0 oy
1,357 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Bossniuorum 1 bucuk aylik bebegimle ortada kaldim babam olcak kopek beni evden kovdu Allah benim halimi.gorup hic mi acimiyo

14 Cevaplar

0 oy
(1,351 puan) tarafından
Kadın sığınma evine git canım Allah yardımcın olsun
(42 puan) tarafından
Cok zor durumdayim artik ben ben degilim bebegim icin cok seye katlaniyorum şu bayram gunu nolur dua edin
(1,351 puan) tarafından
Dualarım seninle canım kimseyi çekmek zorunda değilsin ama git kadin sığınma evine keyfine bak
-Reklam-
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Isyana  girme.. o bebek tek başına olmadı babası bakmak zorunda maddi destek vermek zorunda teyzen halan amcan dayin ?
(42 puan) tarafından
Kime siginabilirim ki el kadar bebekle bebegin babasi annesinin lafina bakti cocugunu gormeye bile gelmiyo
(9,650 puan) tarafından
Bi süreliğine yakın akraba eş dost birinde kalıp bi süre sonrada baba evine dönersin belki ? Olmadı kadın sığınma evlerini deneyebilirsin?
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Yani tek çare kadın sığınma evi galiba şuan tek de değilsin küçücük bebeğin var Allah yardımcın olsun canm çalışabilirsen çalışırsın sonra ne bilim ne desek boş ya çok zor :(

(42 puan) tarafından
Ben kime naptim bilmiyorum hersey beni buldu yavruma aciyorum sadece
(5,371 puan) tarafından
O senin umudun artık onun için yaşayacaksın canım bebeğin sana güç versin bilmiyorum şuan en mantıklı devlete sığınmak başka çaren yoksa çünkü başka yanlışlar yaptırır çaresizlik Allah korusun sonra çalışırsın kocanda nafaka fln vermek zorundadır galiba ya çok zor bi durum ama bombok bi hayatta harap olmaktansa öyle bi adamla inşallah sen bebeğinle güzel günler yaşarsın böylesi daha hayrlı olur belki
(42 puan) tarafından
Neler yasadigimi bir bilsen sanirsin tum dunya benim omzumda cok caresizim cok zor durumdayim annem var birtek birakmadi beni gondermem seni diyo cesetimi cignersin diyo ama nasil kalayim gurursuz gibi sanki tek bosanan benim beni kovuyo evden babam olcak insan ya beni aldatti esim diyemiyorum bile ailesinin yaninda oldu ailesi bana kufur etti nasil bosanmiyim
(5,371 puan) tarafından
Ailesini de o herifi de Allah bildiği gibi yapsın baban da nası bi adam ya hep bundan kocalar eziyo zaten benimde arkamda bi babam yok garip anneme de saygı yok bşy yok önüne gelen eziyo bizim gbileri ama güçlü ol canm inadına bilmiyorum ya anneni de kurtar inşallah herşeyi başarabilirsin Allah yardımcın olsun o adamdan da bütün haklarını al nafaka sını şeyini versin pislik öyle çocukla ortada bırakmakla olmuyo yapmıcaktı madem
(42 puan) tarafından
Allah razi olsun canim herkese okadar okadar cok kolay geliyo ki yuvani bozma dagitma diyolar ben cokmu merakliyim evimin duzenini bozmaya dayanamiyorum.artik lohusa halimle beni itti o kocam olcak insan annemin gozunun onunde annem olmasaydi nolurdu bilmiyorum annem benim yanima gemisti bebege bakmaya onu bile zehir etti kadina neden madur biz oluyoruz anlamiyorum herseyi yaptim duzelsin diye o gitti annesini lafina bakti nasil bukadar vicdandan uzak oluyolar anlamiyorum neyse canim.k.b rahatsiz ettim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Hic mi gitcek yerin yok

