0 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,278 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yemelerinin annesinin ki gibi olmasıni istemesi  çok normal bence ama başka şeylerde anne gibi olunmaz 

Onun gibi olmasını beklemekte 

Banada annem kalkar babama kahvaltı hazırladi sen de kalk diyor bu aralar bideeee ise gitmiyor
Erken kalkıyor diye herkes Sabah 6 da kalksın istiyor

Büyük hata 

Siz ne düşünüyorsunuz Acaba

23 Cevaplar

+1 oy
(7,134 puan) tarafından
Yok yaa yemek konusunda bile esim benimkileri daha cok sever kaynanam 2 yumurta kırip yedirmis birda anca hamur isi bazlama corek isli 

Beni daha cok taktir ediyor her konuda 
(12,278 puan) tarafından
Şöyleki mesele annesi gerçekten güzel yemekler yapmış annesinin elini araması çok normal diyorum ama hep etraftan duyuyorum
Anneler den daha çok eşlerinin yemeklerini beğeniyor erkekler
(7,134 puan) tarafından
Canim benim gorusum erkekler bekarken evde durmuyolar ki ev yemegi gorsunler disarda atistiriyolar evdede dogru duzgun yemek yemiyolardi heralde simdide isten cik eve gel yemek ye cay ic dahada guzel tat aliyo olabilirler
(12,278 puan) tarafından
Aynen valla canım çok haklısın ;))
-Reklam-
+1 oy
(261 puan) tarafından
Kaynanam sürekli çalşan biri evde durmaz hep orda burda yemekte yapmyo 5 gunluk yemegi önümüze koyar evi temiz degldir lavabo kokar

Yemegi ıstmazmş bile

Ben hergün temizlk yaparim

Bi yemek 2 günü gectyse atarm

Lavabo banyo hergun yikarim

Şimdi benzememi istermi acaba
(12,278 puan) tarafından
Hahaha he valla al sana artı kız;))❤️❤️❤️
(261 puan) tarafından
Kiz valla gidiyoz yemegi yenimi yaptin anne diyorum yoo geçen Yaptim dedi geçen ne zaman dedim gecen hafta dedi ben şok oldum artik orda yemiyorum evimde hazrlyorum sadece caya gidiyoz
(12,278 puan) tarafından
Okadar da olmaz canım ya inan 2 günlük yemek zor yeniyor Allah ziyade etsin bir hafta nasıl zehirlenmiyirlsr
(261 puan) tarafından
Elim kolum kalkmiyor diyor her gttgmzde bulgur pilavi oluyor  başka bisey yok gibi
(12,278 puan) tarafından
E öyle adam anasını nasıl arasın en güzeli canım helal olsun ❤️ vallahi
0 oy
tarafından
Hiç öyle bir düşüncesi yok beni ben olduğum için seviyor hicbir zamanda annem söyle yapardı ederdi demedi 
(12,278 puan) tarafından
14 yaşında canım
4 tane evladım var onun hatrina bile yapılmaz ama yapıyor bazen işte
tarafından
Insan evladından utanır tabi ona insan denirse ona
(12,278 puan) tarafından
Aynen bende öyle diyorum bana gün yüzü gosyermedin sende görme diyorum
Neymiş cvp vermicrkmisim anama babama sovunce
Anama küfür ediyor bende anandir babandir sulalen dir diyorum artık dayanamıyorum öyle söylediğim için de vuruyor
Kurtuluş yok yani her türlü yicem o dayağı

