Kızlar 2 senelik evliyim 7 aylik bebeğim var babam 9 sene önce vefat etti annem başkalarıyla evlendi vs ben amcalarda kaldım ve evlendim 9 sene felan evlendim kaynanamlarla alt üst katliyiz doğumdan sonra çok bunalmaya başladım ya bana yardımcı oluyorlar ama sanki bebeğimi severken benden alınacaklar gibi hissediyorum eşim şuan başka yere gitti babasına yardıma bende kaynanam ve görümcelerle kalıyorum mesela bebeği yanimdan aldıklarında kendi kendime kızıyorum kaynanam canım yavrum felan diyo deliriyorum kimsem yok derdimi anlayan iyi davranıyorlar ama ben hep kendimi ezik hissediyorum kimsen yok derdimi anlayan yok suratim hep dusuk hayattan zevk alamıyorum yardim edin bi psikologa gidiyim mi anlicaginiz ne annem ne babam ne de eşim var yanında annemle zaten gorusmuyiruz herşeyimi içime atıyorum yemi gelin alçaklar yok sen kıskanırsın felan diyolar bende banane alın ne kıskancım felan diyroyn kendileri çok böyle takılmayı samata seviyorlar ben onlar gibi olamıyorum bi yerde patlak veriyorum ağlıyorum hep