0 oy
1,088 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar okadar sinirliyim ki nasıl anlatacak bilmiyorum benik 2 yaşında oğlum ama kaynanam kayinbabam herşeye karışıyorlar herşeye yani okadar yanlış eğitim vermeye çalışıyorlar küfür etboglum vur oğlum pipini göster oğlum sabah kahvaltı yapmamış çocuğa çikolata veriyo elli kere söylemedim verme baba iştahını keser yemek yemez diye hala bişey olmaz ver diyip duruyor çocuğu 1 haftadır çise alıştırdım derken bizim birde bahçe evimuz var orası klozet ve oraya gitmek istemiyorum birde görünümün kızı var onla oynayacağım diye gitmiyor tuvalete baba zorlama habire söyleyip de çocuğu bunaltma çocuk daha küçük ne bilsin tuvaleti alışmamis işte daha erken bağla bezini ağlatma habire aynı şeyler söyleyip duruyor ya okadar bunaldimki anlatamam çıldıracak gibiyim birde üstüne haftanın 2 3 günü beraberiz bahçe evinde kaliyoruz eşime didiyorumki gitmeyelim çocuk iyice alissin öyle gidelim diyorum ne alakası var bu çocuk daha öğrenemez daha küçük ne bilsin gitmeyi evde gidiyor diyorum ben hiç gormedim diyor kimseyle gitmek istemiyo çocuk ne anlar çocuk daha diyip duruyor lar sinirinden kalbim ağzımda atıyor ya 

12 Cevaplar

+1 oy
(82 puan) tarafından
Offff şu çocuklara kendi cocuklari gibi davranmaları ne tuhaf ya tamam torununsa torunun sevmene de bisey demiyoz ama bırakın herkes çocuğunu terbiyeli bi şekilde yetiştirsin kocana şöyle böyle böyle yapıyolar diye 
tarafından
Görüyorsun bak bu böyle olmaz diyorum oda hemen onların tarafında oluyo
(82 puan) tarafından
Eşin yanında olsa onlara ağırlığı verse öyle olmaz benim eşim herzamn der birak sen üzülme onlar küserse kussun diye
tarafından
Bizde maalesef öyle değil ya önceden bu kadar karismiyodu soruyordu herşeyi ama büyüdükçe bisyler öğretmeye başlayınca önüne engel oluyorlar emzik bıraktıran diyorum emsin diyorlar ayakta saklamayı bırakacam diyorum bırak uğraşma kendi öğrenir diyolr okadar sinirleniyorum ki destek olacaklarına köstek oluyorlar çocuk  doğdu doğduğu gün emmedi kaynanam da biberona manasını yaptı verdi ağzına hiç emmedi beni 6 ay uğraştım üzüntüden sutum kesildi
(82 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım iyiki beraber oturmuyosun bu kadar karışıyorlarsa o zmn düşünemiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu eşlerin ailesi de bişeye karışmasa olmaz zaten. Bnde hiç sevmiyorum ailesini. Onlarin istegi yüzünden şehir değiştirdik küçücük kasaba gibi bi yere tasındik resmen onlarin istediği hayatı yasıyorum genc yasimda emekli gibi. Soguttular kendilerinden çocugum olacak ona da karışmalarından cok korkuyorum. Eşimde cok düşkün ailesine sürekli evlerine gitmek istiyo benide peşinde sürüklüyor hiç gitmrk istemiyorum. Çocugum oluncada götürmek istemiyorum 
tarafından
İşte bizim istediğimiz gibi olmuyor keşke olsa keşke birazda bizi anlasalar çok güzel olcak herşey bende istemiyorum ama mecburum hatta belki hayatim boyunca çekmek zorunda kalcam çünkü ben ayrı evde yasasm bile herseyimizi beraber yapıyoruz benim ailem bulundugum şehirde değil kimsem yok burda her an birlikteyiz
tarafından
Bnmde ailem başka sehirde :( çok zor oluyo böyle bide hamile olunca. Kaynanamin bana yaptıkalrını unutamıyorum şimdi hamileyim diye iyi davranmaya çalısıyo ama yapmacık yani hissediyorum
tarafından
Allah biliyor güzelim ama ben hayatta şunu anladım ne kadar susar üstünü kapatırsan okadar üstüne geliyolar
+1 oy
tarafından
Eşşek kadar adama da Soyle yapmayın böyle yapmayın demek de zor. Yani o bu iğrenç davranışları yaparken utanmıyor ama gençler haddini bildirmeye utanıyor. Bu ülkenin kanseri bu yoktan durdan anlamayan yaşlılar. Ben olsam senin baban sapık mi diye kocama sorarım. Tatlım valla delirdim telefon karşısında. Bak böyle yetiştirilen çocuklar istismara daha açık hale geliyor. Sen o çocuğu nasıl alıştıracaksın yetişkinlere karşı korunmayi? Nasıl koruyacak kendini? 2 yasta artık mahremiyetin alışması ve temelinin inşa edilmesi gereken bir zaman. Elin adamı göster pipini dediği zaman o çocuk hayır diyecek mi? Dememe ihtimali çok yüksek çünkü bu onun için çok normal. Ileride oğlun sana böyle şeyler e izin verdiğin için inanılmaz kızabilir de O da sapıkça davranışlar sergileyen bir birey olabilir de. Sen annesin ve o çocuğu korumak zorundasın. Eşinle mi konuşursun yoksa o sapık babasıyla mi bilmem ama onların cani öyle istiyor diye çocuğunu kimsenin kaderine bırakamazsın. 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum hatta disiplinli dediğim olacak bir anneyim kesinlikle çocuk beni yönetişim onun istediği seylerin üstüne bir hayat kuruyunca değil benim kurallarim olcak mutlaka o yemek bitecek zamanında uyuyacak zamanında  olcak herşey benim dediğim yapmak zorunda onun keyfine göre yaşamıyorum ben tabiki bazı konularda serbest ama temel konularda katiyim bunu onlara anlatamıyorum işte olmaz öyle çocuğu zorlama diyip duruyor
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Sen kocanj ikna et 

