Iyi geceler kızlar..
Senelerdir babamın Hasta haliyle uğraşıyorduk annem ve kardeşimle.. babam şizofren hastası.. Rabbim kimseye ne hastalığı versin nede yakınlarına dert etsin.. coook coook kötüü bir durum.. annemle beraber cook cektik yine Hastda ne yaparsa ne derse bırakılmaz deyip hep yanında olduk.. babam 66 yaşında şu an.. 45 yaşında başladı bu illet hastalık.. haplarla artık bir nevi kendinde gibi birşey.
Şuan 16 haftalık hamileyim.. bugün annem ve babamı alıp alışveriše götürdüm onlari bir kac eksiklikleri vardi..
Babam kaşla göz arasında kayboldu derken.. cocuklar icin olan bölüme gecmiş ve ordan birseyler seciyordu.. uzakdan izledimm.. daha cinsiyetimiz belli degil.. babam bir elline erkek cocukları icin olan bir diş fircası diğer ellindede kız icin olan beyaz tatlı bir elbise vardii.. gittim yanîna baba daha belli değil birak sonra aliriz dedim.. israr ettim para vermesin daha erken diye.. benden önce kasaya kaşup ödeyip cikmis ordan..
Simdi yatagima uzandim ağlayarak cocuklugumda.. "keske annem biraksada kurtulsak" dedigim o lafıma lanet ediyorum.. iyi ki hastada olsa Başımızda.. iyi ki sabir ettmişiz/etmiş Annem. ♡