merhaba arkadaşlar yine ben yine sorunlarım biliyorsunuz az çok eşimle ilgili en son dul bi kadınla konuşuyorlardı hep.inkar ediyordu mesajlarınıda yakalayınca inkar edemedi ewet boşluğma geldi konuştm dedi af diledi konstuk ettik söz verdi doğuma gitcegm gün çağrısıni gördüm kadının haberim yok o atmış bilmiorm dedi doğuma gittim beni ilk gun 1 kere aradı 2 gün hiç aramadı gece biseyler istedim onlari getrdi kaçtı hastanedn cikcagm gün arıyorm telefn kapalı bütün gece gene yok balığa gitmiş sözde hernyse eltimı aradm smdi geldi telfununu şarja taktm hemen soyluorm dedi geldi bi havayla ne konuşma ne bişi bizi ewe getirdi bişiler yedi gitti uyudu kaynanm eltiler felan bebeyle ilgilenioduk snra eltim bi ara asaga ewine gitti telefnunuda getirmiş bakiyim dedm kadnla gene konsmuslar gece gün içinde kaç defa konsmuslar gittim uyandrdm dedm nedn söz vermednmi niye konustunz kalkti gidiyor bıkmişmiş gene baslamismişim bende tutamadm artk herkesn yannda patladm telfununu yere vurdm evden kovdum gelme sakın dedm 2 gündür orda burda instgrama hikayeler koyuyor dün gndermis birini gömlek bilmem ne istiyor herkes bırak gitsin sen otur ewinde çoluğun'la çocuğunla diyorlar ben ewin içinde kafayı yicem 4 günm sütum zorla gelio surekli agliyasm gelio adamn hiç umrunda deil ben kendime çocuklarıma neler yapiorm neymiste yapmiomus çok ustune gitmism smdi neler yapackms öyle diyorms utanmadn dün sesini duydm asagdydi gel.dedm konusalm ne olacaksa olsn gelmedi konusack bisey yok dedi ben ne günah işledim aylardır çekmediğim kalmdi bitmiyor tuknmiyor