Izleyen var mi desen daha dogru bence kuzum ızlemeyen cok yoktur çünkü
Benimkinin mac izleme aliskanligi yok ama 7/24evde haber saati bile d max acik belgesel hastasi ne adam gibi haber izletiyo bana nede dizi. en sonunda silicem kanalıda vericegi tepkiden korkuyorum
Eşi, gece gündüz demeden ailesine hizmetkarlik yapan var mi ddiye sormam lazim benimde aslinda koca yok yanimda ailesinin alisverisiyle hastanesiyle uğraşıp duruyor babası sapasağlam başka oğlu da var nedense herşeyi kocama bırakıyorlar aile kavramı yok aramızda kocamla ne zaman bitcek bu zulüm hiç bilmiyorum. Keşke benim de maç izlese de yeter ki yanimda olsaydı hep çok kopuguz ailesi yüzünden
Benim eşim izlemez aksi takdirde nefret eder
bu tam bizi anlatiyor benimki tam fanatik dogum odam bjk susludu ilk zibini battaniyesi hersey akliniza ne gelirse maci hic kacirmaz gider izler eve gelir tv den izler taki 90 lı yillarin macalarini bile izler oda olmadi bikgisayari acar netten bakar oda olmadi telefonunda fanatik yuklu ordan dusunki ne kadar fatanik dahasi evlendigimiz gun gelin almadan sonra kaynanamin evine indim gece oldu bekliyoruz yatsidan sonra gelirya damat bekliyoz yok gece 12 oldu derbi maci varmis adam boynunda atki derbiden geldi beni almaya ilk gecemizde
Maç izlemez oturur dizi izleriz karı koca valla
Asla anca böyle mafya filmleri izler sadece birde aksiyon ama macsiz uyuyamaz tv açık kalır o sesle uyur yıllardır öyle .maçtan sogudum
Hiç maç izlemek sevmez sadece Beşiktaşlı maç olduğunda skora bakar o kadar..b
Çukur
Güldür Güldür
Kızım
Leke
Çok güzel hareketler bunlar
Bide aksiyon filmleri
izliyoruz
Dirilis izliyo o yoksa mac izliyo eger mac yoksa a spor sürekli acıktır bizde
411,364 soru
12,382,849 cevap
43,333 kullanıcı