0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (518 puan) tarafından
Kizlar öncelikle hepinizin bayrami mübarek olsun. Benim oglum 58 günlük ve hep anne sütü verdim kilo alimida iyi gitti fakat dün duşta sag göğüsmü sıktım her girmemde bakarim sütüm nasil akiyo die önceden tazikli ve 4 5 delikten gelen süt damla damla geldi ama sol göğüsmden ayni sekilde tazikli ve yoğun gelio sag göğüsmdeki süt bitmis olabilir mi tecrübeli hanımlar yazarlarsa sevinirim.

2 Cevaplar

0 oy
(16,756 puan) tarafından

Tazikli sıkınca glmez sut fışkırır sadece ve sıkarak sutunun yetip yetmediğini anlaymzsin sen emzrdikce sut olur vucut sinyali alir ve uretir. Ve hergun ayni olmaz gogusler bebek.buyudukce yumusak olurlar cunku emme kuvvtleri guclu oluyor bebeklerin ve bitiriolr

Duşta niye deniyon orayi mrak ettim :D

(518 puan) tarafından
Cevabin icin tesekkur ederim yumusamasindan bahsetmedim onceden fiskiran süt damla damla dedim. Evin içine süt sagmamak icin duşta kontrol etmem daha mantıklı oldugu icin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sütünün olup olmadığını bu şekilde belirleyemezsin ki canjm bebeğini emzirip girdiysen duşa mesela bir göğsünün daha dolu diğerinin daha boş olması çok normal 
(518 puan) tarafından
Evet bu cevap cok mantikli canim cok saol ewet doğru emzirdim hemde baya baya emzirdim dusa girdim her girdigimdede bakiodum bu sefer az gelince cok üzüldüm ya. Bide yedigime içtiğime dikkat etmeye başladım acaba yemeyi azalttigim icinmi azaldi sütüm dedim.
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
3 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Bir anneeee (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 944 göst.
8 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,421 soru

23,985,622 cevap

326,717 kullanıcı

...