0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Iki buçuk aydır mastitle yaralarla uğraşıp durdum sağ göğsüm çok kötü apse olmuştu dün içini boşalttılar damardan ağır antibiyotikler alıyorum beş gün boyunca devam edecek sadece mama vereceğim. Kızım baya huzursuz memeyi arıyor unutmaz demi memeyi korkuyorum kızlar :( 

Bir ara sürekli sağıp verdim ama sütümü içiyordu sonuçta şimdi tadını falan unutur mu ya 

15 Cevaplar

0 oy
(139,710 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yaaa bu balmii kaymakmii balli kaymak buu yerim kiz seni yerim sana 1 kere degil bin kere masaallah⚘❤⚘❤❤⚘❤
tarafından
Sağol sevdoşum benim o senin gözlerinin kalbinin guzelligi ❤ biraz cirkin oldu senin gelin de idare er artık ☺❤
Kiz ne cirkiniii acayip dadliiii yerim yeerr
tarafından
Sağol sevdoşum ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum ya Allah şifa versin 
tarafından
Sağol kuzum benim ❤ bi iyilesemedim gitti kendimi geçtim kızımı düşünüyorum sıkıntı olmaz inşallah
tarafından
Olmaz inşaAllah kuzum. 5 gün çok uzun bir süre değil. Böyle stres yapma ki sütün çekilmesin ♡
tarafından
Inşallah kuzum ya stresten sıkıntıdan mahvoldum zaten
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim unutmaz emer inşallah 1 ay sonra emen bebeler duydum 
tarafından
Inşallah kuzum ya unutur falan diye çok korkuyorum
0 oy
Anaaam çok gecmiş olsun örtmenim 5 günde unutmaz ama mama kabiz yapabilir dikkat et su da icir 
tarafından
Sağol sevdoşum su vereyim demi normal de sütte verdiğim için şu vermiyordum
Mama veririken su ver örtmenim sudan zarar gelmez icebildigi kadar icsin
tarafından
Tamam sevdoşum sagol❤
0 oy
(6,137 puan) tarafından
Ayy cnm bnm yaa bnnmde sol göğsüm mastıs ödem olmuştu geçn antıbıyotık verdı allaha şükürler olsun abse olmmş erken gtımm hep ovaladm sıcak su sıcak havlu ile ısıtım rabbım şifa versin geeçktn zor emzdirememk yok korkma kız emer İnşllah yaaa unutmaz bnce 
tarafından
Sorma kuzum benim de başlarda öyle oldu antibiyotik kullandım iki kutu ne yaptıysam geçmedi iyice büyüdü çok zor gerçekten. Kızım unutmaz inşallah
(6,137 puan) tarafından
Yaramı oldu ucu bnm de oyoe olmuş bnde oyle pelt oldu göğsüm
tarafından
Evet kuzum iki aydır yaralarla uğraşıyorum mastit de o yüzden oldu
(6,137 puan) tarafından
Vlla bnde 45 gunluk olduk ne yptysam geçmedı hep mastıt oldum ama yıne yryla veryordu çok zor vlla da yenı braz iyileşti
tarafından
Biz de 74 gunluguz kuzu ben de ayni haldeyim
0 oy
(382 puan) tarafından
Gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah unutmaz ama su da ver kabız olmasın cnm
tarafından
Sağol kuzum benim su da vereyim herkes öyle diyor zaten
(382 puan) tarafından
Ver ver kabız olmasın kuzun:)
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bnce unutmaz cnm oglumu sütten kestigimde 1 ay geçmişti hala gördüğünde istiyordu
tarafından
Kuzu inşallah ya bebegim küçük iki aylık daha ondan korkuyorum
(1,452 puan) tarafından
İşlh cnm daha küçükmüş geçmiş olsun sanada
tarafından
Sağol kuzum benim❤
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Sağol kuzum benim ❤
0 oy
(626 puan) tarafından
Canım kuzenim corona oldu beş gün ilaç kullanirken emziremedi, sonra tekrar emzirmeye başladı. Unutmadı bebegi emmeyi, 8aylikti bebeği
tarafından
Kuzu benimki iki aylık daha ondan korkuyorum küçük biraz
(626 puan) tarafından
Sıkıntı olmaz inşallah canım, uzun süre değil fazla
tarafından
Inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Canim benim de 5 aylıkken oldu hıc mama yemeyen cocuguma vermek zorunda kaldım sonra da daha asla emmedı her yolu denedim ama olmadı sagarak verdım sokra da zaten bitti sut ınsallah siz de oyle Olmaz
