0 oy
1,668 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Eşimin facebook anılarında Sağlam basıcan bu hayatta diye pis bir söz paylaşmış kendine  gösterdim beni geçmişimle yargılama dedi yani ne demek istedi geçmişi çok mu kirli bana anlatmadığı şeyler mi var ona çocuk doğurmaktan hamilelikten soğudum:( :(   Oysa ben ona geçmişiyle ilgili bisey sormadım neden böyle bisey söyledi ki durduk yerde :( Şuanda resmen midem bulanıyor ben kimle evlendim diyorum kendime :( 

18 Cevaplar

+1 oy
(404 puan) tarafından
Bazen bazi postları bunlar kavga etmeye sebep ariyorlar diye okuyorum sadece. Ne var bunda kafaya takcak anlamadım Daha önceden yazdigi bir sey icin onu yargılamak ne alaka ta cocuga kadar tasimissin işi 
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Ne alaka? Anlayamadım ben esin ne demişte bu sekilde düşünüyorsun? Gecmisimle yargılama demiş bi söz için bunlar dusunmen değişik. 
(687 puan) tarafından
Ama ben onu zaten geçmişiyle yargılamadım ki sadece bu sözü neden face de paylasmssn dedim kendisi lafı oraya bağladı ve bu da benim canımı sıktı hamile olduğum için herzamanki gibi konuyu uzatmadm
(3,464 puan) tarafından
Senden önce paylaşmış işte o yüzden geçmişe gitme diyor. Hem o cümleyi senin anladığın şekilde mı söylemiş
(581 puan) tarafından
Sonuç olarak eski bi sözü neden paylastigini sormussun simdiki zamanı sorsaydin daha değişik tepki verirdi inanki. Bide geçmişini bilmediğin bi adamla mi evlendin? En ufak biseyde bu sekilde tepki vermen bana biraz basit geldi. Pismanlik falan ileride ne yapıcaksim
0 oy
tarafından
Canım adı üstünde geçmiş yani eşim bana anlattığında ben anlatmasını bile istemedim kafama takarim diye bilmemem daha iyi yani biri bir şey dese umrumda dahi olmaz beni şu an ilgilendirir tabi bu benim düşünce yapım
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım öyle demeherkesin bir geçmişi var geçmişte olup bitmiş o zaman sen yoktun seninle alakalı değil böyle düşün 
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ay tövbe yarabbim adam beni geçmişimle yarglama demiş sen neler alıpvermişsin hemen altında bi şey arama 
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Sen esini tanimadan once hic mi hata yapmadin?

Senden öncesi senden sonrasini etkilemiyosa umursama bence

Benim umrumdaydi o yuzden esimle ilk tanistigimda ne halt yediyse anlatti ve bunlarin bi daha asla yasanmicaginin sozunu verdi bende aynen anlattim ve bende soz verdim ve cok sukur o sozlerimizi tutuyoruz

Yani suan bosuna sacma sacma seyler dusunme ne demek cocuk vercegime pismanim
(687 puan) tarafından
Ben bir bayanım ne kadar yanlış yapabilirim ki ama o bir erkek onlar için herşey daha basit
(2,483 puan) tarafından
Neden bayansın diye yanlis yapmicaksin diye kural mi var?
Insan bu şaşarda beşerde. O yuzden bos yere kuruntu yapma canim
0 oy
tarafından
Hadi evlendin neden çocuk yaptın geçmişini bilmediğin bir adamdan sonra boşanmayı düşün ee o çocuk ne olck ? Onu düşündün mü 

Şimdiden boyleyse
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Yani bence cok yanlış anlamıssın eger baska bir durum yoksa yani gecmişteki olayı önüme getirme diyor cogu erkek o tarz cümleler yazıyor.. Hani bilmiyorum o cümle tam ne demek ama bu kötü birsey yaptogı anlamına gelmez.. 
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Sen bu sözü yanlış anladın sanırım. Belki aklına gelenle alakası yoktur . Ayağını sağlam basican anlamında paylaşmıştır. Evlenmişsin artık adama geçmişi sorma gerek yok bence. Şuan neden ondan böyle hislerin esin geçmişimle yargılama dediği için mi canım.  Boşver geçmişi sen bugüne bak yarını bile düşünme. Çünkü yarına olacagimizin garantisi yok .
0 oy
tarafından
Bence yanlış yapmışsın canım eşin sana anlatmak isteseydi anlatırdı zaten 

Benimde geçmişimde başımdan çok kötü olaylar geçti ben eşime sevgiliyken anlattım dedim kabul ediyosan böyle böyle diye o da benim bi suçumun olmadığını anladığı için bu günlere geldik çok şükür

Şimdi konusu bile açılmaz açıldığı zaman çok sinirlenir

Sen en iyisi bi daha o topa girme 
0 oy
(2,629 puan) tarafından
1 cümleyle ne kuruntular kurmuşsun kendine. Adam gidip de sağlam s.k.cen bu hayatta yazmamış ki bune düşüncedir anlamadım  :D 
0 oy
(597 puan) tarafından
Sanki adamın sizden önce 3 evliliği 5 çocuğu var Mis da siz yeni öğrenmişsiniz ya da eşiniz eskiden organ mafyasıymış da siz yeni öğrenmişsiniz gibi yazmissiniz
0 oy
(2,243 puan) tarafından
abartmissin canim oncelikle oncden once olan bisi ki zaten sozu anlamadim sonra sen oyle sorunca o da haliyle oralari sorgulama diye kizmistir hakli olarak . ki benimki evlendigimizde 27yasindaydi bana bu zamana kadar hata yapmadim dese gulerim :) demedi de zaten cok haytaydim ehlilestim evcillestim dedi inandim sukur bir vukuati yok suanlik 
0 oy
tarafından
Ya hemen kötü düşünme kimse geçmişinin karistirilmasini istemez 
0 oy
tarafından
Ne alaka hemen midenz bulaniyor yaa.

Adam gecmiste paylastigi soz icin kullanmis onu gecmisimle yargilama diye. ayrica bir erkegin ne gbi gecmisi olur ya 
0 oy
(507 puan) tarafından
Cnn öncelikle sağlam basacak bu hayata .ayaklarının ustunnde duran gibi bu anlamı cikiyo .Ne varki bunda benim yanlış anladım benim kocamda eakide bu suru kızla değiştiği olmuş tek yataklarına görmemiş yani o kalmış yapmadığı ama benim umrumda değil . Benden önceydi hadi şimdi sıkıysa yapsın.Boşver maziye takilma
0 oy
(757 puan) tarafından

Kiz o  araba tekeri reklami degilmiydi saglam basican bu hayata saglamsa lassa die bunu mu taktin :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 434 göst.
0 oy
15 cevap 689 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,037 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 544 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simgeli (26 puan) tarafından soruldu