0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayinvalidenn boş bı odası vardı sadece tek kişilik bazasi yatağı vardı.o odaya çekyat takımı alacakmış .eşimde o bazayi bize versene çocuk için koyarız dedi. Hii biz köye goturcektik ama lazımsa alın ama sizin çocuk odanız küçük odada dolap beşik var bide bu sığmaz ki fln dedi biraz gönülsüz hem küçük yatamaz dedi.esimde bı sene sonra anlar yavaş yavaş o beşiği de birine veririz dedi ama verecek kimse yok oğlum hiç yatmadı çatılı sallanmayan karyola tarzı bı beşik. Oğlum ne zaman yatabilir şuan bir yaşında . abimin kızı 2yasonda yatıyor mesela

13 Cevaplar

0 oy
(586 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla bnm kızım şuan 17 aylık ve asla yatamaz bazada biliyorum yer yatağında yatıyoruz biz çünkü çok deli yatiyo sabaha kadar dönüyo ben 10 yaşına kadar baza almayı düşünmüyorum mentesorri yatak alcam buyuklerinden 
tarafından
Bazalar için kenarlık varmış belki onlardan olablr .demin gördüm
(586 puan) tarafından
Evet canm var ama ama ışte o mentesorri ev gibi ya hani içinde oyun filan oynar çatılı hoşuna gider O yüzden almak istiyorum
tarafından
Arkadaş yaptirmisti tek kişilik olanları dar geldi biraz daha geniş olablr demişti .yani yanına korumalık koyunca daraltmisti
(586 puan) tarafından
Hangisi mentesorri yatak mi dar gelmiş canm ben eşime yaptırmayı düşünüyorum eşim yapar yani onu çok kolay çünkü yapımı mentesorri yatağın geniş yapar eşim onu
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Baza icin çok çok kücük 7 yaşından sonra yatabilir bence 
tarafından
Eşimde alalım deyip duruyor gördükçe alışır fln bende emin olamadım küçük yani
tarafından
Yok artık ne 7 yaşı benim oğlum 2 yaşında başladı yatmaya
0 oy
tarafından
Yanlarına bariyer gibi bir şey yaptırırsan şimdi de yatabilir benim oğlum 3 yaşında bazen benimle uyur ama yine de yataktan düşer arada
tarafından
Geçen gece yataktan düştü yatağımda yüksek .kafası morardı.simdi oturma odasında yatıyoruz oğlumla tabi yere serdim yorgan fln
0 oy
(173 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında kendi odasında bazada yatmaya başlamıştı 
0 oy
tarafından
Baza için baya küçük en en erken 6 yaşında falan eğer yanına korumalık yaptırırsanız olur ama. Ve ayrı oda için gece kesintisiz uyuyorsa çıkarın yoksa bi anlamı kalmaz ayrı odanın sürkeli kalkar ya sen yanına gitmek zorunda kalırsın yada çocuğu yanına almak zorunda kalırsın. 
0 oy
tarafından
Bence 2 yaşta erken gibi düşer filan mazallah benim oğlum 22 aylık olacak park beşiğinde uyuyor çok zorlarsa yer yatağında uyur yatağıma asla almadım almam da düşer diye korkarım baza da aynı şekilde 
tarafından
Oğlum kolik bı bebekti hicbirsekilde uyumadi 3ay ousette uyudu düşün doktorumuz yakın oturuyordu geldi ben böyle birşey görmedim dedi alistiramadik uyumuyordu aglamktn .ayağımda uyudu bı oda zor bı süreçti ama geçti şimdi sallarim koyarım uyur ama emmeye kalktığı için şuan sık kalkıyor anca 2yasinds emmeyi bırakırsa öyle alistirirm die dusundum
tarafından
Benim ki de kolikti neler çektim nelerr sabaha kadar kucağımda pispis yapardım susmazdı 4 aydan sonra kendine geldi o zamandan sonra hep beşiğine koydum şimdi de emerek uyuyo ben de emmeyi nasıl kescem diye kara kara düşünüyorum. Bazaya alışırsa tabi rahat olur ama korkuluk şart yine de
tarafından
7ay sürdü :(:(  halada aglak .. emerek uyur aynı şekilde ama bazen anliyo uyaniyo o sırada ayağa alıyorum dalınca bırakıyorum. Kolik bebenin alışkanlıkları zor biraktiriliyomus.
0 oy
tarafından
Bariyer korumalıklar var baza için. Onlardan kullanabilirsiniz. Alıştırırsanız 2 yaşına gelmeden yatmaya alışır. Sağlam bir korumalık takarsanız düşer korkusu da olmaz hem
0 oy
(555 puan) tarafından
Canım benim oğlum 2.5 yaşında bazada yatmaya başladı düşmesin diye yanına korumalık aldık şu an 5 yaşında hala kendi yatar 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 3 yasinda yatmaya başladı kizimda öyle zamanla alışıyorlar hic düşmediler mesela yaterken
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Alıştırmak alakalı bişey erken alıştırırsan yatar, korumalık alırsın yanlarına. 
0 oy
tarafından
Yanına Bi koruma alırsın yatar canım 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Valla 16 aylık bazada yatıyo beşikte yatmıyo artık

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 304 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
28 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 354 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,354 cevap

41,351 kullanıcı

Kategoriler

...