0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
kizlar intagramda gordum buyuk bir sayfa ev sahibi olmak istiyenler icin cok iyiymis kira verir gibi taksitle para oduyorsn bir taksit bittikten sonra ev sahibi olunuyormus bende tam bilmiyorm bilgileri onume gelince instagramda dogrumu acaba duyan varmi once birevim sayfanin ismi

6 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Biz eminevimden ev aldık canm ödüyoruz şuan kira öder gibi 
(140 puan) tarafından
hm ne kadar oduyorsunz cnm
(4,854 puan) tarafından
Biz katılalı 4 sene oldu o zamanların şartıyla şimdiki sartlar aynı değil çok çok değişti 1500 ödüyoruz
(140 puan) tarafından
peki o aldiginz evdemi oturuyrsnz yoksa kirada filan mi
(4,854 puan) tarafından
Şöyle soyliyim çekiliş oluyor kurayla ismin çıkınca istediğin eve taşınıyorsun tapulu olacak tabi ev biz taşındık kendi evimizdeyiz çok şükür
(140 puan) tarafından
iyimis cnm insallh en kisa zamanda biter rabbim herkese ev nasip etsin bizde kaynan gille yasiyrz dusunuyrz  ama esim guvenmiyr boyle seylere taksitiniz daha varmi
(4,854 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
Bizde çok tereddüt etmiştik baslarda güvenemiyorsun ama etrafımızda alanlar olunca bi guven geldi 4 sene falan  var daha
(1,468 puan) tarafından
Suanin  sartiyla  ilgili  bilgin var mı canim bizde düşünüyoruz  ordan ev almayo
tarafından
Bizim akrabamız ödüyor 3 yıldır çıkıcak diyo ben evlendiğim den beri oğlum 2 yaşına giricek ben hamileyken çıkıcak kuru da diyodu hala yok orta da bisey güvenmeyin eğer çıkarlarsa 40 bin lirası çöp oluyo dosya masrafiymis
(1,468 puan) tarafından
Allah allah 1 senede çıkar diyorlardi  bide :/
(4,854 puan) tarafından
Suanin şartlarını bilmiyorum canm arayıp bilgi alabilirsin

Giresunlu arkadaşım niye milletin kafasını karıştırıyorsun bize 3 sene sonra çıktı sana zaten onu söylüyor kurada çıkmazsan otomatikmen alıyorsun
tarafından
Yalan mı söylüyorum onlar bir evim de yazıldı onlara da 3-4 sene de çıkıcak dediler ama orta da birşey yok hala paranı geri veriyorlar ama 40 binin sözleşme imzaladigin icin cop oluyo
(4,854 puan) tarafından
Yalan mi söylüyorsun dedim iyi oku
 Biz eminevimdenn bahsediyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onu bilmiyorum eminevim var bir arkadaş öyle ev aldı 
tarafından
Bizde almayı düşünüyoruz canım önden kaç bin verdiniz
tarafından
Pesinatsiz diyor sadece 15 bin yada 20 bin alıyorlar bütçene göre öduyorsun
0 oy
(29 puan) tarafından
Biz eminevimden aldık canım şu an evimizin içindeyiz kira öder gibi ödüyoruz taksitletimizi 
(1,468 puan) tarafından
Aşamaları anlatirmisin biraz canim bizde alıcaz arasdiriyoruz
(29 puan) tarafından
Önce bayisine gidiyorsun kenarda paran varsa şart değil peşinat veriyorsun
İki sistem var Bi şekilişli bide Bir de çekilişsiz Biz çekilişsiz olana yazıldık yarı Parasını ödedik Sonra içine girdik yarı parasını da içeride ödüyoruz. Her yerde bayisi var karsrlıysanız Bi gidip konuşun derim daha çok içinize siner diğer türlü zaten bir ev parası biriktiremiyoruz kredi desen faizin güç yetmiyor en iyisi bu bence
(1,468 puan) tarafından
Cekilisli  olan nasıl acaba biz  hemen eve geçmek isdiyoruz  1 senede cikarmiki  bize konusduk  aslinda muhtemel  1 senede  size çıkar demişler  eşime
(29 puan) tarafından
Sana parayı veriyor istediğin semtten istediğin daireye sen karar veriyorsun
(29 puan) tarafından
Bi akrabama ilkte çıktı şans işi inşallah size de çıkar
0 oy
(7,623 puan) tarafından
Evet hatta dini konulara uygun olan tek müessese şuan için 
0 oy
tarafından
Birevim bilmiyorum amà eminevimden ev sahibi olan tanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 629 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1g2g3 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 403 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.
6 Temmuz 2023 Aile kategorisinde 1istanbul__masali (4,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 703 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu

404,581 soru

12,119,927 cevap

36,471 kullanıcı

...