0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlla yada kesin?

Sorum yukarıda kızlar 

Benim kızımın kaybolması dir

Ve iki kez kiyiisindan döndük şükürler olsun ama gelsin istemiyorum yaaa istemiyorum başımaaaaa

13 Cevaplar

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Gelir bence 
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Neyden korktuysam Allah korusun benim başıma gelirse naparim dediysem hepsi başıma gelmiştir
0 oy
(18,550 puan) tarafından
Gelır bence. Kırkayaktan korkuomkAkşam konusu açıldı

Gece nereden geldıyse parmağıma geldı 

Hala çok ürpertici 
tarafından
Ay yaaaaa :/
0 oy
(583 puan) tarafından
Şahsen benim başıma gelmiştir 
0 oy
tarafından
3 şeyden korkardim 

1 ilk gece (başıma geldi)

2 dogurma (basima geldi)

3 ölüm (bekleniyor) 
(14 puan) tarafından
Ayni ben
0 oy
(2,635 puan) tarafından

Galiba evet. 

Örn; Babaannem(rahmetli) çok fena bir kaynanaydı. Babamda ağzına bakardı. Annemde çok pısırık bir kadındır yani öyle cevap veremez ezdirir kendini... o yüzden çok ezilmiş... çok da çekmiş. Babam da durmamış arkasında... benim karım dememiş. Çok dua ederdim Allahım öyle kaynana verme diye. Ki çok da korkardım. Babaannemden daha beterini bana verdi........  hatta bi kere kayinbabaya dedim ki "Kızlar gerçekten annesinin kaderini yaşıyor. Çok dua ederdim babaannem gibi pis huylu bir kaynanam olmasın diye daha beterini verdi" dedim. Kızım boşver dedi sustu adam

(3,769 puan) tarafından
Şuan çok kötü durumdayım cnm kızım aklımızı aldı
Hemde bu ikinci kez oluor

Herkes evdeydi ablamlar gidickdi eniştem araba ile geldi ccklrni arabaya bindirmek için çıktı o ara kızım yanımdaydı araya gitti bende annemler var diye gitmedim saniyeler içinde oluyor ama hepsi has anlattklrmn snra ablam nehiri sormus snrm bende yok yokmu sizin yaninzda ddm dışarıya baktık onlarda görmedik yoo burada dediler eve baktık evde yok

Çıktık hemen dışarı kafamı bile kapatamadm hemen çıktım

Yeğenim e sorduk nehir asaga indi dedi hemen asaga firlladik annem eniştem ben baktık gidiyor az daha gitse yola çıkacak eniştem kosstu bende korkmasın diye arkasından koşmadm eniştem aldı geldi Rabbim korudu yaa araba gelebilirdi :((, biri alıp gidebilrdi hepsi saniyeler içinde oldu :((
(2,635 puan) tarafından
Ay allah korusun ya.. Rabbim esirgesin... çok zor haklısın aklın gitmiştir... korkma ama kuzum çocuk bu dikkatli olmak lazım. Senin minnoş sıvışmış gitmiş yaramaza bak. Kapıyı vs açınca kucağında tut artık kapı kapanana kadar da indirme kucağından
(3,769 puan) tarafından
Öle bir sıvısmski cnm hiç kimse farketmemis yaa:))nrmlde dışarıdaki merdivenleri biz varken turuna çıkar kendi böyle kactignda resmen fırlıyor snrm
(2,635 puan) tarafından
Yolunu bulmuşken kaçayım dur bi anneme ekşın yaşatıyım demis :) korkma allahın izniyle birsey olmaz.
(3,769 puan) tarafından
Aynen canım:) ikinci kez başımıza geldi

Onun saniyelik evde olmayışı bile varya ömrüme bedeldi sanki evin duvarları üzerime yıkılmıştı
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Evet geliyor maalesef ...

Ben ilk evlendiğimde hemen hamile kalmışım haberim yok oysa ki korunuyorduk sonra 2 aylıktı öğrendik inanamamıştım eşime diyordum farkında mısın 7 ay sonra bebekli bir aile olucaz ama allah biliyor ya icimde hep bi korku hep bi inanamıyordum yani sonuç ne bebeğim benden 5 aylıkken gitti sonra tekrar ikincisi de 6 aylıkken gitti hep basima geldi korkularim şimdi 1 seneyi geçti ben korkudan bebek sahibi olmak istemiyorum  
(3,769 puan) tarafından
Başın sağolsun kardeşim Rabbim cennetinde buluşmayı nasip etsin inşallah Rabbim sabir dayanma gücü versin inşallah

Seni az çok anlıyorum bende ilk kizimdan snra ikinciye hamile kaldım dış gebelikmis kürtaj oldum 9hagyalok di
(3,270 puan) tarafından
Allah razı olsun seninde basın sağ olsun
(3,769 puan) tarafından
Ve biraz önce cüzdanımi düzenlerken ondan kalan ilk ve son ultrason kağıdini buldum içim yine kötü oldu :(

Saol canısı ❤️
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aynen canım benim de iki defa başıma geldi dediğin gibi son anda farkettim buldum çok şükür kaybolsaydı ölürdüm heralde 
(3,769 puan) tarafından
Ben o saniyelik evde olmayışı bile varya ömrüme bedeldi sanki evin duvarları üzerime yıkılmıştı cnm çok sevindim senin için kaybolmamasna:((
(1,287 puan) tarafından
Sağol canım biz annelerin en korktuğu dey kaybetmek
0 oy
tarafından
Korktugun sey basina gelir lafina cok inaniyorum ben cok yasadim cunku aslinda hep olumlu dusunmek lazim ama her zaman olmuyo iste
(3,769 puan) tarafından
Kiizmin kaybolmasından çok korkarım başıma ikinci kez geliyordu biraz önce verilmiş sadakamz varmis
tarafından
Gercekten verilmis sadakaniz varmis insallah son olur gecmis olsun
(3,769 puan) tarafından
Amin İNŞALLAH CANCAĞIZIM İNŞALLAH

BEN COK KORKUYORUM :(
0 oy
tarafından
Korktuğu şey gelir mi bilmiorum da büyük konuştuğu herşey gelio başına 
(3,769 puan) tarafından
Aynen cnm o konuda aynen
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Aynen basina geliyor ne yazikki
0 oy
(195 puan) tarafından
Evet geldi.Zaten tahmin de ediyodum olacağını ve oldu.
(3,769 puan) tarafından
Hayır olsun cnm ne oldu
(195 puan) tarafından
Buraya yazmak istemiyorum olan oldu hala da yaşıyorum .Stresi yetti arttı.Allah kimsenin hakkını bırakmaz kimsede ama..
(3,769 puan) tarafından
Sana belli ki ağır gelmiş :(( ama yazmak istersrn mesajdan yazablrsn kuzum
(195 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.Hem de çok ağır hala etkisindeyim.Ama bilsin sevinsin istemiyorum belki de burda da olabilir.
(3,769 puan) tarafından
Bana güveneblrsn cnm ❤️ bende olan bende kalır çünkü ben bana yapılmasını istemediğim birşeyi asla birine de yapmam hiç sevmem böyle birşeyi dee

Sevinmesinler Rabbim büyüktür yanlarına kalmaz elbet cnm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 671 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 495 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy