0 oy
1,088 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,794 puan) tarafından
Hamilelikte sobadan zehirlendim,düşük riskim vardı iki ay yattım,gebelik zehirlenmesi şüphesi oldu,suyum azaldı erken doğum riski yaşadım. Arayıp soran olmadı. Doğum yaptım hadi gelmediler aramadilarda. Abisi eşimi aramış hayırlı olsun demiş. Doğumdan sonra kaynana evinde defalarca karşılaştık ne hediye ne hayırlı olsun yok. Pazarda beni gördü arkasını döndü konuşmadı, yanindakiyle konuşurken üstelik. Çocuk 5 aylıkken falan diğer eltime gittigimi duyunca kıskançlıktan yemege çağırdı( hep o eltime gidince çağırır) eşimi aramış tabi beni değil gitmedim. . Güya bebeğe hediye almış ondan çağırmış falan da hediyeyi de istese diğer günler karşılaşınca kaynana gilde verebilirdi yalan yani 

Ki ben bundan çok şüpheleniyorum büyü olayları falan

Neyse nişana gitmem diyorum eşim olmaz diyor haksız mıyım ya. Hadi virüsü çocuk ve benim risk grubunda olmamızı geçtim kadın bana böyleyken ben neden gideyim haksız mıyım?

21 Cevaplar

+1 oy
(536 puan) tarafından
Bence virüs olmasaydı bile gitmemelisin çünkü seni yok sayıyor 
(1,794 puan) tarafından
Öyle ama ot kocam anlamiyo alışmış o herseylerine koşmaya ama ben yediremiyorum kendime. Gurur yapıyorum
(536 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi aynı biliyor musun
(1,794 puan) tarafından
Bu evin en küçüğü alışmış ne olursa olsun saygıda kusur etmiyo
(536 puan) tarafından
O gitsin takıyı takıp gelsin sen sakın ama sakın gitme
(1,794 puan) tarafından
Ne takısı kız düğünde abisi bize bişey takmadiki bide takı takarsa eyvah eyvah
-Reklam-
+1 oy
(10,862 puan) tarafından
Hepsinin canı cehenneme s.ktir et onalri gitme sustukça bişey olmaz dedikve insanın ağzına s.iciyolar
(1,794 puan) tarafından
Gitmicem ama bu konuda diretirse yine onlar yüzünden tartisicaz
0 oy
tarafından
Gitme boşver eşinde akıl olsa zaten o der gitmeyelim diye virüsü böyle basite alıyorlar ama Allah başa vermesin çeken bilir
(1,794 puan) tarafından
Aman sulalecek değişikler amcaları virüsten öldü hala akillanmadilar çıkıp cenazeye bile gittiler
0 oy
tarafından
Virüsü geç bana öyle yapacak yüzüne bakmam hicbir şeyine de gitmem göndermemde eşimi 
tarafından
Gitsin yıkarım ortalığı kovarım evden gitsin orda yatsın bana saygı duydurtmayacak kızıma öyle yapılacak ohoo
(1,794 puan) tarafından
Umarım bu noktaya gelmeyiz şimdiden bu kadar gerildim. İnat edip giderse beni ve kızımı yok sayar
tarafından
Gitmez inşallah bende de buna benzer olaylar oldu bu ay içinde eltimin çocuğunun doğum günü var hediye falan aldırmıcam
(1,794 puan) tarafından
Aslında yaşanan bir çok şey var hep alttan almaya çalıştım orta yolu bulmaya çalıştım ama bu sefer yapamam bu çok fazla
tarafından
Kuzum yasantilarimiz benziyor seninle en iyisini yapiyosun
0 oy
(847 puan) tarafından
gebersem gitmem
(1,794 puan) tarafından
Bugün çok birşey demedi ama cumartesi diretecek gidelim diye tartusicaz. İşin kötüsü de kızını seviyorum ve yaşı küçük üzülüyorum evleneceği icin
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmezdim bide yüz mu veriyim
(1,794 puan) tarafından
Aynen böyle düşünüyorum ama kocam da aileye karşı hep zaaf var yine tartışma olacak onlar yüzünden
0 oy
tarafından
Ben gitmezdim 
(1,794 puan) tarafından
Bende aynı düşüncedeyim ama anlamiyo
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın canım bir hediye vermek için insan ayagı mı çağrılır gelip sana vermesi gerekir 
(1,794 puan) tarafından
Ya o da yalan kadın kızına daha fazla masraf yapmamak için kocaya veriyor. Bı ekmeğin hesabını yapıyor.bdurumlari dört dörtlük üstelik altında 100 binlik araba artı dört dairesi varken. Benim çocuğuma asla hediye almaz
0 oy
(12,270 puan) tarafından
Bence gitme canım 
(1,794 puan) tarafından
Gitmicem keşke o da diretmese tartismasak
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Ben gitmezdim ama eşimi de tek göndermek içime sinmezdi.
(1,794 puan) tarafından
Utanmazlar, düğünde bize birşey takan olmadı. Ya bide sulalede virüsten olende oldu ama akillanmadilar
(8,065 puan) tarafından
Eşine gitme desen sorun çıkarır mı peki
(1,794 puan) tarafından
Yegenlerine sulalesine çok düşkün bugün aramışlar ama benimki hayır diyemez
(8,065 puan) tarafından
Bırak ozaman canım eşin gitsin sen gitme tepkili olduğunu anlarlar zaten
(1,794 puan) tarafından
Keşke gitmese ya o zaman da bebegimi yok sayıyor olmalarına rağmen gitmesi koyacak bana
0 oy
(25 puan) tarafından
Haklısın canım ben olsam gitmem bende doğum yaptım eltim gelmedi hayırlı olsuna bişi takmadı bebeğe ben hayatta da onun evine ayak basmam
(1,794 puan) tarafından
Ya insan en azından bı telefon bekliyor. Hiç tanımadığım ev sahibim ve eltisi bile hayırlı olsuna geldiler
(25 puan) tarafından
Ne gelse akrabadan eltiden gelir zaten walla yabancılar akrabadan daha iyi yemin ederim
(1,794 puan) tarafından
Aynen öyle malesef
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ben olsam asla gitmem gorumcem kızım 14 aylık görmeye gelmedi hamileliğin dede ayni sekil düsğk yaptı gitmedim esimde gitmedi sadece aradık cocuk görmesini gectim hastanede 1 hafta yattım cocuk olecek dediler gelip gormedi aramadı da sana iyilik yapmayana sende yapma iyiligi gectim resmen takıyorlar bizi ama işleri düsünce can ciger kuzu sarma
(1,794 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Aynı fikirdeyim ama o da gitmes in istiyorum
0 oy
tarafından
Bana oyle yapan birini kardesim olsun silerim net yani esin de bu kadar iyiniyetli olmasin size yapilanlari gormuyo mu bence asla gitmemelisin hatta esin bile gitmesin arasin abisini hayirli olsun desin kısasa kısas 
(1,794 puan) tarafından
Eşim maalesef ne olursa olsun koşar onlara. Ona göre ben abartiyorum ama sonuna kadar haklıyım
tarafından
Hic de abartmiyosun gayet de sen haklisin bari sen gitme esin giderse gitsin
(1,794 puan) tarafından
Gitmicem o giderse de çok kirilicam
0 oy
(525 puan) tarafından
Kızını küçük evlendirio demişsin kaç yaşında kızı merak ettim
(1,794 puan) tarafından
19 üniversite kazandı bu yıl ama gitmek istediği halde kayıt yaptirmadilar annesi bırakmadı ve kız çok istiyordu
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Valla şuan eşine bişey derdim de susuyorum 
(1,794 puan) tarafından
Yok işte ona göre sıkıntı yok
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Öyle insanın hiç biseyine gidilmez
(1,794 puan) tarafından
Bi tek ben böyle düşünmüyormuşum demekki
0 oy
(53,266 puan) tarafından
esin bile gitmesin hediye vermek icin ayaga cagrilmaz orasida ayri sacmalik.

