Bazı insanlar oluyor gerçekten iyi ki öyleleri etrafımda yok dedirtiyor bizi sorunluymus gibi gösteriyorlar oysa benim çok mutlu arkadaşlarım huzurlu sevgi dolu bir yuvam ve iyi anlastigim bir çevrem var gorumcelerimle kaynanamla ailemle çok iyi anlasiyorum eski çalıştığım yerdeki iş arkadaslarim işten çıktığım halde sürekli arar sorar çocuğumun fotoğrafını ister hatta birlikte çalıştığım bayan arkadaşım bayramda çocuğuma harçlık bile yolladı virüsten dolayı bayramda gelemediginden hayır nerden çıkarıyorsunuz burda çok post açıyorum diye etrafımda kimseyle konuşmadığını telefondan bin dk oluyor her ay ay bitmeden bir hafta önce bitiyor konuşacağım çok insan var ben burda tanımayan insanlarla konuşup zaman öldürüyorum sadece bu yani amacım burdan birilerinin benim samimi arkadaşım olmasını sağlamak falan değil bir konuda fikir alırım sadece ya da bir anımı paylaşıp keyifli zaman geçiririm bazıları boş post diyor deli oluyorum soluğu boşu kendileri belirliyorlar sanki kime ne yani reklam pesindesin diyorlar sanki reklam yapınca elime ne geçecek dizi film teklifi mi Alaçam halla halla.
(Sinir küpüne dönmüş surat)