0 oy
980 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşim sürekli bana yalan söylüyor mesela bana geçen gün nöbete erken cikicam o yüzden erken giriyorum dedi neyse ben de nasılsa erken çıkacak diye arıyorum hat meşgul neyse bi 20 dk filan geçti ariyor ariyor açmadım sonunda açtım erken çıkmayacak miydin dedim şimdi çıktım işte bundan bundan dolayı dedi halbuki ben aradım meşguldü ama aradigimi kendisine söylemedim dün gece bu konudan dolayı bayaa tartıştık ve gozumun önünde resmen sildi kimi aradiysa ben güzellikle söyletmeye çalıştım silerken gördüğümü söyledim ama beni s.lak yerine koymaya devam etti bi de ben yalan söylemedim diyor ya gördüm gozlerimle çıldıracam sonunda baya patladim yalancı yalanlarini mi dinleyim filan dedim umrumda değilsin bana yalan söyleyen biriyle işim olmaz dedim baya yüklendim o da ben gidiyorum dedi ben de defol git kapı orada dedim annemdeydik zaten işte şu zaman sonra almaya gelirim sizi dedi gelme istemiyorum dedim kardeşimi aldı gitti bu ilk kez yalanı değil en sonuncu bu diye bunu anlattım siz olsanız ne yapardınız cidden konuşasım gelmiyor kendisiyle sogudum iyice iyi davranamıyorum içimden gelmiyor önceden olsa oturup aglardim şimdi bi duygu belirtisi bile gosteremiyorum kendisi bu duruma getirdi artik 

9 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından

Ne yapardim bende ayni senin gibi tepki gosderirdim. Benimkide yalan konuşur bende yalan soglediyini bilyorum alisdimda zaten insan dediyin her weye aliwiyor be kuzum:angel:

tarafından
Kendinden soğuttu iyice kendisine de diyorum dediğin hiçbir şeye inanmıyorum diye bi de yalan söylemiyorum diye oğlumun ve benim üzerime yemin etti demek ki hiç bizi kaybetme korkusu yok kendisinde
(242 puan) tarafından
Kaybetme degilde Allah korkusu degelim ha yalnizca seninkini degil kendimikinide ima ediyorum. Yalani oncelikle Allah sevmez
tarafından
Aynen öyle canım resmen onu dinlerken doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum
(242 puan) tarafından
Yakinlarda bir latife duydum kendime benzetdim. Yaziyorki kadin iki kawini kaldirip sizi dinliyorsa hangi yalanlari soylediyinizi anlamaya calisiyor. Eger bir kasini kaldirip dinliyorsa artik hangi yalanlari konusdugunuzu bioiyor:)))
(242 puan) tarafından
Ben hep 1 kawim yukarda dinliyorum:)
tarafından
Ben de o şekildeyim su an canım çok doğru demişler onlar da bizi s.lak sansinlar
-Reklam-
0 oy
(6,687 puan) tarafından
İyi yapmişsin canim konuşma bile
tarafından
Ne koşucam isterse hiç gelmesin kendi kaybeder
(6,687 puan) tarafından
Ama bazilari malesef senin gibi duwunmuyor..cok goruyorum burda aldatilmagi kabullenip sessiz kalanlari
tarafından
Annem de şahit oldu ben de dedim son çare sığınma evine de gitsem çekmem diye annem de biz varız burada saçmalama dedi yalanlarla bi hayat yaşatacaksa bana üstü kalsın
(6,687 puan) tarafından
Boyle yaparsan inanki hatasini anlar deyerini daha cok bilir..tabii affetmek sana kalir..ama gormezden gelsen nasil olsa kabullenmiş der bi daha yapar
tarafından
Görmezden gelemem ilk değil çünkü yalanı böyle bir konu daha önce olmadı ama başka konulardan olmustu o zaman bu kadar tepki göstermemiştim ya da yumuşamıştım ama bugün iyice çığrından çıktı iş alttan almıyorum almam da
0 oy
(507 puan) tarafından
Haklısın cnm ama ne bilim ya bundan dolayı başkasına giderse erkegide başı bos bırakmak iyi degil
tarafından
Bundan dolayı giderse gitsin kendi adamlığına yediriyorsa ben tutmam zaten kendi kaybeder beni oğlumu
(507 puan) tarafından
Bu erkek niye böyle ya gözleri dışarda karısı yavrusu sıcak yuvası varken ne gerek var yada biz kadınlar niye gözümüzmiletin eşime bakmiyo
tarafından
Bilsem keşke kuzum anlarlar da geç olur
0 oy
(42 puan) tarafından
Ah canim hepsi ayni hepsi kafayi yemis ben affettikce daha da yuz goz oluyodu hersey simdi bosaniyorum ve birdaha evlenmem senden baska kimse anlamaz ne cektigini en iyi davranisi sen daha iyi karar verirsin
tarafından
Alttan almiyorum alttan alınacak bir şey degil çünkü
(42 puan) tarafından
Bende hic bir zaman altdan almadim bagirdim.cagirdim.agladim.bi baktim kendime zarar veriyomusum.dedim.bunun icin kendimi uzmeye degermi ayriliyorum:)))
tarafından
Allah hayr etsin sonumuzu kuzum kendimize ettiğimizle kaliyoruz onlar üstüne bile alınmıyorlar
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bilmiyorum ama yanlış ma sürüklemek istemem fakat silmesi korktuğunu yanlış birşey yaptığını gösterir aklıma ilk gelen şey aldatması ki erkek milletin asla kolay kolay 20 dk konuşmaz yanlzica kızla eşle 20 dk fazla konuşulur erkekler en fazlası 8 9 dkr Allah bilir tabi . Ama yalanın sonu hayır değil gün yüzüne muhakkak çıkacak
(42 puan) tarafından
Ben sana kiyamam canimbenim ya Allah islah etsin bende hamileyken kufur yedim anasindan agzini acip.bisey demedi birde cocugumu alcaklarmis elimden kusura bakma canim senin derdin var ben kendi derdimi yazdim
tarafından
Ben kendisine de dedim ben içinde bulunduğumuz durumdan ağlarken hiç mi için sizlamadı diye çocuğumun hakkını yedirdi resmen beşiğini kıyafetini annemden istedim hep onlarda dalga geçer gibi iki uç takım 400 tl de para gönderdiler tabi ben kesildiğini bilmiyordum o zaman bizim 1 aylık kesintiyle bile denk gelmiyordu yaptıkları
(1,517 puan) tarafından
Ayyy ayyy Allah'ım böyle kocalari yerin dibine sokmak lazım düşüncesiz pislikler evi karısı çocuğu yok sanki wllaha böyle insanı sürün sürün süründürücen kaybetme korkusu olucak baktın yok değerin yok kaybetme korkusu yok hayatından çıkarmak en iyisi ömür boyu mutsuz olmaktansa kendi ayaklarının üstünde dur bir süre acı çek bir daha asla erkek milletine güvenme kendi hayatına bak
tarafından
Pişman olur da pişman olduğu yerde beni bulur mu ya da eski beni kendileri yapıyorlar böyle bizi sonra iyilik bekliyorlar bir de Rabbim ıslah etsin boylelerini ne diyim
(1,517 puan) tarafından
Aminnn aminn işte erkek milleti nefret ediyorum çoğu aynı halt
0 oy
tarafından