hediye bile degil sizin mesele  hayirli olsun dese agzi asinmazdi. nisandan sonra esin kaynini arasin hayirli olsun desin el gibi onlar gibi
(1,794 puan) tarafından
Anlamıyor evin en küçüğü ne derlerse yapmis hep. Ama bu sefer bizi ezmis olur ve çok pis tartisicaz
0 oy
tarafından
Kendın gıtmeyı gectım o kocamda gıderse bosardım o derece. Zehırlen arama hastalan arama hepsı hayati olaylar bıde. Cocuk dogur arama yuzyuze gel konısma nişan var git oldu. Bedduamı ederım otururum evımde
(1,794 puan) tarafından
Beddua etmek bana göre değil ama diğer konular da haklıyım
tarafından
Etme zaten doner gelır. İşin ciddiyetini anlatmak ıcın dedım:))
(1,794 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Kesinlikle gitmezdim çokk haklısın
(1,794 puan) tarafından
Valla destek görmek çok iyi geldi
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Asla gitmem o kim köpek 

Kafama bile takmam bırak uzak olsunlar 

Eşin gitsin görevini yapsın tavrını koydun koydun yoksa yine devam ederler senin pskolojin bozulur
(1,794 puan) tarafından
Zaten görüşmemek benim için en iyisi büyücü diye adı çıkmış. Eşim tavır koymaz malesef
(4,959 puan) tarafından
Esim giderse gitsin görevini yapsın

Ben olsam gitmem esimde kızar küserse kussun benim de gururum var
(1,794 puan) tarafından
Asla gitmem gitsem yüz bulup evime gelirler birşey yokmuş gibi devam ederler
(4,959 puan) tarafından
Evet canım sen ayrı bı kisiliksin gururun var

Erkekler takmiyo böyle şeyleri ama saygı duymak zorunda
(1,794 puan) tarafından
Haklısın hele ki söz konusu ailesiyse

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,079 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,223 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif yalçın (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,365 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,237 soru

23,757,815 cevap

315,289 kullanıcı

...