Eşim sürekli bana yalan söylüyor mesela bana geçen gün nöbete erken cikicam o yüzden erken giriyorum dedi neyse ben de nasılsa erken çıkacak diye arıyorum hat meşgul neyse bi 20 dk filan geçti ariyor ariyor açmadım sonunda açtım erken çıkmayacak miydin dedim şimdi çıktım işte bundan bundan dolayı dedi halbuki ben aradım meşguldü ama aradigimi kendisine söylemedim dün gece bu konudan dolayı bayaa tartıştık ve gozumun önünde resmen sildi kimi aradiysa ben güzellikle söyletmeye çalıştım silerken gördüğümü söyledim ama beni s.lak yerine koymaya devam etti bi de ben yalan söylemedim diyor ya gördüm gozlerimle çıldıracam sonunda baya patladim yalancı yalanlarini mi dinleyim filan dedim umrumda değilsin bana yalan söyleyen biriyle işim olmaz dedim baya yüklendim o da ben gidiyorum dedi ben de defol git kapı orada dedim annemdeydik zaten işte şu zaman sonra almaya gelirim sizi dedi gelme istemiyorum dedim kardeşimi aldı gitti bu ilk kez yalanı değil en sonuncu bu diye bunu anlattım siz olsanız ne yapardınız cidden konuşasım gelmiyor kendisiyle sogudum iyice iyi davranamıyorum içimden gelmiyor önceden olsa oturup aglardim şimdi bi duygu belirtisi bile gosteremiyorum kendisi bu duruma getirdi artik