0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
dun aksamdan aksa cok kotuyum gogsum sisti patlayacak gibi agriyo sagiyorum sut gelmiyo 25 cc anca cikiyo zaten sutum az bebegim o gogsumu alamiyo digeri de yetmiyo tek atesim 39.5 oluyo surekli . doktora gittim bisey yapilamaz emzirip sagacaksin dedi ama dayanamiyorum onerisi olan varmı

13 Cevaplar

0 oy
(553 puan) tarafından
Duş yap cnm sıcak iyi gelir sürekli de emzir geçmiş olsun kötü bişey valla başıma geldi oturup aglamistim
(2,241 puan) tarafından
saol canm cok kotu biseymis atesim cikiyo tum vucudum agriyo iki oldu geceden beri dus bir daha gireyim insallah azcik iyi gelir
(553 puan) tarafından
Ben öyle yaptım canım ha bide lahana koyuyolsrmis soğuk olcak ama oda iyi geliyormuş
(2,241 puan) tarafından
biraz daha ugrasayimnolmazsa lahana bulurum :)
(553 puan) tarafından
Bir dene canım ben yapmadım ama duydum
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Yavrum bende ayniyim surekli emziriyorum baska bsy yapmiyorum rahatlatiyo. Birde zeytinyagiyla masaj yap sık sık 
(2,241 puan) tarafından
almiyo o gogsumu buyuk geliyo heralde . sagiyorum surekli bende insallah rahatlar . sana da gecmis olsun canm
(145 puan) tarafından
Bende dun gece sagdim biraz ama emzirmek daha cok rahatlatiyo kuzum.
(2,241 puan) tarafından
o halde zorla verecem alir umarim :)
(145 puan) tarafından
Biraz yumusat sonra ver annesi alir insallah :)
(2,241 puan) tarafından
insallah canim :) deniyorum bakalim
0 oy
tarafından
Sıcak suyun altına gir masaj yapa Yapa  canin acisa da sık gogsuni hatta duş  başlığıni direk göğsüne tut dayan ve bunu yap pitir pitir akmaya basliyo biberonda al yanına gidere akmasın süt gunah
(2,241 puan) tarafından
geceden beri iki oldu bir daha gireyim daha sert masaj yapmaliyim heralde saol canim .
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Bi bardağa sıcak su koy göğüs ucunun altına koy sıcaklık gelicek bi elinlede göğsüne yukarıdan aşağıya doğru masaj yap 1 ay yaşadım ama benşm doktorum önce bana antibiyotik tedavisi uyguladı 1 hafta sonra geçmeyince küçük bi cerrahi işlem yaptı ama yine geçmedi tam anlamıyla tek çare emzirme bir de lahana yaprağı duydum bi araştır 
(2,241 puan) tarafından
hicbirsey yazmadi sasirdim bende . deniycem hemen cok saol canim
(13,404 puan) tarafından
İnşallah hemen geçer ya gerçekten çok can yakıcı oluyor
(2,241 puan) tarafından
insallah canim cok saol . birde simdi tadina baktim tuzlu gibi normalmi acaba
(13,404 puan) tarafından
Bazen tuzlu oluyormuş bebek de o yüzden emmek istemiyormuş hastenede neden sağmadılar ki göğsünü yaa
(2,241 puan) tarafından
cok ilgisizlardi valla kavga edecektim de halim yoktu .
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Du yap canim sicak iyi geliyo bende oyle olmustum du yapib surekli emzirdim oyle rahatladim
(2,241 puan) tarafından
emmiyo alamiyo ama sagiyorum sut de az geliyo ama olsun daha fazla sagmaliyim o zaman
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Elektrkli gögs sagma pompasi al canm çok rahatlarsın

(2,241 puan) tarafından
manuel var da cekimi iyo degil sanirim lazim olacak saol canim
tarafından
Elektrkli olan ck iyi canm pisman olmzsn
tarafından
Bunu kullaniyorum canım
(2,865 puan) tarafından
Benim de bundan aşırı rahatlık kolaylık sağlıyor bana. İlk başlarda meme ucu aşırı yara oldu emziremedim. Sağıp verdim 2 3 gün çok rahat ettim valla. Bu makine ayrıca masaj özellikli kademeleri filan var hiç acı hissi oluşmadan sağdım.
tarafından
Aynen canım çk rahat
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Tersten emzir birebir

Internetten videosunu bak eger gogsun sicaksa soguk kompres yap
(2,241 puan) tarafından
tersten . hemen bakicam nasıl biseymis saol canim . evet cok sicak oluyo
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Canim aynisini yasadim bi su kaynat onun buharina gogsunu tut sonrasinda zeytinyag olucak onunla sürekli ov ondan sonra aciliyo süt kanallari 
(437 puan) tarafından
Arkadaşım benim de başıma gelmişti ben çaresizce eşimden emmesini rica ettim o kadar çok ateşim vardı ve ağlıyordum ki eşim bir kaç kez kuvvetlice çekti ve koyulaşan sütü dışarı tükürdü biliyorum kulağa içtence geliyor ama çaresizlik işte ama o andan sonra tüm acılarım bitti etrafında büyük çocuk varsa sen onları da deneyebilirsin inşallah cabuk geçer allah yardımcın olsun
(2,241 puan) tarafından
banyodan hemen sonra onu da deniycem . ki agridan duramiyorum saol canim
0 oy
tarafından
Ne yazıkki  bende her ay duzenli bir kere mastit olurum ve 3 gün sürer tek bir tarafa mahsus olmak şartıyla ne süt geliyor ne şişiyor alt tarafu cok sertlesiyor sadece öylece kesiliyor sutum.inanılmaz ağrıyor kiyafetim bile canımı korkunç açıtiyor ve bütün gün halsiz yorgun bitkin uykulu oluyorum neden böyle oluyor biktim artık her tarafıma ayrı vuruyor :((( dün gece yine başladı bu durum çok kotuyim suan:(
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Memeye sıcak masaj yap canım tarak ile sac tarar gibi tara once pompa ile sag sonra da bebısi ters emzırme yontemı ile emzir o senı iyileştirir ters emzırme netten bak 
0 oy
tarafından
AcildAcilden gır canım serum takıyorlar vr doktor kontrolünde ilaç kullanman lazım bebeğini de tersten emdır duds gır sag ama elektrikli pompa ile mutlaka bosaltı gogsunu
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Canım lahana köy göğsüne internetten bak.o çok rahatlatiyormus. Birde imkanın varsa göğüs pompası al
0 oy
(18 puan) tarafından
Canım bende 45 gün önce doğum yaptım. Bende mastit oldum. Ben sıcak ardından soğuk uygulama yaptım. Ayrıca sağarken de göğsüme masaj yaptım . Çok şükür 3 gün içinde geçti. Ve sık sık sağ. Çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 127 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayalperestt (2,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 227 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Rukiye03 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 146 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (109 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,187 cevap

36,262 kullanıcı