Merhaba,
Kızlar benim evliligimde mi sorun var yoksa her evlilik mi aynı? Eşim vardiyalı çalışıyor zaten çoğunlukla işte oluyor. Evde olduğu akşamlarda genelde elinde telefon oyun oynar video izler. (Bu oyun artık yuvamızı yıkacak sabrım azaldı çünkü oyundaki arkadaşlarıyla benden cok sohbet ediyor) Aksam olduğunda karşılıkli çay içelim kahve içelim sohbet edelim gibi bir ortamımız olmuyor. Çayımızı kahvemizi içsekde ellerimizde telefon olur yada tv izleriz. Onun elinde telefon olunca bi zaman sonra bende mecbur telefonla ilgileniyorum. Baktığım zaman ortak yaptığımız hiç bir şey yok. Sadece küçük bebeğimiz var onunla ilgilenirken ortak zaman geçiyoruz. Birde yatak odası işte..
Pazar günleri de bazen mesaiye gider evde olduğu zamanda kuşları var kahvaltı yaparız onların yanına gider onlarla uğraşır akşama kadar. Ne zamandır beni bi gezmeye götür sıkıldım artık diyorum hafta ici cok çalıştığı için yorgun olduğunu söylüyor. Ee kuşlara vaktin var dediğimde onlarla kafasını dagitiyomus. Beni haftada 1 gün anneme götürüp bırakıp bazen 1 2 gece kalırım, onuda benim gezmem kafa dağıtmam olarak görüyor. Ben mi büyütuyorum her evlilik böyle mi ? Şimdiden teşekkür ederim.