0 oy
363 göst.
Aile kategorisinde (861 puan) tarafından
Ben kayınvalidem le beraber oturuyoruz merhaba Allaha şükür hiçbir sorunum yok ama tek derdim eşimin amcasının gelini ayrıyetten merhaba teyzesinin kızı 2 günün biri bize geliyor sabah ben uyurken felan geceleri uyuyamıyorum sabahta onlar yüzünden bıktım usandım 2 tane cocugu var sürekli aglama bagırma 5 günüm kaldı korkuyorum dogumdan sonra mı da böyle gelip uyuyamıcaz diye cocuguma kimseyi yaklastırmak istemiyorum malum hastalık var bana sürekli akıl veriyor şöyle yap böyle yap sıkıldım valla ya napıcam nasıl kurtulucam bu insanlardan... 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Sanada merhaba canimm. Allah yardımcın olsun. Merhaba kaynannla konuşabiliyor san konus. Gerekirse mesafe koy merhaba☺️☺️☺️
(861 puan) tarafından
Hahaha klavye kafayı yedi inşallah canım kaynanam napsın gelme diyor geliyorlar bıktık usandık
-Reklam-
0 oy
(549 puan) tarafından
Kahınvlaıdene soylesen 
(861 puan) tarafından
Diyorum oda işte ablasının kızı gelme diyemiyor dün aramış geliyorum yufka acalım diye gelme pazara gidicem demiş ona ragmen geldi
(1,287 puan) tarafından
Yuh yani ne kadar anlayissizlar
(861 puan) tarafından
Öyle insanlar seni çok beni düşünen bir yok
0 oy
(162 puan) tarafından
Açık açık belli et tavırlarından ya da söyle anca öyle kurtulursun malûm hastalıkta var 
(861 puan) tarafından
Valla kımsenin kalbini kırmak istemiyorum ama bende bittim artık
(162 puan) tarafından
Hamileyken daha zor olur yani el insaf onlarda neymiş öyle
(861 puan) tarafından
Valla canım yani gece uyuyamıyorum sabahta cocuk seslerinden bagırmalarından kendi bebegim olsa alır koynuma uyuruz artık ama başkasının cocugu yüzümü de asıyorum ama yine geliyorlar
(162 puan) tarafından
Demek ki gamsızlar canım yani Allah yardımcın olsun
(861 puan) tarafından
Amin ınsallah
0 oy
tarafından
Yat aşağı ne kalkıyorsun geldiler mi? Hamileymişsin az insaf ya. Bir iki kalkma gelmezse inşallah 
(861 puan) tarafından
Valla bunaldım ya sıkıldım eşime diyorum kimseye bir dokundurma onu diyor ama işte yüzsüzlük
tarafından
Yat diyorim bacım kalkma. Senden yüz buluyorlar. Her geldiklerinde yorgunum de kaynana yat.
(861 puan) tarafından
Öyle yaparım canım artık napim bebegim benim için önemli
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Aldırma yat sen. Kaynanan yapsin hizmetini. Her gün her gün gelmek nedi yaa. 
(861 puan) tarafından
O yapsın canım valla kendime su almaya erinen insanım canım agır bide hizmet edemem
(1,521 puan) tarafından
Aynen canim iyi yapiyon.
0 oy
(474 puan) tarafından
CNM uzak dur hiç muhattap olma senle uğraşmaz 
(861 puan) tarafından
Deneyecem inşallah
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Bazı insanlar arsız olur anlayış bilmez naparsan yap öğretemezsin de 

Ama sen kayinvalidenle konuşup durumu anlatabilirsin onun uyarısı doğru olur herkes rahatsiz olur ben boğardım herhalde 
(861 puan) tarafından
Arsız yüzsüz cocukları olmasa tamam ama bagırıyorlar felan bıktım ev onlr gelince batıyor
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Bak keyfine o gelince cikma odandan. Cagirirsa gelemem yorgunum dun gorustuk zaten de yuksek sesle belki kiser gelmez :) 
(861 puan) tarafından
İnşallah ama işte insanlar anlayışsız
0 oy
(95 puan) tarafından
Ay zor Muş ya , vallahi canım anlayışsız düşüncesiz insanlarmis,kayınvalidem bir konuşsun onlarlar derim
(861 puan) tarafından
Konusmazsa ben diyicem cocugu sokaga cıkarsın cocugu uyutmuyor lar da diye
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Yüz verme cnm yat kalkma duymazlıktan gel çocuguna da dokundurtma söyle o daha bebek kimseye dokundurtmuyorum de kendi odandan çıkarma bile gösterme
(861 puan) tarafından
Öyle yapıcam canım korkuyorum merhaba ona bir şey olur diye anne ve yüregi işte cocukla dışarıda oynuyor elini bile yıkamadan yemek yemek yiyor böyle şey mi var
(1,452 puan) tarafından
Odandan çıkarma cnm sen çık ki onlarda sen odadasın diye yanına gelmeye kalkmasınlar yüzde verme surat as ki anlasınlar
0 oy
(4,962 puan) tarafından

Bı cinnet gecir o gelince korksun :D

(861 puan) tarafından
Hahaha

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 482 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nazli.51 (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 618 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
26 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu

404,552 soru

12,119,053 cevap

36,468 kullanıcı

...