0 oy
2,200 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
2 aylık bebeğim kabız oldu zeytinyağı yöntemini denedim ama olmadı :( eskilerin beyaz sabunu az bir şey kesip fitil gibi arkadan veriyorlardı bebeğe öyle yapsam bir zararı olur mu çok acı çekiyor:(

11 Cevaplar

0 oy
(5,483 puan) tarafından
Canım sabah onu sağlık ocağınadaki doktora yada ebeye bi danış, öyle kafana göre yapma. Belki daha çok canı yanar yavrucağın 2 aylık süt sonuçta
-Reklam-
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Sağlık ocaiına gidip fitil alabilirsin ben yarısını kullanıyodum ama sadece anne sütü alıyosa uzun süre kaka yapmaması normal belki gazı olduğu için ıkınıyodur
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Yapma canim doktorlar hiç inemiyor bunu, zeytinyag ver 1 2 gun gunde 2 defa, masaj yap, ise yaramazsa duphalac şurup var o ise yarıyor, ama fitil filan en son care olmasi gerekiyormus 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Valla çok küçük canım bilemedim tehlikeli bagirsagina zarar verebikirsin. Bacaklarını karnına doğru toplayıp bastirsan çıkarır belki ben sürekli öyle kaka yaptirirdim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bnd hepp öyle yaparım görümcem şuan bile yapıyor 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Canım sakin yapma sabun bu ne kadar yakar çocuğun canını hangi devirde yaşıyoruz dinleme sakin sabun kullan diyenleri de.
0 oy
(270 puan) tarafından
O yöntemi duydum faydasının olduğunu biliyorum.Ama bebeğin daha çok küçük yapma bence doktora götür.O uygun bir ilaç verir.Benim kızımında doğduğu günden beri aynı sorun.
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Canım yapma sakın çocuğun ici yanar ya sen devamlı masaj yap çok etkili oluyor 
0 oy
(403 puan) tarafından
Benimde bebeğim öyleydi cok agliyordu kabizliktan.zeytinyağı falan veriyodm tık yoktu.en son görmcem geldi sabunu az bisey kesti zeytinyağına buladı.fitil gibi attı çocuk anca öyle rahatladı.bende ondan sonra arada attım yani ilk aylarında yalan diyemem.yoksa patlayacak gibi oluyor cocuklar ağrıdan sancıdan.
0 oy
(591 puan) tarafından
Canım benim kızımda 2 aylık neredeyse 10 gunu gecmıs tir kaka yapmamıstı bende kuru kayısı kaynattım daha sonra onu blendırdan gecırdım meyve suyu yaptım eger koyu olursa ıcerken biraz sulandır daha sonra ustune su iç biraz sutune karıssın sonrada emzır bebegını sonra ben bide bı cay kasıgı zeytinyağı verdım sonra baktım yaptı bı suru sonra
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ablam yigenime yaptı 5 dk sonra kaka yaptı ama 3 yasında ben olsam hayatta yapmazdım ona alısır sa kotu olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.