0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar ben cahilliğimle göğüs ucum yara olunca 1 2 gün emziremedim kızımı. Krem sürüp iyileşmesini bekledim 3. Gün göğsüm tıkandı mastit oldum cok zor uģraşlarla sutüm geldi ama 2 göğsümden de toplasam 15 ml cıkyor haftalardır böyle bende mama veriyorum. Kaynanam kızmı kucagna aldı cagr bakalm gelcek mi sana dedi cagrdim gelmedi oda emzirmiş olsaydın senin kokuna alşırdı sana gelirdi dedi cok kırldım bugün de karnı acmı dedi galiba dedim oda emziryor olsaydın kendi doyacagı kadar emerdi dedi aslında kötü niyetli biri degildir ama bu konuda cok hassasım Allah tarafnda sütüm olmasaydi razı olurdum ama benim hatamla sütüm gitti kendimi suclu hissediyorum hep. Bu arada mamayla büyüyen bebek annesinin kokusunu ilk zamanlarda da alışrmı yoksa daha gecmi bağlanır anneye

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ne alaka piskolojik baski yapiyor canim benim kizzim 40gunllukken birakti 9aylik baannaa nasil duskun hep maammayla besledim
(7,293 puan) tarafından
Aynen bende mamayla büyüttüm MAŞALLAH..  Sen bakma k anaların bazıları öcü gibi görür mamayı.. Bana da babasına da çok düşkün..
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
2 gün emmedi diye süt bitmez. Bol su icio emzirmeye devam et. O öyle söyledikçe keşke göğüs yarama çare bulsaydınız da yol gösterseydiniz de. Lohusayim çok da bu konuyu konuşmak istemiyorum de.
0 oy
tarafından
Canım.pompqn varsa göğsünü sağ sütun artar tekrar benimde öyle oldu mastır oldum göğüslerim çok kötü tıkandı 3 gün üst ust 2 saatte bir sağdım şimdi sütüm çok bol şükür
(2,029 puan) tarafından
El pompasıyla da sagılırs A çoğalır mı acaba benim sütümde çok az
(470 puan) tarafından
Göğüste tıkanıklık varsa elektrikli ile açılması gerek ve ılık duş eğer tıkanıklık yokss el pompası daha çok süt çıkarır
tarafından
Ben elektrikli ile sağdım ama yoksa el pompası ile de sagabilirsin canım
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ya ne kadar boş konuşuyorlar böyle gördükçe çıldırıyorum. Benim çocuğum hiç emmedi beni 1 buçuk ay sağarak verdim sütümü sonra sütümde gitti. Hep mama içiyor 4 aylik oldu bana çok düşkün doğduğu andan itibaren 2 ay boyunca hep göğsümde yattı kokum olmadan uyumadı gece uyurken burnunu burnuma yaslar koklayarak uyur beni şimdiler de en cok tepkiyi bana verir gorunce hemen heyecan yapar güler. Babasının kucağında bile gözü hep bendedir. Deli oluyorum boş konuşan gereksizlere
0 oy
tarafından
Ne alaka ya destek olacağına köstek olmuş. O bebeği sen taşıdın karnında sen baktın cnm mama da versen annesin sensin meme de versen annesi sensin. Mama öcü değil her insanın sütü olmayabilir Allah mamayı yapandan da razı olsun en azından yavrular aç kalmıyor. 
0 oy
(632 puan) tarafından
Emzrimeyince sutun azaldimi cnm?benimkide ara sıra acıyor.ama emziriyorum mecbur.korkuyorum sutum azalır.kuzum takma kafana zaten senin kokunu almış bebeyin.
(632 puan) tarafından
Hem benimkide zshir gibi görüyordu.ama bebeyim benim sutumu bi ara kustu.o zaman bende məcburən mama verdim.napayim bebek acmi  kalsin
(3,822 puan) tarafından
Emzir canım korkma yaradan alışıyorsun bir süre sonra benim ki çok kötü yara oldu ama bırakmadım verirken sayardım 1 2 3hop deyip verirdim sonra iyileşti şimdi Allaha şükür emziriyorum 3 buçuk aylık oldu
(632 puan) tarafından
MasAllah canim benim.benimkide 45 günlük.emiyor.acisa bile zor.veriuorim.koni bebeyim olunca)
(3,822 puan) tarafından
Aynen konu onlar olunca kendi acımızı unutuyoruz
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım
0 oy
tarafından
Canım kendını heder etme boool su ıc yeşillik ye ve dut kurusu ye. Ve surekli emzir sen sut az gelıyo aanırsın ama emzırdıkce cogalır. Mama zehır degıl kımsenn lafına bakma ama sutun hala varken cogaltmak ıcın sureklı emzir ac olmasada teklıf et. 
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Benimde stresten sütüm azaldı demedikleri kalmadı ben sütümü esirgedigim için mama veriyormusum mama vermek kolay işmiş ben emziriyorum ama doymuyor ek olarak mama veriyorum küçük çocuğa mama mi verilirmis:( 
0 oy
tarafından
Ben oğlumu mamayla büyüttüm bana o kadar düşkün ki hepsi yalan
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Yalan canım sana düşkün olur ne olursa olsun emzir sürekli artar sütün sağ mümkünse bol su iç hurma incir kayısı ceviz badem gibi kurıyemişler ye artar sütün Allahın izniyle 