cok merak ediyosan tatlim kimle konustugunu gece uyurken al telefonunu mesela turk telekommu internetten sifrsini al gir internetten telekomun sitesine gecmis dokumlerinin hepsini kendi telefonundan surekli takip et senin gordigini fark etmez bile sen hangi sebekeyi kullandigini soyle ben sana anlatayim yada bak netten hepsinin gecmisi gorunuyor artik :D

tarafından
Merak etmiyorum canım yalan söylemesi zoruma gidiyor
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Canim kusura bakma ama alışmıs kudurmuştan beterdir derler

Senin kocada alışmış yalanlara
0 oy
(597 puan) tarafından
Telefonda konuşmasından şüphelenmeyeceğim için bu konu zaten hiç acıkmazdı bizde ama diyelim ki açılacak bireyden şüphelendim annemlerde açmazdım eve gelince aramamış gibi kacta çıktın bugün erken çıkacaktın geç geldin bişey mi oldu vs diye sorardım belki derdi şu aradı onunla konuştum uzun sürdü biraz vs sorun yok ama başka şeyler söylüyorsa beni ***** yerine koyma kimle konuşuyordun diye sorardım bundan sonrası onun cevaplarına bağlı ama keşke annenizin yanında tartismasaydiniz
tarafından
Çarşamba gününe kadar buradayız aynı ilde değiliz annemlerle o zamana kadar içimde tutamazdım herhalde
(597 puan) tarafından
Ben de eşime kızmıştım kayınvalidem biz de kalıyordu bebek uyuyunca hadi bi hava almaya çıkalım dedim kayijvalideme esime dedim arabayi çek sakın bi yere konuşalım örneğin bi çözüm bulunur ama ben ne olursa olsun ailelerin yanında hissettirilmemesi gerektiğini dusunuyorum ailem sorun olduğu duyduğunda ben artık boşanma evresine gelmişim demektir
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Tavrını göster hemen yumuşama ki korksun seni kaybetmekten biz bazı bayanlar eşlerimize bu korkuyu veremiyoruz bu yüzden bu kadar rahat davranıyorlar 
tarafından
Yumuşamadım canım gece geldi bir de hiç mi merak etmedin diyor etmedim dedim şu anda konusmuyorum
(2,479 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canım

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,037 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asyam (2,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 414 göst.
16 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Sadevatandas (2,130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 955 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde est16 (568 puan) tarafından soruldu