0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Kizim tam 2 yasinda suan cok sık olmasada hala emzik emiyor geceleri yatarken emziksiz yatmaz mesela bazen uykuda korkarsa filan düşürmüşse gider veririm gunduzleri pek emmez bazen aklina gelirse ortada görürse evde emiyor ama bıraktırmak istiyorum artık dis yapisi bozulacak diye bide konusmasi gecikiyormus 2 yasini doldurdu hala sadece anne baba su gibi seyleri soyleyebiliyor adini bile diyemiyor. Bi emzigin ucunu kestim kuslar yemis diye emmeden uyumasi icin onu verdim kiyameti kopsrdi geri saglma emzik verdim. Bide 1 2 ay sonra dogum yapicam kardesini emerken gorurse biraksa bile tekrar baslar mi acaba diyorum?? Varmi tecrubeleri anneler bi yardimci olsaniz..

8 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
Benim gorumcem 5 yaşında hala daha emiyr gece gündüz ağzından hiç cikartmiyor dış ve cene yapısı çok bozuldu dişleri ayrik suan birktir canım bence vakit kaybetmeden
(3,146 puan) tarafından
Nasil yapacagimi bilemiyorum benim kizim dedigim gibi o kadar cok emmiyor ama uykuya yatarken emziksiz yatmio gündüz saklasam aklina gelmez ama gecr uyumaya giderken emzik olcak illa :/
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Benim yeğenim de çok emdi her şeyi denedik bırakmadı bi gün babam balkondan atmış kediler aldı demiş bidaha da istemedi canım 
(3,146 puan) tarafından
Ise yaramadi ki bizde 4 5 tane var birini kestim digrrlerini saklamistim iste kuslar goturmus bak bunuda yemisler diye kendini yirtti aglamaktan.
0 oy
tarafından
Kac yasinda olursa olsunlar emzigi ozluyolar dedign gbi bebek gelince omds görürse kiskanir tekrar ister muhtemelen. Benim arkadaşımın cocugu 5 yaşında kardesi olunca o bile tutunmustu emzik diye. Kardesi olunca sen artik büyüdün bak bebekler takar emzik vs diye de kandırmaya calisabilirsn.
(3,146 puan) tarafından
Insallah yapar cunku tam da konusamiyor henuz basit kelimeleri soyluyor sadece anne baba mama su vs. Uzatmak istemiyorum daha fazla.
0 oy
tarafından
benim oglmda 3yaşında birakti neler denedim olmadi. en son bir dis çıkarma zamanıydı dislerinin agrisindn almadi emzigi bende bi daha vermedim bikac gun huysuzlandi snra unuttu ama emzik gercekten dis damak gelisimini cok engelliyor 3.5 yaşında konusmaya başladı oglm cok geç kaldı . 
(3,146 puan) tarafından
Suan kizimda alt kopek disini ciksriyor digrlri cikti bi o kaldı emzigi isiriyor biberonu oyuncaklari falan ne bulsa kemiriyor.
0 oy
tarafından

Canım benim kızım temmuzda 2 yaşını dolduracak bende doğuma az kaldı diye zorla da olsa emziği bıraktırdım baya unuttu yani ama doğum yaptım kardeşinden gördü o da emiyor inanır mısın 5 tane emzik var evde :D:D kardeşinin bir tane emmesini istemiyor cebine kucağına koyup saklıyor ya da balkondan atıyor :D ama konuşmasında bir sıkıntı olmadı arkadaşlarına göre gayet iyi konuşuyor tanıdığı kişilere ismiyle falan hitap ediyor herşeyi ismiyle söyleyip istiyor benden kendi ismini de çok güzel söyler gözde gözde der sürekli :)

(3,146 puan) tarafından
Ya benim tek kizla 5 emzik vsr evde napcam bilmrm :) benimkisi erken dogdu ondan mi gec kaldi acaba diyorum yoksa emzikten mi sadece anne baba mama su vs kolay seyleri diyor bide benim adimi diyor kendi adini demiyor daha. Keske biraksa hemen.
0 oy
(457 puan) tarafından
Plastik ucun icine zeytin cekirdegi koy bocek de ben oyle yaptim kurtuldum sukur
tarafından
Onun ucu yapisik gibi oluyo kiz neresinden koydun cekirdegi
(457 puan) tarafından
Kestim yan tarafindan
(3,146 puan) tarafından
Aa cok guzel fikirmis buda deniyim bi insallah birakir cok sagol.
(457 puan) tarafından
Rica ederim bende zar zor kurtuldm valla
(3,146 puan) tarafından
Ay darisi başımıza :/
0 oy
tarafından
Benim kizim da bırakıyordu bir defa emziyin kenarlari kirildi. Uyurken istedi emziyini dedim bak kırıldı emziyin disari cikip alamam da kopekler var dışarıda. 3 4gun koydum kiirlmis emziyi anlsin diye sonradam unuttu
(3,146 puan) tarafından
Ben ucunu kesmistim kuslar yemis diye ama nafile yinede oyle emiyordu bide begenmiyor yirtilana kadar agliyordu mecbur sakladigim emzigi vermistim sussun artik diye.
tarafından
Kesilmisi ver sende beyenmez birakir belki. Baskasi yok de
(3,146 puan) tarafından
Aynen yine onu veririm mecbur yada son care emzige tatli kirmizi toz biber surerim emmez. Memeyi oyle birakmisti cunku pis oldu diye emmiyordu gorunce.
0 oy
(794 puan) tarafından
Kardeşini emerken görürse hiç bırakmaz ben ikisinede vermemekte buldum çareyi alalhim kolaylık versin canım
(3,146 puan) tarafından
Oylede bebekken rahat oluyir ya yoksa surekli memede uyumak orda kalmak istiyordu disarda falan yinr kurtariciydi ama artik cok uzadi.
(794 puan) tarafından
Ewt canım haklısın ben kızım almadı emizigi
(3,146 puan) tarafından
Hayirlisi artik.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melda85 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy