0 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
İki aylık oğlum var doğunca kuveze aldılar.iki hafta kaldı.Kaynanam bebek yokkken bizdeydi sonra çıkacağı tarihi ogrenince annemlere haber verdik ..o gün ben yarın gideceğim demeye başladı.ve gitti de ..lohusa halimle oturamiyirum kalkamıyorum annemle ona hizmet ettik hiç demwdi ki sen lohusasin otur dinlen..Annem kızıyordu yat diye onu burakamiyirdum tek basina ben yokken kaynanam hep psikolojik baskı yapıyordu.resmen oğlumun evi diye kıskandı annemden.Evime ilk kez yatılı gelmisti sanırsın biz misafiriz o ev sahibi.Butun mutfak gereçlerini mahvetri tencereleri mi yaktı guyya yemek yapıyor.Saat ona kadar yattı zorla çağıra çağıra sofraya oturttuk öğlen bire kadar kahvaltı yaptı sonra geçti oturdu bir de hizmet beğenmedi.Dikislerim var mahvediyor beni bebeğim evde yok daha kucağıma alamamisim üzgünüm bütün lohusaligimi burnumdan getirdi gitti.En mutlu anlatımın katili...O kadar berbat terbiyesiz şeyler yaptı ki yazmak dahi istemiyorum...Allah böyle kaynanalri bildiği gibi yapsın

6 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bn olsam.senjn kdr sabırlı olmam hep laf sokarım bnde bilerek yapmam ayy uyyy derdim . Hiç rahatlık vermezdim ona sen kıyı dayanmışsin
(8 puan) tarafından
Giderken tartıştık en son..Yaptıklarına susunca anlamadığımızi  sanmış  heralde..bir bir yüzüne yeyince şok oldu..Gittiği günden beri de aramadım geçen kendi aradı utanmadan kızım kızım diyor..ağzının payinj aldı şimdi kızı olduk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yat niye kalkiyosun ki oyle kaynanaya 
(8 puan) tarafından
Annem ondan yaşça çok büyük kadın yaşlı haliyle ona hizmet etti anneme dayanamadım tek bırakamadım çok zoruma gitti ...çok geçimsiz bir kadinmis daha bir senelik evliyim üç gün evinde kaldım ne oldu o üç günde de benden bu kadar nefret etti anlamıyorum oğlunu kıskanıyor resmen ..
0 oy
(325 puan) tarafından
Gelmezse daha iyiymiş bende de var ondan banada doğumdan sonra bakmadi sezeryanli halimle kendim baktım bebeğime simdi 3 aylık oldu umrumda bile değil kaynanam
(8 puan) tarafından
Bizimki de yemeye gelmiş yedi içti bebeğimin taburcu tarihi belli oldu ben gidecem diye tutturdu..dolabımda kışlık bı şey bırakmadı görgüsüz kendi evi gibi yaptı yaptı yedi utanmaz..Allah böyle gecimsizlerle bir daha böyle günler yaşatmasın nefret etmeyi geç midem bulandi artik
(391 puan) tarafından
Ay bir tek benim ki sanıyordum aynı durundayız kızlar resmen
(8 puan) tarafından
Bütün Kaynanalar aynı demek ki ben diyordum eski kaynanalik kalmadı kadın ağzıma tepti lafi
0 oy
(441 puan) tarafından
Kendinin kızı yok galiba
(8 puan) tarafından
Var olmaz olur mu ..sürekli onunla beni karşılaştırıyor o şöyle yemek yapar o boyle. Pasta yapar..ben yeni doğum yapmışım iki gün olmuş bebeğim hastamede canım sıkkın bı de yetmedi onun bu sacmaliklarini dinledim.o günde bunlar konuşulacak şey sanki..terbiyesiz işte dusuncesiz kendi kızı olsa yaptırır mi acaba
(441 puan) tarafından
Karakter meselesi ya. Öküz her yerde öküz
(8 puan) tarafından
Gerçekten öyle..bir de kendinj beğenmiş kendini çok kaliteli biri sanıyor ama öyle dengesiz ki pat küt laf yapıyor bu huyu yüzünden kimsesi yok kimse kapısını çalmıyor kardeşleri bile
(441 puan) tarafından
Altta kalma sakın. Sen sustukca daha cok ezer. O 1 mi soyluyor sen 3 soyle. Lafi agzina tık. Cekinsin senden
(8 puan) tarafından
Bundan sonra böyle zaten iyilik yaramıyor kimseye ben didindikce o mahvediyor hakettigini alsın artık
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Bak suan dogum yapali 5 saat oldu ve yanimda sadece kaynanam var annem ise evde ogluma bakiyo kadin altımdan aliyo şuanda ve ıh demıyo allah binkez razi olsun :kissing:

(8 puan) tarafından
Hep daim olsun inşallah oylelerini bulmak çok zor en guxel anlarını daha da senlendiriyor kıymetini bil..
0 oy
tarafından
Bazen sizi anlamıyorum. Neden kendinizi ezdiiyorsunz 7 tane dikişim vardı doğumdan sonra hemen ayağa kalkarak kendimi toparlayabildim. Ama 40 gün boyunca naz yaptım ay suram ay buram dedim durdum. İlgi gösterilmesi gereken sizsiniz çevreniz değil pasif kalmayin
(8 puan) tarafından
Umrunda oldu mu ki sofraya oturamadim ağrıdan ama kadın kendi boğazını düşünmekten etrafı sallamiyor bile..öyle bı insan ki annemle ikimiz baş edemedik.Her şeyde üste çıkıyor öyle şeytan ki ..oğlu da ne huyda bı kadın olduğunu bildiginden bana da bir sey demiyor.En son giderken vedalasmadim çıkınca kapıyı çarptım ardından..Geçenlerde de aradı içimde kalanları da kustum gikini çıkaramadı seytan

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 396 göst.
14 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,949 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 370 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karkuresi (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
0 oy
17 cevap 276 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (161 puan) tarafından soruldu

411,951 soru

12,401,860 cevap

44,461 kullanıcı

Kategoriler

...