O ******** kocan maddi destek saglamiyo mu 
(42 puan) tarafından
Onun allah belasini versin cocugunu gormeye bile gelmedi bebegim.emmiyor mama kullaniyorum mama icin para istedim gonderdi parasi yokmus gelmiyomus ya bu nasil kafadir hic caba yok.bosanicaz hic ama hic caba harcamadi bebegi icin bile babam olcak insanda.kovuyo beni git benim.evimden diyo beceremedin evliligi diyo
(2,483 puan) tarafından
Gidip direk avukat bul barodan sıç o koca musvettesinin agzina ********
Donuna kadar al bu durumnda bile yardim etmiyosa ne diyeyim ki
(42 puan) tarafından
Ah kardesim ben onu Allaha havale ettim sadece benim hakkimi nasil oderler bilmiyorum annesi yapti cogu seyi.madem.gelin olarak girmuyosun.istemiyosun bastan niye kabul.ediyosun sonradan neoluyosa.degisiyolar Allah belalarini versin bana cahil dedi okumamissin dedi hamileyken kufur etti esim olcak kisinin amnesi ve sustu hep.sustu esim
0 oy
tarafından
Anlamadım kim kovdu eşin mi baban mi ? 
(42 puan) tarafından
Bosaniyorum annemin yanina geldim babam.olucak adi beni kovuyo kufur ediyo bana
tarafından
Bilerek mi gttn ailene neden gttn ki hemen ? Eşin defolsaydi
(42 puan) tarafından
Annnesi bana kufur etti asagiladi. Arkamda durmuyi hicbir zaman dayanamadim en sonunda geldim buraya burdada bosaniyorum diye beni.kovuyo benim bebegim daha 1bucuk aylik.ya
tarafından
Kızım sen neyine guvendin ha ?? Kaynanan küfür etmiş de evi terk etmişsin iyi msn hemde bebeğin var akla bak
Yahu bana kaynanam vurmuştu da evimi terketmedim sabrettm bak şimdi bnden helalik istedi
Evi terketmicektn çok sacma geldi bana ve kaynana yüzünden yuvanın dagitiyisn
tarafından
Canim aldatma da var arkadasta daha onceki postlarinda yazmıştı
tarafından
Aldatma mi ? Ama yine evini terk etmicekti ya şimdi napck
(42 puan) tarafından
Oldu istersen sokaga atip atip geri cagirsinlar nasil boyle dusunuyosun ya
tarafından
Iste siddet var mi yok mu bilmiyorum. Belki o sebeple cikti gitti dayanamayip
(42 puan) tarafından
Ben okadar aciz olamam kimsenin kimseye hakki yok itip kalkmaya sen belli cok rahatsin
tarafından
Eşini kovsaydin cagirdaydin aileni kendi evine. Yani senin çocuğu alıp baba evine gtmen saçma geldi yani ister anla ister anlama
Eşini kovsaydin
Eee sen eşinle yarın bir gün barış yine bir olay olsn evden git eşim nasılsa gidip gelceni bilecek anladın mı kendini seviyesiz gösterme daha güçlü olablrsn
tarafından
Bn baba evine çocuğumla gidecgme olurum daha iyi
Kötü koca baba evinden iyidir diye bir laf var bilir msn
(42 puan) tarafından
Ya bilip bilmeden konusma beni evden kovuyi babam diyorum sen aileni cagirsaydin diyosun ne biliyosun konusuyosun ben cok merakliyim el kadar bebekle kapi kapi dolasmaya bunu hicbir zaman unutma kimse bosu bosuna ne cektigini bildigi halde babasinin evinde tekrar gelmez ve buyuk konusma insanin dayanamiyorum dedigi zaman olur herseye yiyip sustum o esim olcak insanin yuzunden neler cektim cocugum olsun duzelir hatasini yaptim bence kimsenin ne cektigini bilmeden sakin sakin konusma
(12,768 puan) tarafından
Yusufun annesi cok buyuk konusuyosun sen dayak yeyip oturdu osen o zaman nasilsa bu alisti diye  hep dovsunler mi az kadinlik gururunuz  olsun siddet aldatmaua boyun egiyo  isen nerde kaldi insanlik tmm kucik bi kaynaan kavgası  ise gitmesi hata ama aldatma var.kocan aldatsa gitmeyecen mi belli kaunanasi baya fena ki bunu ezmisler burda hemcinsimize saldirmak yerine o ** koca ve ** babaya saydirmak lazim aynı  sehirdr isek gerekirse bi mama yardim yapmak lazim
(545 puan) tarafından
Ne kadar sacma ne kadar gereksiznbi gorus acisi bu ya oldu kadina her turlu zulmu yapsınlar ama kadin kadindir susup oturucak tokat yicek oturcak kufur yicek oturcak gel diyince gelcek git diyince gitcek oylemi?? Nesin sen kolemi ? Benligin yokmu senin gururun haysiyetin yokmu? Hadi sen susup oturmussun nasil dersin baskasina buna katlan die? Asil senin en onde o evi terket demen lazim arkadasim.  Vallahi soruyu soran bacim durmamakla en iyisini yapmissin evet yuva yikmak tabiki iyi biseybdegil tabiki cok zor ama  insan herseyden once kendi gururu icin yasar bana her turlu pisligi yapcaklar bende eyvallah diyip oturucam oylemi yok oyle şey allah bin bir turlu kahretsin insallah. Ayrica bak yavrun var senin al yavrucugunuda yanina bul.bitane internetten kadin soginma evi bi sure git kendini bul ise gir ayaklarinin ustunde dur annenle yine gorusursun tabiki ama sen kadinsin en onemlisi annesin kuzum isteyipte yapamicagin hicbisi yok hic bzma morlaini boylesi daha hayirliymisndemkki allah yolumu aciknetsin
(42 puan) tarafından
Bende anlamadim canim nasil boyle dusunebiliyolar birde kadin olcak ayni cinsden olucak aklim almiyo boyle zihniyetler yuzunden erkekler yuz buluyo ben cokmu mutluyum su halimden derdimi icimi burda dokuyorum belki iki guzel kelime duyarim iyi gelir diye boyle insanlar kalkmis bilip bilmeden konusuyo benim ne halde oldugumu ne hissettigimi yada ne yasadigimi bilmiyolar asla büyük konusup kimseyi yargilamadim hayat okadar garip ki asla yapmam katlanmam dedigim seyleri hep yasadim bunda büyük konustum yuvami kurtarmak icim herseyi yaptim en sonunda dayanamadim keske sadece konu kaynanam bagirdi cagirdi kufur etti olsaydi kalkip huna takilip bosanirmiyim ortada kaldim ben resmen su mubarek bayram gunu yemin ediyorum resmen ortada kaldim annem olmasa coktan giderdim o bana sahip.cikiyo insallah calisicam duzene sokucam.hayatimi k.b rahatsiz ettim canim
