Salı gününden beridir özellikle geceleri tarifsiz bi ağrı giriyordu kasıklarıma sonra belime kadar iniyodu malum 3 üncü sezeryanım olduğu için sancının, ne olduğunu pek bilemedim sandımki gaz sancısı yada dedim kg aldığı için baskı dedim ama sabah oldu günlerden çarşamba bu kezde sabah başladı ağrım sızım bakdım olacak gibi değil bu durum bende dayanamadım ağrıya hemen acile gittim ilk önce nst bağladılar bakdılar sancım çok serum verdiler daha serumun yarısına gelmeden o tarifsiz ağrı yine başladı ben dedim dayanamıyorum artık bişeyler yapın sana ozamana yatıralım dediler bende olur tamam dedim işde yatırdılar bütün prosedürleri hallettim tek başıma eşimde çocuklara bakıyodu zaten annem işden gelince çocukları bırakıp hemen eşim geldi çünkü ameliyata alacaklar tüpleri de bağlatcam zaten doktor da bu senin iyiliğin için olucak iyi düşünmüşsün, dedi ameliyat haneye girdim tabi buz gibi içerisi iki doğum da tam anastezi oldum bunada spinal anestezi dedi ben şok tabi olmaz dedim çok korkarım ben dedim bana sen kendini bırak sana söz veriyorum eğer miden bulanır başın dönerse söz direk genel anestezi yapacam dedi bebeğini görmek istemezmisin deyince tamam dedim ve başladı operasyon hocam başladınız mı dedim evet bak şimdi sesini. Duyacaksın dedi vee beklenen o ağlama enneeee demesi ayyyyy dünyalara değerdi ağladım çok mutluydum çünkü ama Tabi yine küvezde bunada şükürler olsun sadece nefes alırken biraz zorlanmış müşade altında tutacaz dediler bana ayrıca dün postuma yazanlardan Allah ım razı olsun
Oooo haydi gozun aydin canim rabbim sağlıklı uzun ömürlü olsun
Ayy kendim doğurmuş gibi sevindim
Yanında kim durdu tek başına idare edebildin mi
Gözünydın canım Geçmiş olsun Rahimecim..
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım
413,212 soru
12,441,031 cevap
45,981 kullanıcı