Kaç aylık bu arada bebeğin 
(137 puan) tarafından
3 aylık olucak işte erik komposto yaptım üzüm hoşafı yaptım hurma incir yedim bir karşım var internette dolaşyo onu da yaptım rezene cayı ictim pompala sagdım yok gelmiyor ne yaptysam
(341 puan) tarafından
Canim sehrriyeli bulgur ve yesil sogan cok yapior dene istetsen bende cok ise yaradi kaynanam hergun geldginde ne yemek yaptin derdi bulgur derdim guluyordu
(3,822 puan) tarafından
Benim kızım da 3 aylık bende gel dediğimde gelmez çünkü daha onu bilmiyorlar emiyor benim kızım üstelik aldırma sen onlara bebekler en çok anneye düşkün olur emmemesi bunu değiştirmez
0 oy
(3,822 puan) tarafından

image

bu tarifi uygula canım artar inşallah sütün emzirirsin 
(137 puan) tarafından
Canım denedigim yaptgım şeyleri görsen sen bile dersin yok ugraşma artk diye inan 10 günde 12 kilo verdim verdiklerimi geri aldım fazlasyla
(3,822 puan) tarafından
O zaman uğraşma canım mama ver bakma sen çevreye bebeğin aç mı kalacak
Olmuşla ölmüşse çare yok derler kimseyi takma kafana uğraşmışsın olmamış
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Sütün artar canim öle gitti gelmez diye biseu yok cnki aynisini ben yasadim..sütünü bol bol sağman lazm.oncelikle..ne kadar az cikarsa ciksin sen sag..sonra nette havuclu incirli kür tarifi var süt arttirici onu yap mutlaka..sütüm artcak diye inan ayrica..bn artcagina inandim ve bol bol su icip süt arttrian seyler yedim ve suan 13 aylik hala emiyo ve hic mama almadi..
(341 puan) tarafından
İnsan surekli aklinda sutum yok yetmior dedikcede sutun cekilior canim ilk kizimda oyle diye diyede kesildi ikinci kizimdada derdim basta annem cok kizardi allahtan dinledim artik oyle dememeye dusunmemeye basladim yoksada var derdim icimden sutum yavas yavas gelirdi olmasada surekli emzirirdim duzene girene kadar snradan artti yine
(341 puan) tarafından
Benim kaynanada surekli sutun yok doymior goguslerin bos bak derdi annem kizardi bana dusunme oyle sen var diye dusun hep
0 oy
(374 puan) tarafından
Treni doğmuş bebek ne bilir annesinin kokusunu hem bir tek sutle mi biliniyormus anne kokusu öyle bişey yok 40 lisin belki herkesin her konuştuğu dag gibi gözünde buyuyecek biliyorum bende oyleudim ama bilincsizdim aldirmiyirum artık isteyen istedigini desin umrumda değil yatigin şeyde hata değil mecbutiyetten yapmissin kendine sıkıntı yapma rezene çayi ic bulgur pilavi ye helva ye canim gelir insallah sutun
0 oy
(3,574 puan) tarafından
2 günde süt bitmez sağınca gelir bebek de tekrar alışır da o laflara devam ederse stresten sütüm gidecek de. Ne bu Allah aşkına ya. Kadın kadına bu kadar eziyet etmemeli. Anne sevgisi de evlat sevgisi gibi iç güdüsel. Üzülmeyin nolur. Beraber yaşamıyorsanız gitsin evinizden. 
(3,574 puan) tarafından
Eklemeden edemedim:
Mama değil kaynananın dili zehir.
Kusura bakmayın.
(137 puan) tarafından
Olabilir :)
0 oy
tarafından
Ben kızımı 6 7 ay sağarak verdim göğüs ucum olmadığı için edemediği için ve kavramadigi  .

Mama yerine sende sağ dicektim az çok demissin. 

Ama meme emmese bile kızım bana aşık. 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Canm Bn ilk cocugumda iki ay öle cektm tek çözümü bol emzir on dkda Bi ondan sonra mama ver bulgur pilavı bol yeşillik tuket 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hangi anne çocuğunu emzirmek istemez aceba? Böyle zihniyetlere **** oluyorum. O da bir anne bu konuda seni düşünüp laf sokmamaliydi çok ayıp etmiş cookk
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Senin karnindayken  kokunu  biliyor  canim boş iş o artık dogar  dogmaz  bebegi  anneye  veriyorlar  ozelde  ve bebek susuyor  ne demek senin  kokunu  bilmiyor  onunkininimi  biliyormuş  kaynananda  bi tuhaf  yani  küçük  cocuk  olur öle 
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bebeğin 3aylik zaten çağırınca gelmez sana ne kadar cahil ya Allah sabır versin.Sut konusuna gelirsek de emzir bebeğini yara için de Fito krem sur emzirdikten sonra diğer emzirmede yika
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla canım bizimki de çoğunlukla mama ile besleniyor hiç te öyle bı durum olmuyor merak etme biraz boş konuşmuş kaynanan 6 aylıgız maşallah uyurken dibime kadar giriyor sarılıp uyuyor bakma sen ona konuşmak için konuşmuş işte 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmaaaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 282 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,160 göst.