tarafından
Siz bnm ne demek istediğimi anlamadiniz gercekten
Büyük konuşmuyorum baba evine çocukla gidilmez demek istedim. Siz isi kadinliga şiddete getirdiniz
Eğer öyle bsy varsa sen değil eşin çıksın gitsin demek istedim. Ezilen taraf sen oluyosn şiddet gören sen aldatılan da sen onzaman o defolsn evden edemem istedim.
Başka yere çekmeyin dedikerimi sen bkrsn canım baba evine gitmek zor hele de çocukla daha zor az çok anliuorm sizde abartnz
0 oy
tarafından
Canim Rabbim seni tabiki goruyor birakmadi seni. Ufacik bebegin var. Tek bir sucun yok. Abin ablan kardesin yok mu simdilik onalrin yanina gitsen. 
tarafından
Canim 19 yasinda ki kardesim anlamıyor olur mu. Benimki de 19 yasinda. Bir problem olsa arkamda durur. Babasina da karsi cikabikir ona anlat. Esinin pisliklerini de anlat babana
(42 puan) tarafından
Anlamiyo canim anlamiyo kendi aleminde
tarafından
Sen Rabbim e sigin canim O en iyi dosttur. Icini ona dok. O kimsesizler kimsesidir unutma
(42 puan) tarafından
Calisicam kendi ayaklarimin ustune durucam insallah hakkimi Allah sorsun ne diyim
tarafından
Tabiki de caliscaksin kendi ayaklarin ustunde duracaksin canım. Güçlü olacaksin. Calisan nasil calisiyor.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim Allah kolaylik bir ferahlik verir, kuku dara dustugu zaman, inancini kaybetme. O baba musvettesine gelimce seni oyle evden kovmasi kolay degil. Sen annen varsa kardesin dayanisma icinde ol. Madem baban seni istemiyor gitsin sildirsin nufusundan mecbur sana bakmaya. Esinle aranda ne oldu bilmiyorum ama babana karsi kendini ezdirme. Sen kendini ezdirirse cevre babani ezer. Simdi kizi,gekdi falannfilan diye bos elalem dedikodusunu umursuyordur o. Cok afedersin ama sen sokakta kalsan kotu yola dusmus olsan ne olacak. Baban bunu dusunemiyor mu. Bir kiz cocuguna nasil kovukur evden  rabbim babana akil vicdan versin. Zor gunler geciriyorsun ama zamanla bu gunler gecer inşallah cok uzuldum senin icin. Ancak en guvenilir yer annenin yani ki annede sana destek oluyormus kuzum. Eger annen bakabikirse bebise calisirsinda. Para kazandiginda baban o kadar sesini cikartmaz sana insallah. Simdi cok daha guclu olma zamanin. Esin icinde soyleyecek sözüm yok.
(42 puan) tarafından
Cok sagol canim yazan ellerin dert gormesin tsk ederim destegin icin vallahi cok iyi geldi yazini okumak Allah senden razi olsun insallah
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Ozel değilse neden bosaniuosun baban hic mi vicdan yokmua kovarken barışma  sansiniz varken baris yazik bebege
(12,768 puan) tarafından
nerde yasiyosun acaba ankarada ise mama alip verebilirim
(42 puan) tarafından
Allah razi olsun canim sagol cok tsk ederim yakinda calisicam insallah teklif etmen bile cok guzel almis kadar oldum.. annesinin lafina bakip avukat tutmus zaten bebegini bile gormeye gelmiyo ben yavrumla yeni hayata baslicam tek ihtiyacim olan zaman
(12,768 puan) tarafından
Tutarsa tutsun cehenneme kadar sen git bi siginma evine annen yanında gene destekcin ise gir calis bebegin buyur hiiic korkma
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah babana da yazıklar olsun sen bir kız evladısın sana bu zor zamanında dağ gibi arkanda durması gerekirken kucağında yavrunla sokağa atması çok yanlış sen kendin istediğin için dünyaya gelmedin onlar getirdi nasıl kova bilir Allah korusun ya başına kötü bir iş gelse ciğeri yanmıcakmı bu adamın kadın sığınma evine git bak kuzum benim ne olursa olsun aç ta kalsan açıktada kalsan o yavrunu bas bağrına asla ama asla kimseye bırakma olurmu ben annesiz büyüdüğüm için hiç bir bebek annesiz büyümesin istyrum o senin tek testekçin olacak hiç bir zaman yıkılma dimdik dur ayakta hem ilk boşanan sen değilsin dualarım seninle cnm
(42 puan) tarafından
Allah bin kere razi olsun bide beni yargiliyolar ben cok merakliymisim.gibi bosanmaya el kadar cocugum.var  sanki benim tek suclusu beni aldatan beni itip kalkan bi eşe sahiptim neden hep kadinlar madur oluyo insallah calisicam bekarkende oyleydi babam olucak o adam ezan okunuyu suan Allaha havale ettim
(1,886 puan) tarafından
Canım benim senden de Allah razı olsun kimsenin seni yargılamaya hakkı yok eşin olacak o pisliğin yaptıklarını anlat babana ya hiç mi vicdanı yok babanın rabbim yavrunun yüzüne baksın seni hiç kimselere muhtaç etmesin inşallah canım
0 oy
(2,243 puan) tarafından
sakın diyeyim bosanayimda ne olursa olsun diye anlasmali bosanmaya kalkma neyi varsa al o ***** isterse mahkeme uzun sursun . o bebegi yaptiysa seni kadin diye aldiysa aldiysa ikinizinde ihtiyacini karsilamak zorunda . Allah yardimcin olsun canim. akrabaya gitme ya siginma evine git ya da arkadasin vs varsa ona git akraba diliyle dover insani
0 oy
tarafından

