Canim esin sana yeterince deger vermiyor mu ozellikle babasi yaninda. Sen bir kadinsin ve calisiyorsun. Oncelikle sen esine es olmak icin evlendin. Hizmetcoye dahi bu sekilde davranilmaz. Esin senin calistigini, yorulduğunu gormuyor. Yani babasinin kadina saygiso yok ogluda auni sekilde. Onlara evin kizi gelini kadini kim varsa her ne olursa olsun ev isi temizlik yemek yaoacak modundalar ve ne yazik ki boyle alismislar ve sende bu duzene istemeyerekte olsa ayak uydurmussun. Senide ailen bu sekilde büyütmüş ki her isi yapabiliyorsun.oncelikle calisrigini, yoruldugunu belirt biraz evde gorev paylasimi iste. Madem esin calismiyor evle babasoyla ilgilensin. Sonucta babasinin oglunda hakki var karsilikli. Ama gelini uzerinde bir hakki yok yani seni bu yasa o getirmedi. Ya da sende calisma ki evle ilgilenebilesin. Baska kadinlarla da kiyaslma yaptirma herkes yapiyor falan derler. Ozamanda her erkekte bunlari yapiyor dersin. Allah kolaylık versin sana. Benim esim bana yarsimci olur bulundugum yerdeki erkeklerde ayni senin kayinpederin gibi esimide kendilerine benzetirler ya da nazar degecek diye endiseleniyorum resmen. Ne yazik ki kadina kadin olarak deger veren insanlara denk gelmek zor oluyor bazen.