tarafından
Oy kuzum ya inşallah olmaz benim minnoş iki aylık zaten küçük ondan korkuyorum
tarafından
Insallah kuzum ama sunu unutma asla stres yapma asla kuzum
tarafından
Busem sorma stres sıkıntıdan 18 kilo verdim sürekli bi sıkıntı çıkıyor mahvoldum geçer inşallah
tarafından
Kuzum sana soyle anlatım kayra ilk dogdu gun da oyle stresli oyle panik bir anneydım ki 5 ayım sadece stresle gectı aglama lar yapamıyorumlar hava da uctu ama zamanla hersey oturdu soyle oldu kendi kendime sakın olucaksın yapacaksın dedim hala da zor bir cocuk ama zaman gectı artık hersey duzene gırıyor daha dıgrusu bir anne olarak hayat seni pişiriyor hop oyle derken ıkıncıye hamıleyım esım bılıyorsun zor bir iste tek basıma yukun yuzde seksenı bende ama sen kendi kendine mıtuve olucaksın onca cocuga ders vermıs bir cok sey ogrermıs bir kadınsın sen kuzum yaparsın her hıc birimiz mukemmel degılız ama evlatlarımız ıcın tekiz guclu ol bebegın ıcın pozitif ol canım
tarafından
Sağol kuzum benim ❤ canımsın ya❤ dediğin gibiyim ben de tukendigimi hissediyorum ama kızım için dayanmaya çalışıyorum o iyi olsun da bir şey istemem neler çektim su iki ayda ama onu düşünüyorum sadece. Iyi olur inşallah kuzum❤
Hem kayram nasıl sen nasılsın bebiş kaç aylık oldu az kaldı demi
tarafından
Hepsi gecıcek kuzum bana inan sende benim gibi guluceksın ve ne kadar aptlmısım buna mı stres yaptım ben dıcwksın :) kuzum kayra ıyı teyzesı ellerinden oper Aralık ortası dıgumum canim ama tansiyon ve enfeksıyonla basım dertte neredeyse hep doktoedayım bu sefer zorlanıyorum canım bende kayra da cok aktif yoruyor beni ondan mı bilmiyorum
tarafından
Inşallah kuzum ❤ oy yerim kayra yi abi oluyor minnosum❤
Geçmiş olsun ayrıca kuzum ya ben de hamilelik boyunca enfeksiyondan çok çektim allah yardım etsin az kalmış zaten çok dikkat et yorma kendini diyecem de minnoşum rahat birakmaz ki seni❤
tarafından
Ah canım ah nerde rahatlık kayra vızır vızır evde canı sagolsun napalım :) valla canim cok kotu bırsey ya hep tuvaletteyım :/
tarafından
Geçmiş olsun kuzum ya az kalmış biraz daha dayan rabbim şifa versin❤
0 oy
(477 puan) tarafından
Çok g3cmis olsun canm insallah  hemen düzelir sin memeyi basta kabul etmeye bilir ama seninatla vermeye çalış tekrar  alisir ama buyuk ihtimal hemen alir
tarafından
Inşallah alır kuzum ya korkuyorum onun için sırf emzirmek için nelerle uğraşıyorum inşallah değer
0 oy
(29,573 puan) tarafından

Oy masAllah SubhanAllah kiz buket bu ne tatli yaaa Allahim sizlere bağışlasın. 

Unutmaz annesi senin kokunu sütünün tadi daima damaginda sag ver Rabbim sifa versin sanada

tarafından
Oy yakalandik ☺ sağol kuzum benim sevdoş a atmıştım hem tatlı mı doğru söyle biraz çirkin sanki sipa☺
(29,573 puan) tarafından
yok kiz cok tatli masAllah inan gorur gormez cok sevdim
tarafından
Sağol kuzum benim❤
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Buketimm cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin bebisi öp yerime..
tarafından
Sağol nagisim ❤ öperim sen de minnosumu öp benim icin❤
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Yaaa geçmiş olsun canım :( unutmaz inşallah üzülme uzun bir süre değil

Resim paylaşmışsın ya minnoşumun galiba göremedim :'(

tarafından
Sağol betüşüm ❤ resim sevdoş istedi attım müsait olunca sana da atarim bakarsın benim cirkine❤
(12,521 puan) tarafından
Bekliyorummm❤️❤️
tarafından
Tamam kuzum sana yazarım özelden aklimda❤
(12,521 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
19 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,516 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,881 soru

23,613,762 cevap

306,476 kullanıcı

...