Herkese merhabalar. Hanımlar benim temizlik hastalıgm var yıllardır. Öyle ki evime biri geldi diyelim gittikleri gibi perdeye dokunsalar camı açmak için o perdeyi yıkarım. Oturdukları koltugu siler kırlenleri makineye atarım.hayta terlik veririm ayaklarına terliksiz basarlarsa halılara halıları silerim. O derece takıntılıyım. Yılalrdır ilaç tedavisi de gördüm ama geçmedi ve 2 aylık hamileyim. Üstelik hamile olduğumu ögrendigimde temizlige kalkışmıştım salon camlarını silip perdelerini yıkamıştım diğer odalara gelmeden hamile olduğumu ögrendim düşük riskim var 2 haftadır kayınvalidem de kalıyorum. Evdeki işler o kdr gözümde büyüyor ki her gün düşünmekten kafayı yicek gibi oluyorum. Bir an diyorum temizlikçi bir abla var onu öneriyolar çagırsam camları kapıları sildirsem diyorum ama güvenemem ki yanındada olsam. Eşim yanımdayken kendim yapsam diyorum bir gün birini bir gün birini ama korkuyorum da. Bilemiyorum çok kötüyüm o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. Benim gibi olup da bunu yenen var mı