0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Aldatan erkeklerin ortak davranışı nedir sizce?

Bazen eşim acaba beni aldatıyor mu ya da aldattı mı acaba diye düşünüyorum ama hiçbir şeyini de yakalamadım özellikle de tutup telefonuna falan bakmam mesela. Şifresini falan biliyorum zaten evdeykende hep oyun oynar video izler aldattığını gösteren belli şeyler var mıdır 

7 Cevaplar

+1 oy
(25,212 puan) tarafından
Aldatan erkeğin tek ortak yanı şerfsiz olmasıdır
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Telefon saklı olur genelde ortalıkta bırakmaz 
0 oy
(303 puan) tarafından
aldatan erkek hep gizli ve sürekli yalan  söler telefonu ve hesapları saklı olur bazı erkekler var karısına cok iyi davranır anlamasın diye bazısı var ****** gibi rabbim düşmanıma bile yaşatmasın cok zor bi durum olur yaşamadım inş da yaşamam 
0 oy
tarafından
Burdami postlardan cok etkileniyoruz bende oyleyim bazen biraz ilgisiz kalınca hemen arayan kim ne  diyor gubi seyler sorarım. Telefonunun şifresini bilirim sosyal medya hesaplarininda hatta bazen telefonuma açarım 2 hesabi birden kullanirim öyle bir arkadas cevresi yoktur. Evden ise isten eve ama burda yazilanlar cok etkiliyor 
(399 puan) tarafından
Hemde ne  etkilemek adamın canına düşüyorum acaba mı diye üstelik öyle bir şey de görmüyorum  sosyal hesabı yok şifresini biliyorum  ama yine de içim içimi yiyor  bilmiyorum napacam günde en az  3 post okuyoruz aldatma ile ilgili  allahım yasatmasin
(582 puan) tarafından
Evet etkiliyor gerçekten ben hiç bakmam telefonuna falan arada aklıma gelir acaba böyle bir şey yapar mı diye hatta yalandan laf atarım falan ama sen ne saçmalıyorsun diyor benden gizlediği Bi durum var gibi de durmuyor süphe kötü bir şey gerçekten
0 oy
tarafından

Onu geç de şu şeyi hiç yiyesim gelmiyor.

Yanı diyolar ya telefonunda bisey yakalayınca arkadaşım baktı etti.

Yanı öyle biriyle arkadaşlık yapıyorsan.
Helede yardım yataklık edip telefonunu kullandiriyorsan senin o insandan ne farkin var ki?
0 oy
tarafından
O tlf ortada olsada senin bakmayacagini bilir ama telini eline alinca tedirdinn olur kizar tartism cikariri ve her tartismada bana guvenmiyir musun diyen dm guvenilmez
0 oy
tarafından
******** oluşları

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 435 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 558 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 465 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aseltugce (67 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,631 cevap

37,612 kullanıcı