Allah belalarini versin herşey fitil fitil burunlarından gelsin gün yüzü görmesinler pislikler :angry:yorumlarını okudum çok üzüldüm canım rabbim yardımcın olsun üzülme sabırlı ve güçlü olur neler yapabileceğini düşün insallah senin için herşey güzel olcak ahin yerde kalmaz sana yapılan şeylerin hesabini allah sorcak 

Şuan nerde kalıyorsun peki :'(

0 oy
(3,141 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bak şuan zor durumdasın belki ama sabret allah sabredenlerle beraberdir baban ne derse desin gir odana çıkma bırak konuşsun seni evlendirince evlatliktan mi çıkıyorsun pasa pasa bakacak annenin onunde durmasina izin ver kadin sığınma evlerinde bi süre yapabilirsin sonrası o bebekle ne yapacaksın evladin için babana katlan hele bi büyüsün annen bakar çalışırsın anneni dinle kuzum gitme bi yere allah bi yol çizmiştir 
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Arkadas nerde yaşıyor acaba ve suan nerde kalıosun
0 oy
(214 puan) tarafından
Kadın olmak cok zor bu dunyada :( caresızlık hep kadınlara mahsus sanki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 225 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 464 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (115 puan) tarafından soruldu

413,555 soru

12,449,585 cevap

46,258 kullanıcı