puan) tarafından

Sen aycicek cekirdegi bir dene canim şip deye kesiyor:)

+1 oy
(13,609 puan) tarafından
Gaviscon alıp içebilirsin 
+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Canim naneli sakız ciğne kesinlikle ve nane kayNat az yudum  yudum gün içinde iç benimde berbattı aferdersin ağzımdan artık hep aci su geliyordu yemek yemek istemiyordum şükür suan iyiyim dene bir sende
+1 oy
(404 puan) tarafından
Rennie yi denedin mi ? Sut soda onlar banada fayda etmiyor renjie bi 10dkda olsa rahatlatiyor
+1 oy
(758 puan) tarafından
Canim doguma yakin zamanlarda ben karpuz ve taze nane yedim cok iyi gelmisti sende bi dene istersen bu ikisi harici herseyi denedim fayda etmemisti soda karbonatli su gaviscon sut elma vs vs 
+1 oy
tarafından
Şurup iç canım benimde öyleydi hamileyken çok şükür şimdi geçti
+1 oy
(132 puan) tarafından
Canım benim kini bi bardak suya limon sıkıp içince çok iyi geliyodu 
+1 oy
tarafından
gunde bir sise gaviscon iciyordum abartisiz yaziyorum kendi aldima alamiyordum esimin annemin babamin adina yazdiriyordum baska bisey hic kesmedi beni yanliz yemek oncesi ic yemekten sonra icersen oda fayda etmiyor 
0 oy
tarafından
Soğuk süt iç canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 361 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
16 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.

411,364 soru

12,382,858 cevap

43,334 kullanıcı

Kategoriler

...