Csbim kayın babanda kaynana gibi o ne öyle 

Çekilsin kenara insan gibi ama insan gibi torun sevsin 

Kocan onların dediğini yspiyir sisin zor bacım Allah yardımcın olsun
tarafından
Sözünden cikmaz da eşime diyorum ki sence bu böyle nereye kadar giyecek ben çocuğumu kendim yetiştirmek istiyorum diyorum onların torunu söz hakları var diyor ***** bikere arkamda durmaz
0 oy
tarafından

Benimde kaynanam  ayni bende  bozup duruyorum  48 günlük  cocuga çay  veriyor bikez uyardim ikinciye baktim gene ayni esimin yaninda anne zararli olan biseyi veriyosun çay  verme dedim gene yapiyosun  dedim esim fırçaladı  daha veremez insan gibi dinleseymis:ermm:

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Sen anlatırken ben sinir krizi geçirdim resmen. Allah sabır versin sana. Onlara da akıl fikir versin. 
0 oy
tarafından
Offf aynı şeyi bende kendi ailem ve kaynanamlarda yaşıyorm o yüzden gitmek istemiyorum
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Benimkide verme degigim halde yediginden veriyordu uyarmama ragmen, en sonunda uflayarak aldim cocugu baska odaya gectim, benim lafimi kimse onemsemiyor diyede söylendim yuksek sesle. Daha da karisamadi
0 oy
tarafından
bence senin beyninde sorun var. doğru diyorlar 2 yaşındaki çocuk tuvalet nasıl alissin daha bebek 3 yaşında alistiracaksin. 3 te zaten acarsn
tarafından
Ne kadar terbiyesizsin erken alıştıranın beyninde sorunmu oluyormuş
tarafından
2 2.5 yaşında alistirin diyorlar çocuğu çise sen bilmiyorsan senin beyninde sorun var demektir gitte biraz bilgilen saygisiz
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Ay benim nefesim daraldı arkadaşım allah yardım etsin ya.
tarafından
Sağol tatlım vallahi bir yerden bir sıkıntı eksik olmuyor
(3,210 puan) tarafından
Valla ne desen ne yapsan haklısın hangisine daha çok kızayım bilemedim.
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canım valla işin çok zor....ilerde buyugunde sevilmeyecek yada geldiklerinde sen nasıl çocuk olsun diyip gönderirler başından..eşin ağırlık koyması lazım..valla benim eşim gerektiğinde kiziyo bagiriyo bile yapmayın diye..getirmem bir daha böyle yaparsiniz diyo..telefon mevzusu çok veriyolardi...Allah şükür sonradan alıştılar böyle böyle eşim kiziyo diye bisiy demezler.
tarafından
Bilmiyorum boyle böyle ne zamana kadar giyecek ikinci çocukta böyle olmaz inşallah şimdi sen ilk çocuğun bilmezsin gibisinemi karışıyorlar bukadr anlamadim inanki
tarafından
Ne desek boş valla canım..kendi çocuklarına yapmadıkları şeyleri torunlarına yapmaya çalışıyorlar...benim kayinvaldem her zaman destekcimdir Allah razı olsun ondan..ilk başlarda bebek konusunda 6 aylıkken dondurma çikolata falan vermek isteiyodu..yesin diye.sen kendi çocuklarına verdin mi derdim.yok ben hep kendim yapardım evde dedi peki torununa niye veriyorsun zararı bisiyinderdim.kiyamiyom ona diyodu..böyle garip bir mantık sanırım...kuralları sen koyarsın..k.bakmasinlar kimsenin söz hakkı olamaz o çocukta ...sen dogurdun sen uğraşıyorsun aksama kadar..şuan niyeyse çok sinirlendim valla kendime yapılmış gibi
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Aynı durum bende de var ben o öyle olmaz çocuk sevmiyor dedikce inadına bı lafı 1000 defa diyorlar artkl eşime dedim yeter ailen karışmasın diye bıktım artık dedim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 568 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 761 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,055 göst.