0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

mevzu çook uzun kisadan anltcm fikir dsnce istiorm:) 

yasadgmz yerde hayat kurmamiza gorumcem vesile oldu kısaca öke solim yaptığı iyiliği ne yapmış olursa olsun unutmuorm. boşandı bize geldi basımın üstünde yeri oldu hani hep arkds gbi olalım beraber yiyip ucelm gezelm istedim ama o evi otel gibi kullandı odasının bi camini dai acmiordu sabah erken gidip aksam geç gliordu çoğu zmn yanımda oturmyp odasına ckilp tlle fln konuşuyordu ben tek kliordum yine.s vs vs snra gitti nese mevzu derin kıssadan anlatiorm:) evlendi smdi ben hep iyi olan iyi olumlu yaklaşan adımlar atan oldum en son knstgmzda bi iki gün surdu:) eşimin ailesi beni istemiyordu cnky oradan mevzu açıldı bende esimi savundm km olursa da olsun savunurum kimseye brkmam :) ezdrmem. beni whatspdan engelledi ondan sonra nese mesaj cktim bi kaç sefer cevap gelmedi biraz önce dışarıda gezerken eşim ccgmla oda hamile kaynanası esi ile geziyordu yanimzdan geçti bakmamis bile eşime bi dönüp bugün bayramdır küslk olmaz vs bile demedi biz okdr adim atiorz halbuki ama ben nedense ona kızgın kalamiorm konuşmak istiyorum ondan başkada kmsem yok ztn olsa da knsmk istiorm ***** gibi niese sizce ben cokmu satın iyi nietilym ? ben neden böyleym anlamiorm :( konuşmaya clsmam nekdr doğru sizce?

6 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Selam  verene aleykum selam selam vermeyenede bi selam veririm 2  selam veririm 3 uncude yuzune bakmam hayirdir  onun burnu nie ole kaz daglarindaymis.. hicte yuz veremem sen yuz vermissin  o kacmis sen kovalamissn gbi ne gerk var ki simartmayin insanlari bnce..
tarafından
ben vermedm o an eşim varken bana düşmez dedm ama adımlar atmama rgmn karşılık yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Insan sevdigi olunca dayanamiyor iste cnm bosvr sonra pismn olursn
tarafından
anlamdm canım knstgm için mi pismn olrm :(?
tarafından
Hayir cnm bu kdr gorumceni taktigin icin
0 oy
(636 puan) tarafından
Hayatta bazı şeyleri çok kasmaman lazım boşver. Eşini savunmıcan da kimi savunucaksın zaten. Bazı şeyler olmuyor diye üzülüyoruz ama belki senin icin hayirlisi gorusmemektir. Her seyde bir hayır vardır
tarafından
haklisin canım ama bide içimdeki sese sus dieblsm keşke:)
0 oy
(186 puan) tarafından

Kimseye hattinden  fazla deger vermeyeccen cnm  sen görümceni sevmek zorunda degilsin o canı isterse seni sevsin benim yaşam felsefem:)ona muhtaçda degilsin saten hep iyi niyetten kaybederiz boşverr salla gitsin

tarafından
haklsn canım bide içimdeki sese sus diyeblsm:( hamile bide merak ediyorum
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Ayyy sen nasıl birinin bu kadar üstüne gidip basinay çıkarırsan o kadar kıymetsiz olursun sen ona kalmadin bir sürü insan var cevrende emin ol ondan on katı itielr vardır boş sen kendi evinin. İçine bak asla senin yerinde olsam onun yüzüne bakmam bir insan bana öyle yapacak insandan sayman kim olursa olsun daima kendi değerini kendin belirlersin unutma 
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Bilemiyorum ama çok üstüne düşme bence herşey olacağına varir

İlgili bir soru bulunamadı

412,441 soru

12,416,719 cevap

45,051 kullanıcı

Kategoriler

...