Kizlar Allah askina beni bir rahatlatin. Bebegim hasta ve özellikle hastayken asla bensiz durmayan bir bebek yine oyle durmuyor falandu oyyn oynuyorduk kaynanam geldi normalde aramizda pek bir sorun yoktur ama cok aniden laf sokar benu sinirlere bogdu gitti sizce haksiz miyim cocuk hasta normalde de pek yemek yemiyor dogry düzgün uyumaz diyor ben yediririm benim yaptigimi yer ben kaynanalik yapmiyorum yapsam varya oohohh diyor herneyse esim cok yoruldu gecen çocuğu sikayet etti bana diyor yani esime anlattim dürümü hic uyumuyor memeden mi kessek falan diye konuştuk o da ben adama uykusuz kaldim bile demezdim diyor bakamiyonuz mu bana verin ben bakarum diyor surekli boyle daha bir suru laf sokty durdu bende hepsinecevap verdim tabi esim dedi ki 1 hafta cocuk biyerde kalsa da kiz rahat etse bende dedim ki ben 1 hafta çocuksuz napcam anne cocugu bu olur mu oyle sey dedim gorumce de diyor ne emmeye geliyon ne gommeye tamam da dedim ben kimseden yardim istemedim size arayip cocuk hasta da demedim hic halim kotu de demedim niye bana yukleniyorsunuz falan dedim sonrq daha boyle bir suru muhabbet gecti esim de onların yanında kiz cok yorulyyor falan dedi onlar bi gitti ***** ***** konusuyosun 1 saattir zor sabrediyorum diye bagirdi benim sucum ne simdi