0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (655 puan) tarafından

1 tane oğlum var 13 aylık ve 3 aylık hamileyim ve hamileliğim çok zor geçiyor yemek yapıp yiyemiyorum oturdum yerle annemgilin evi arabayla 15 dk filan neyse konuya geliyorum 

Bilen bilir k.babamgilin evini yaptırdık ortadan ikiye böldük evi parke boya mutfak dolabı filan yapıldı 

Parkeyi ve boyayı k.babam ödüyor mutafk dolabinin parasını eşim aylık ödüyor 

K.babamgille baya büyük kavga ettik ve ben hergun nerdeyse annemgildeyim rahatsız oldum için oğluma o bakıyor eşime diyorum oradan ev tutalım kiralık yok ben bunları mutlu etmem taşınıp ta hem o kadar masrafa girdik diyor ama bende burada çok yanlızım hickimsem yok benim burada 

K.validem vefat etti benim şu anda oturdumuz evin üzerinde eşimin emmisi evimizin karşısında ise diğer emmisigil var hepsiyle kavga ettik k.babamla filan da gorumcemle 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesle nasıl kavga etin ki 
(655 puan) tarafından
Önceki postlarima bakarsan biraz uzun kuzum görümcem yüzünden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle insanlar sizden uzak allaha yakın olsunlar ya önceki postunu da okudum ama bi müddet annemde idare et derim eşinde haklı yazık okadar borca girmiş 
(655 puan) tarafından
Amin kuzum öyle insanları Allah herkesten uzak tutsun inşallah
Evet o yüzden eşime ısrar edemiyorum iste
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Burda eşini ikna etmen lazım cnm hatta p kadar, kavgalısınz eşinin demesi lazm başka eve gidelim diye 
(655 puan) tarafından
O da dolap filan yaptırdı baya para harcadı çok borca girdik diye çıkmak istemiyor onu da anlıyorum ama burada çok yanlızım
(3,754 puan) tarafından
15 dk varmış aranızda gider gelirsn cnm bizim gibi saatler yok arada

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 428 göst.
11 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 473 göst.
0 oy