Şimdi yapamıyor dediğim gibi eski zamandan bahsediyorum
tarafından
Üzüldüm kuzum şuanda bile psikolojik şiddet devam ediyordur hakkında hayırlısı olsun canım
(12,278 puan) tarafından
Etmez mi burde sorsan ben zulüm ediyorum ona Allah bırakmasın inşallah  ne diyim
0 oy
tarafından
Eşim başlarda annem gibi tutumlu ol falan diyip duruyordu ama ben hiç bazıları gibi yalakalık olsun diye annen gibi olucam demedim. Benim güzel huylarını gördükten sonra annesinin huylarını da bastırdı
(12,278 puan) tarafından
Banada annem kalkar babama kahvaltı hazırladi sen de kalk diyor bu aralar bideeee ise gitmiyor
Erken kalkıyor diye herkes Sabah 6 da kalksın istiyor
tarafından
Ya valla bizde korona olup evde karantina da olunca sabahın 6 sında hortluyordu. Ne beni uyuturdu ne de kendisi uyurdu. Hemen kalk kahvaltı koy derdi. Normalde işe giderken kahvaltısını eksik etmem hep hazırlarım ama o zamanlar çok gıcık oluyordum ://
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Evliligimizin ilk zamani demisti annem gibi ol yani yemek ve tutumlu olmasından dedi galiba 
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Benim eşimde hiç bir şekilde annesiyle beni kıyaslamaz hiç bir konuda. Ona yardımcı ol saygıda kusur etme der o kadar. Yoksa annem şöyle  sen böylesin demez :)
(12,278 puan) tarafından
N E güzel  maşallah
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Yo normal değil nesi normal:D Benim el lezzetin ayrı anasının ki ayrı.Annesi gibiyim çünkü aynı burcuz :DD ama kaynanam başkasının kalbini kiramiyo yani açık sözlü değil ben direk suratına soylerim.Annesi gibi olmamı isteseydi de git boşa beni anana benzeyen birini al derim
(12,278 puan) tarafından
2 gündür Kendi yiyor ama gör lafları hakaret leri
Pek tinlamiyirim açıkçası
Annem annem dedi dedim anan aşağıda git madem hazırlasın
Evden gitti hemen kavga büyümesin diye
(6,200 puan) tarafından
Hakaret etmesine izin verme.Asagidaysa dediğin gibi insin anası yedirsin
(12,278 puan) tarafından
Vermicem artık tavrimi tamenmen degistiyirum
Bben aslında çok çirkin bir kadın değilim ama kendimi değersiz ve yorgun hissediyorum
Hakaret etmesini bırakmam için kendimi değerli ve önemli hissetmem lazım bunlar bende büyük eksiklik
En büyük oğlum 14 yasinna girecek  
Arkamda dağ gini 3 tane erkek evladım var zamanı gelince ona ihtiyaç kalmayacak çocuklar da onu yok sayacak hatta bugün gene atistik
 Bana diyor ki annem  babamdan dayak yemesine rağmen bizim yanımızda hiç kocasını kotulemedi sen de yap diyor bende dedim sende yapma ben de yapmiyim o başına gelecekleri  biliyor
Yusuf Yusuf olması bu yüzden
(6,200 puan) tarafından
Sen ananin beyni yok benimde mi beynim yok.Allah akıl versin.Senin anan demek seviyo siddeti
(12,278 puan) tarafından
Evet bencede kadın seviyormuş demek geçen gene dayak yedi kocasından ağzını bile açmadı ben olsam artık o yaştan sonra evde barindirmam onu oğluma söylerim hakkından gelsin

Ben bu düşünce de olduğum için istemiyor hoşuna gitmiyor
İlerde başına ne gelecek biliyor

Bir gün yine dövdü   çok canımı yaktı bende çocuklar a gücünüz yettiği Zaman bana vrurusa ağzını burnunu kirin yoksa hakkımı helal etmem dedim  

