0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
2 yıl 1 aylık bir cezası vardı ve geldi. Bugün de gittik teslim oldu. Çok kişiyle konuştuk gir çık yaparlar falan dediler çok yatırmazlar dediler ama Allah bilir ne olacak insallah hayırlısı ile çıkar ve bir daha bu hataya düşmez. Dua edin lütfen 1.5 yaşında oğlumuz var.. Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun insallah.. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne oldu da girdi ki kuzum allah kurtarsin
(582 puan) tarafından
Madde kullanıyordu bekarken kullanıyormuş yani ben sonradan öğrendim bir ara bırakmış ama bizim cocuğumuz olmadı Bi sıra o zamanlar tekrar başlamış bırakamamıış Bi daha da
-Reklam-
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Rabbim sizi tez vakitte kavustursun insallah
(582 puan) tarafından
Amin çok sağol
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Çok zor bir durum teyzemin eşi de cezaevinde Allah kavustursun :(
tarafından
O hangi suctan ne madar kalicak
(14,164 puan) tarafından
Arkadaşı kaçakçılık yapıyormuş eniştemden borç para istemiş oda bankadan havale etmiş çocukluk arkadaşı ne bilsin böyle olduğunu. Sonra adam yakalanmış enistemin adını vermiş onunla ortağız bakın bana para gönderdi falan filan derken adam 1 senedir içeride mahkeme de ertelendi hep covidden dolayı bu ayın sonunda artık sonuçlanacak avukat çıkarırlar artık diyor ama :( POST sahibinin neden ceza almış acaba eşi
(582 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun
tarafından
Ay insallah cikinca dava acsin tazminat alsn.arkadasinki made kullanimi
(14,164 puan) tarafından
Bi çıksın da :(
0 oy
tarafından
2 yıl 1 ay ise yatmaz canım en fazla 1 ay yatar 2 yıl da serbest denetim verirler hergün karakola gidip imza atar 
(582 puan) tarafından
İnsallah canım
0 oy
tarafından
Ne suctan  hapis yatyo
(582 puan) tarafından
Madde kullanmak
tarafından
AMA kullanan devil satan iceri alinmali
(582 puan) tarafından
Denetimli serbestlik görüyordu o sıra üzerinde yakalattı sonra ceza aldı işte
tarafından
Haa anladim;/
0 oy
tarafından
Eski suç mu yeni mi canım 
(582 puan) tarafından
Şuan işlemler bitmiş midir acaba
tarafından
Kaçta teslim olmuştu
(582 puan) tarafından
10 da içeri girdi
tarafından
Bitmiştir tabi bu saate kadar sürmez
(582 puan) tarafından
Anladım teşekkür ediyorum
0 oy
(417 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim esimde cezaevindeydi 6 aydır serbest çok şükür. Tam 1 sene yattı dahada yatacagi vardı ama infaz yasasıyla beraber covid izni verildi açıkta yatanlara esimde öyle izinli olarak ayrıldı 6 aydır bizimle. Aralikta cezasi bitiyor çok şükür. Eşim cezaevine girdiginde oglum 5 aylikti çok zorlandim ama geçti çok şükür inşallah tez zamanda kurtulur. Yatarini orda söylerler birde çocuk için para yardımı veriyor devlet faydalanabilirsn sende. Sormak istediğin şeyler olursa sor cezaevu diyince çok bilgimiz oldu malesef zamanla öğrendik
(417 puan) tarafından
Tez zamanda kurtulur inşallah canım. Bu sürede bu illetten de uzak durur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun
(582 puan) tarafından
Amin insallah öyle le olur
(582 puan) tarafından
Ama bugün sizinle konuştuktan sonra şöyle bir şey oldu eşim aradı salmışlar gidip aldık tekrardan 45 gün izinli olarak çıkarmışlar korona sebebiyle nasıl oldu anlamadım. 45 gün sonra gidecek o zaman yatar mı acaba ceza yoksa denetime falan geçme şansı olur mu
(417 puan) tarafından
Açıkta mı yatıyordu. Eğer aciktaysa 2021 mart ayina kadar gitmez canım pandemiden dolayi acikta herkes izinli oldu açık hakkı gelmiş olanlara verildi
(582 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 774 göst.
1 Temmuz 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 479 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Isteoylesine (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu