mevzu çook uzun kisadan anltcm fikir dsnce istiorm yasadgmz yerde hayat kurmamiza gorumcem vesile oldu kısaca öke solim yaptığı iyiliği ne yapmış olursa olsun unutmuorm. boşandı bize geldi basımın üstünde yeri oldu hani hep arkds gbi olalım beraber yiyip ucelm gezelm istedim ama o evi otel gibi kullandı odasının bi camini dai acmiordu sabah erken gidip aksam geç gliordu çoğu zmn yanımda oturmyp odasına ckilp tlle fln konuşuyordu ben tek kliordum yine.s vs vs snra gitti nese mevzu derin kıssadan anlatiorm evlendi smdi ben hep iyi olan iyi olumlu yaklaşan adımlar atan oldum en son knstgmzda bi iki gün surdu eşimin ailesi beni istemiyordu cnky oradan mevzu açıldı bende esimi savundm km olursa da olsun savunurum kimseye brkmam ezdrmem. beni whatspdan engelledi ondan sonra nese mesaj cktim bi kaç sefer cevap gelmedi biraz önce dışarıda gezerken eşim ccgmla oda hamile kaynanası esi ile geziyordu yanimzdan geçti bakmamis bile eşime bi dönüp bugün bayramdır küslk olmaz vs bile demedi biz okdr adim atiorz halbuki ama ben nedense ona kızgın kalamiorm konuşmak istiyorum ondan başkada kmsem yok ztn olsa da knsmk istiorm ***** gibi niese sizce ben cokmu satın iyi nietilym ? ben neden böyleym anlamiorm konuşmaya clsmam nekdr doğru sizce?
Kimseye hattinden fazla deger vermeyeccen cnm sen görümceni sevmek zorunda degilsin o canı isterse seni sevsin benim yaşam felsefemona muhtaçda degilsin saten hep iyi niyetten kaybederiz boşverr salla gitsin
1,491,844 soru
24,377,661 cevap
348,451 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın