sohbet postu: belki de kaynanalarınız sizi en çok düşünen kişidir 😂😂
Biz nişanlıyken eşimle ne zaman tartışsak ya da ne zaman kaynanama oğluyla alakalı sitem etsem hemen hayırlısı kızım yolun açık olsun senin de oğlumunda nasip değilmiş falan diye konuşmaya başlıyordu. 😂
En başta belli etmiş kendini ağzına kürekle vurucan böylelerini
Nişanlıyken bir kere akraba ortamında hep birlikte oturuyorduk ben de eşim hiç sebze yemiyor ama ben çok seviyorum demiştim kaynanam da böyle evlilikler yürümez sonradan hep sıkıntı çıkıyor boşanmaya kadar bile gidenler var gibi bir şey söylemişti alakasız 😂
amaann harbiden bu fenaymış 😅
Fena fena hemde ne fena
Aklıma geldi evlendiğimiz ilk sene bayram için ailecek tatile gitme planı yapmıştık eşimin ailesi ile 3 4 günlük bir tatil. Ev tutmuştuk bende ayıp olur küçük kardeşi var sabah birden kapıyı açar odaya girer bişey olur diye yatmadan önce kapıyı kitliyordum 2. Gece sabaha karşı birden kapıyı zorlamıştı ödüm kopmuştu sabah da anahtarı alıp saklamıştı 😬 sebebi sorduğumda gece çok üşümüş bizim odada yorgan varmış onu almak istemiş ama kapıyı kitlediğimiz için alamamış 🙄 temmuz ortası üşümüş
Anahtardan da haberim yok demişti ama evi boşaltırken evi kontrol etmek için gelen görevliye getirip vermişti.
çatlak kadın ya
Ya ben çok seviyorum 😘😀 özledim dayanıyorum az kaldı gidicem iki haftaya
Allah kavuştursun kuzum ♥️
Sağol bebeğim ♥️
iyisi herkese denk gelmiyor vallahi, Allah muhabbetinizi artırsın. Ben de severim kaynanamı Allah razı olsun
Benimki kendi geldi istemeye görücü usulü olunca .ilk kaynana beğendi oğluna gidip anlatmış kocaman gözleri var gamzeli die 🤣 nasıl anlattoysa 3 gün sonra oğluyla geldi
bizim sevgililik dönemi uzayınca da kaynanam olaya el atmıştı 😂😂
Benim kaynanam eşimle evlenmeden önce sormuştu, emin misin, bir daha düşün diye 🥰 Eşim ağır karakterli ve zor bir insan çünkü. Ve kaynanam o kadar iyi biri ki, maşallah, Allah razı olsun, baştan söyleyeyim demişti 🌼
😂😂 bazı kişiler zor cidden ama onu da idare eden biri oluyor
Annem de kardeşimin sevgilisine öyle demiş ☺️
Yazın ayrılmışlardı Annem demiş ayrıldınız ona göre barış karat ver diye 😀
İnsan yaşamadan bilemiyor tabi ama en azından uyaran kişinin samimiyetini anlıyor 🤗
Ne düşünceliymiş maşallah. Genelde önceden iyiydi evlendi de böyle oldu diyorlar 😀
Allah iyiliğini versin😂
Ben pek yaşamadım öyle sorun. Zaten 2 oğlu var ikisine de devamlı kızıyormuş. Bi evlenemediniz falan diye. Şimdi de diğerine söylüyorlar hala evlenmedi🤣
😂😂 kimi de hemen evlensin ister. kısmet
Bizimki de hemen yapışmıştı, sürekli oğlunu sıkıştırıyordu evliliği hızlandırmak için ama bu da normal değil gibi :)))
bizde de evliliği hızlandıran kişi kaynanamdı ama bizim sevgililik biraz uzamıştı ondan 😅
Kakalamamışlardır oğluşlarını herhalde ya ihihkkj :)))
😂😂Kahkaha attım son yoruma
azıcık öyle olmuş gibi 😂😂
Benim kaynana idare eder ya bı küser bı barışır 🤣🤣ama şaka filan kaldırır Allah için
benimki de kaldırır şaka ama yine de alıngan bir karaktere sahip 😂
Ben seviyorum kaynanamı oda beni seviyor hamdolsun 😄♥️🤲🏼ben kadının ojelerine takıldım yeşil oje olmuş mu hiç ya
sen deyince farkettim cidden olmamış 😅
Olabilir geçen yaz yanimda dedi memleketten evlendiririz diye düşünüyorduk diye. Ah keşke denediğime hâlâ pişmanım
😂😂 kaç para verecen deseydin, şöyle birkaç milyon dolara boşarım 😝😝 tövbe tövbe 😂
Kız beni boşasınlar aileden kurtulduğuma üstüne ben para veririm 😅
Ama benimki o tip değil gerçekten seviyor
Bir kızı var hiç ayırmadı ondan sağ olsun
şükür böyleleri de var, benim kaynanam da sağolsun iyidir
Allah muhabbetinizi arttırsın canım ♥️🌸
Biz kocamla anlaştık kaynanam istemede gördü beni 😁
yani normalde olması böyle de kimi de istemiyor işte hiçbir türlü
Canım kaynanam çokta severm düşünür beni 🤣🤣
ironi içeriyor sanki😂
Benim Kaynana da güle oynaya geldi aldı ama şimdi bin pişman bence 🤣 ama karşılıklı bu 😁😁😁
Yok kız ben seni sessiz bişey sandım böyle olduğunu bilsem gelirmiydim İstanbullara diye ağlıyor
Nur postunu kaldırmışsın yorumunu görmedim merak ettim görümcen neden sinir krizi geçiriyor diye sormuştum
Kızını evlendirmemek için bugün yine kriz geçirmiş bayılmış çocukları size gelsin bir kaç gün yenge dediler de benim 2 küçük çocuğum var bağırıp çağırıyor korkuyorlar diye kabul etmedim dünde istemiyorum demiştim zaten kızı kaldı bizde dün bugünde evine geçmiş
ne çektin beee
Geldiğim günden beri hergun bir sıkıntı
kız 10 çocugu var 3 kız 7 erkek 4 gelını 2 damadı var damatlarını gelınlerınden daha cok sevıyorlar 😂😂😂 düşün yanı o derece fesat durum
Damat kızını üzmesin diye sever ama gelin oğlunu üzemez diye düşünür. sığ düşünce işte
Ben sevıyorum kaynanamı oda benı seviyorum kızı yok Beni kızı yerıne koydu ıyı ınsan
Allah razı olsun öyle iyi insanlardan
Bende kaynanamı sevıyorum sağolsun oda beni sever kadının 8 gelini var napsın😂benide çok istiyerek aldı neyse ki aşk evliliği ❤️
hay maşallah 8 oğlan 😂 bu kadar oğlana bakınca gelinleri ben de severdin😂😂
Demi😂😂
Allah emi ya ne güldüm😂
düşününce mantıklı 😅
Hemde çokkk😂
😄😄 Ben de seviyorum kaynanami
ben de severim kız😅
Hiç sanmıyorum beni sevdiğini :(
Keşke düşünseymış Gözde. Tam tersi kakalamanın derdindeydi. Olmuyanı da oldu dedi 😶
1,496,031 soru
24,439,289 cevap
353,161 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın