0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Henüz 19 yaşındayım ve 6 aylık bebeğim var

Eşimle severek evlendim fakat hamileyken ailesi yüzünden sürekli bana şiddet uyguluyordu en son dayanamadım ve annemgile gittim herşeyi anlattım onlar arkamda durdular ve gittikten 1 hafta sonra kontrole gittiğimde bebegimin kalp atışının yavaşladığını suyunun bittiğini öğrendim eşimle konuşmama ragmen aradım ve durumu anlattım Dr başka şehire sevk etti oraya gittik kuvezde kalacagini ve hemen yatış yapmamı söylediler yanımda hiç birşey ve hiç kimse yoktu kabul etmedim eşime dedim yaşadığımız şehire gidelim özelde olucam ben burda kalamam amaliyat ücreti ne olacak falan annen verecek mi dedi bende şu durumda parayı mı düşünüyorsun ceyrekleri bozdur dedim ağladım sonra yaşadığımız sehire döndüm ve ertesi gün kucağıma aldım kızımı doğumdan çıktıktan sonra kaynana aradı bana nasılsın iyi misin demek yerine evi tamir ettiriyoruz şurayı yaptırıyoruz burayı yaptırıyoruz diye konuşuyor bilmiyorum sizede oldu mu ama ben sezeryan olmak zorunda kaldım çok ağrım var di konuşacak halim dahi yoktu kapattım telefonu eve geçtim 1 kaç kez daha aradı yine aynı boş laf yaptı sadece bende artık telefonlari açmamaya başladım çok zor günler beni karşıladı dikişlerim bı turlu iyilesmedi sütüm ya gelmedi ya doymadı kızım esimle sürekli kavga ediyoruz burda kalıyorum diye en son eşim bana babamın gözü önünde bıçak çekti bana ve kavga edip gitti babam ertesi gün eşimin babasını aradı bunlar bosansin senin oğlun delirmiş vs diyr sonra eşim geldi ağladı sözler verdi evimize gidelim söz düzelteceğim falan diye inandım bende ailem hala gitme demesine rağmen geldim ve yine aynı olaylar yaşandı şiddet bağırış cagiris kaynanamgil hergun arar acmazsam kapıya gelir sürekli rahatsız ederler hamileyken de aynıydı şimdi de  kışın çok borclarimiz vardı bize 200 tl anca kalıyordu borçlardan dolayı hamileydim calisamiyordum da canım bişey çekiyordu isteyemiyordum eşimden eşim çarşıya gidemediği için kayinbabama veriyordu parayı borçları ödesin diye oda hep içinden yarısını alıp kendi borcunu oduyormus yanlışlıkla fişi bize geldi öyle gördüm eşim yine tikini çıkarmadı hergun sobaya patates atın diye gelirlerdi evde ne var ne yok silip süpürüp giderlerdi kendi evlerinde bişey yok gibi kış geliyor yine herşey aynı olacak diye çok korkuyorum o kadar bıktım ki burada yaşamaktan psikolojim bozuldu 5 dakikam yok kendime kızıma 5 dk bak diyorum eşime işten geldim ben mi bakacağım diyor annemgile ve ya başka bir yere gitmeme izin vermiyor çok bunaldım çok yıprandım bu yaşımda kaynamgili bı tanisaniz o kadar pislik insanlar ki anca gezerler oğlum evde aç kızım evde aç demez hiç yemin ediyorum eşim nisanliyken bı defasında beni aradı ağladı işten geliyorum yemek yok ilgilenen yok sabah işe gidiyorum ne bı kahvaltı ne bişey anca gezmesini bilirler diye ben 9 aylık hamileyken kipirdayamazken bile her işimi yaptım eşime karşı ama neden olmuyor neden bana böyle davranıyor bilmiyorum çok bunaldım inanın 