Çok koydu ona  Allah herşeyin en iyisini biliyor zamanı gelince hakkından gelecekler
0 oy
tarafından
Bizimki tam tersi bacı. Benim herif kendi anneme çok düşkün yemeğini temizliğini herşeyini cok beğenir. Temizlik konusunda cok iyiyim yemekte de öyle bazen annemin yanında diyo. Biraz anneme cekeydin bak annem ne güzel yemek yapıyor diye. Bu sefer karı benim üzerime geliyo oglumu ac mı bırakıyon yoksa diye :D damat degil yalnız oglu :D sanki ben gelinim :D
(12,278 puan) tarafından
Hahahha etrafta görüyorum yanlız değilsin canım senin durumda olanlar da isyanda ;))) ana oğul gibiler biz neyiz gibisinden
tarafından
Benim annem gelin damat diyince deliriyo biz dışarı onlar içeri hesabı kıskanmıyor degilimmm :D
(12,278 puan) tarafından
Hahahha diyecektim biliyirmusjn
Kıskanma varmı diye ;)) varmış demek ;)
tarafından
Hemde nasılll bi gör 1 yengem var sadece. Ona karşı aşırı nazik kibar böyle bir dediği 2 olmuyo konforlu bayabi annem tarafından. Nasıl deliriyom bize yapmadı böyle :D
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Benim eşim benim yemegimden  başka yemek yiyince  karnim  agriyor diyor :) annesigile  bile gitsek  her evden  cikdgnda  gene karnim  agridi  seninkileri  yiyince  bole olmuo  diyor ben taraf yada onun  tarafi farketmez  ben daha güzel ve daha çok çeşit yapiyorum  bi zahmet :) 
(12,278 puan) tarafından
İnan eşim de diyor senin yemeğinden başka kimsenin yemeğini yiyirmiyitim diye
(1,468 puan) tarafından
Evet alışıyorlar galiba :)
0 oy
tarafından
Biz koye gidiyoruz beraber duruyoruz 1 hafta filan eşim annesi ile çok tartışıyor geçinemiyorlar benim yaptığım yemeklere alışmış artık annesinin yaptığını beğenmiyor annesi gibi olmamı istemez çünkü annesinin ağzı bozuk bide çok bağırıyor 
0 oy
tarafından
Hayır canim bizmkii sabah kalkmaz bile kalksa bile kahvaltıyı iyi kötü hazırlamaya çalışır beceremez 
0 oy
tarafından
Anası gibi olamam olmam da ama bi kere annem gibi ol da demedi bana bi kere ağzından annem şunu güzel yapar sende ondan öğren demedi şükür hatta annesine benim hanım böyle yapmio sende onun gibi yap dio 
0 oy
tarafından
Yok cnm istemez hiçde öyle bişey duymadım ağzından 
0 oy
tarafından
Ben ondan babam gibi bir adam olmasını beklemiyorum oda benden beklemesin zaten anası gibi olursam o zaman yandı ") hahahahahah ay ne güldüm kendi kendime sokağa atıp ona i.t gibi davranmam lazım bence hiç istemesin 
0 oy
(128,680 puan) tarafından
Yok esimin karakteri oyle degil 
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla benim esimde özellikle bazı konularda annesi gibi olnami bekliyo istiyo
0 oy
tarafından
Hiç yok beni annesinden çok tanıyor hep gurbette çalışmış annesini senede 1 yada hiç görmüyor 
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Kıyaslama hiç doğru bir davranış değil sevmek her şekilde sevmektir 
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Annem sunu yapar annem bunu yapar annem soyle soyler annem böyle düşünür annemde annem sinir oluyorum sabah kahvalti hazirlarim masada birakir gider israf oluyor erkenden kalkmami ister ama tuhaflar
0 oy
tarafından
Asla istemez annesi gibi olayım. Bir ara tartistigimzda bana annem gibi yapma sende böyle yaparsan ne yaparım huzurum kalmaz dedi.yemek olarakta benim yemeklerimi beğenir. Annesinin de beğendiği sayılı yemekleri vardır.

İlgili sorular

+1 oy
41 cevap 558 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seytaningelini.d (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 401 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pnr_45 (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 510 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,177 soru

12,259,637 cevap

37,331 kullanıcı

...