14 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun okurken benim içim sıkıldı bide sen bunları yaşıyorsun gerçekten üzüldüm inşallah Rabbim sana bi çıkış yolu verir 
(582 puan) tarafından
Çok gençsin daha bu kadar sıkıntı cekmemen lazım ne biliyim üzüldüm. Neden erken evlendin acaba özel değilse bi sebebi var mi
tarafından
Evet bı hataya düştüm nisanliyken hamile kaldım sanırım bu yüzden bu kadar şey yaşıyorum ayrılma derecesine çok geldik nisanliyken eşim evlendikten sonra sen ayrilacaktin benden o yüzden hamile kalsan ayrilamazdin diye düşündüm dedi herşey benim suçum yani sevgi mevgi hep boş eşim çok değişti ailesi daha önce geliyor hep benle kızımı umursamıyor
(582 puan) tarafından
Hatalar insanlar için kuzum ama keşke önlemini alsaydın en azından. Bi beş altı sene daha hayatinin tadini cikarsaydin. Çünkü o kadar gencsinki ve tek bi tane hayatın var. Onda da böyle çile çekmen üzdü beni
tarafından
Çok teşekkür ederim cahillik işte bende istemezdim ama olan oldu inşallah eşimle çocuğumla doya doya yaşarım bu hayatı hiç birşey bilmiyordum ki korunmak hakkında falan çok saf masum içine kapanık biriydim eşime güvendim sevdim sonuç bunlar işte üzülmeyin lütfen benim için
(582 puan) tarafından
İnşallah bu hayatta bütün güzel günler senin olsun ..
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun , çok üzüldüm Rabbim hidayet etsin eşini
tarafından
Amin çok sağolun
0 oy
(1,909 puan) tarafından

Al sana özet 

image

tarafından
Çok doğru :(
0 oy
(734 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
tarafından
Amin çok sağol
0 oy
(9 puan) tarafından
Canm benm Allah yardımcın olsun eşinin pskolojisi bozuk yetiştirme tarzları  bozuk oda göremediği sevgiyi sana gösteremiyor benzer şeyler yaşadık sabir de Allaha bol bol yalvar selamet iste bi psikologa gidin eşinle yazık günah Allah ferahlık versin sana 
tarafından
Aynen öyle canım öyle yapıyorum sabrın sonu selamet inşallah canım amin çok sağol
0 oy
tarafından

Senin eşinden ne köy olur ne kasaba bari 2. Çocuk için sıkı korun. 

tarafından
İnşallah düzelir yasak 3 sene çocuk o yüzden rahatım zaten eşim de pek ilgili değil bana karşı
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hemen ailenin yanına git bı ise gir çocuğa da annen baksın sen işteyken kendine bı çeki düzen ver benden sana bir abla tavsiyesi daha çok erken eğer çekersen hiç bsey değişmez gençliğin gider hayatın gider ama kendi ayakların üstünde durur ordan gidersen bı şansın olur 
tarafından
Çok teşekkür ederim gidersem kabul ederler ama benim gitmek için yüzüm yok ve kızımı elimden alır diye korkuyorum
(2,336 puan) tarafından
Emin ol çekmekten daha gururlu bı davranış gitmek eğer kızına bakacak gücünüz olursa kızını alamaz
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor bi hayat 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eşin sana bıçak çekti Hee bence git babanın evine canım ailen arkanda bunları çekmek zorunda değilsin 
tarafından
Haklısın ama çok dediler gitme diye şimdi yüzüm yok gitmeye ve korkuyorum kızımı elimden alır diye
tarafından
Kızın daha 6 aylık alması imkansız sana muhtaç anne sütü alıyor bebek yani baba alamaz onu
0 oy
tarafından
Ay valla kiyamam sana yasit sayiliriz bende 22 yasindayim ama hala kendimi 18 17 hissediyorum ha 19 ha 22 hicbisey degismiyor cocuguz daha kendimi senin yerine koydum cok zor burda senin gibi cok kadin var mutsuz ilgisiz es kotu kaynana birsuru sknti okudum seninde hayatin zor umarim duzelir ama zor esinin senin yaninda olmasi lazim sana destek cikmasi lazim siz artik ailesiniz ona anlatmaya calis bak uzuluyorum mutsuzum sunlari sunlari duzelt de yapnazsada ayril bir tane hayatimiz var oda en fazla 80 90 yil bidaha gelmeyecegiz dunyaya mutsuzsan ayril bence
tarafından
Anlamıyor ki eşim anlamış diyorum sonra yine aynı oluyor çok teşekkür ederim
0 oy
(778 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olan kuzum çok üzüldüm vala dua et yer gök dua ustune  Sana bı çıkış yolu göstersin daha çok gençsin annem hep der cahillik b.k sanat  diye insan cahilken neyin ne olduğunu bilmiyo
tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
O sidddet  hala var  mi
tarafından
Bazen
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bi an önce selamete çıkarsın
tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(582 puan) tarafından
Çünkü kendi ailesinde insanlık görmemiş nSıl davranması gerekiyor bilmiyor. Onlarda gördüğü sana yansıyor simdi. Allah yardımcın olsun çok zor Bi durum 
tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

+2 oy
40 cevap 1,831 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
15 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,102 göst.
0 oy