0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (4,758 puan) tarafından

Biz bugün kızım için alışveriş yaptık canlar

İki tane alt üst takım 

8 tane zıbın 2 tane kollu 2 tane badi şekli yarım kollu 4 tane sıfır kollu 

Ekstradan 2 takım bijama patikli ve patiksşz onları üstüne badiler, bir tane önlük 

2 tane yelek 1 tane hırka 

3 takım 5li hastane çıkışı 

10lu set

2 biberon

3 tane külah ekstradan setler de de mevcut

6 çift çorap

Bir tane kapşümlü havlu

3 tane battaniyesi var biri yazlık ince biri el yapımı bir kışlık ekstradan yorgan yapacağım 

2 takım eldiven setler de de var ekstradan alt açma bezi ve yastığı 

Çanta 

6tane ağız temizleme mendili 

Yüz örtüsü 

Tulum el emeği 1 tane 2 tanede alacağım 

Zıbınlar ve alt üstler 3.6 ay arası daha temizlik malzemeleri şampuan ateş ölçer emzik falan kalmış alınacak bunlar yeterli mi sizce arkadaşlar 

image

imageyelekler 

image

Altlı üstlü takımlar 

image

imagebunlar şimdilik yeterli mi arkadaşlar 

8 Cevaplar

0 oy
(1,887 puan) tarafından
Güle güle sağlıklı günlerde giyinmek nasip olsun inşallah kuzum hepsi çok güzeller ♥♥
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım teşekkür ederim canım yeterli mi bunlar şimdilik kuzum
(1,887 puan) tarafından
Valla kuzum bol bol al derim kustukları için yetişmiyor benim kızımın reflüsü var inanki kıyafet yetiştrmiyrum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum nerede oturuyor Sun bilmiyorum ama sicaksa ince alsaydın pisiyorlar yoksa bana Dr giydirme pişer bu çocuk dedi hava çok sıcak de di ince giydir dedi su iç zibinlar varys onlardan alsaydın 
tarafından
O ince penye tarzı olanlardan giydir ilk bir iki hafta o hastane çıkışlarıni giydir yavaş yavaş inceltirsin
(4,758 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapayım olmazsa sadece zıbın giydiririm kısa kollu
tarafından
Yanlız ilk başta ilk doğduğunda kalın giydir yavaş yavaş incelt
(4,758 puan) tarafından
Aynen canım ilk başta 5li hastane çıkışı setleri giydirecğim
tarafından
Aynen cnm öyle yap bende oyle yaptım yavaş yavaş inceltim üzerini
0 oy
tarafından
Bn kendime bsy almadım kiyafetm çok vardı yazdan bir sürü sadece sim şal aldı çanta aldı bana ha bir de sandalet 

Oğluma emzik Zinciri yaptırdım bugün disleri kaşınıyor onun için dis kasiyici aldm 

Üniversiteden arkadaşlarla buluştuk yemek yedik gezdik vs yeni geldim eve öyle 
(4,758 puan) tarafından
Iyi yaptın hayırlı olsun iyi günlerde kullan aldıklarım yeterli mi canım
tarafından
Yeterli bnce çok alma bir gün giydiği diğer gün olmuyor
Bn o kdr aldım ki inan daha gitmediği çok kıyafeti var şuan olmazlar ona öylece kaldı düşün az al sonra yine alirsn
(4,758 puan) tarafından
Aynen canım az aldım özellikle 03 ay ve yeni doğan çok az diğerleri 3,6 aylık canım
(4,758 puan) tarafından
Zaten sıcak burası sadece hastane çıkış setleri var 4 takım onları giydirmeyi düşünüyorum 0,3 ayda diğerleri de sonrası için hediye falan da gelecek canım blde tulum almadım şimdilik giydirmem diye alırsam sonra 6,9 ay için alırım daha mantıklı değil mi sence de kuzum
tarafından
Bu sıcaklar da tulum hiç iyi olmuyor şortlu tulumlar var kısa kollu senin bebek zaten yaz bebeği olck . Bnde oğluma şortlu tulumlar takımlar aldm yeterli bnce
(4,758 puan) tarafından
Tulumları kışlık olarak alacağım canım şimdi sadece hastane çıkışındaki takımları giydirmeyi düşünüyorum ince penye tarzı zaten canım
tarafından
Uzun kollu yanar öyle bebek sıcak havada çok da sıcağa alıştırma
(4,758 puan) tarafından
Ya öyle mi tatlım kısa kollu zıbın lar mı giydireyim
tarafından
Hava sıcak olursa tabi o çocuğa günah
(4,758 puan) tarafından
Haklısın canım ben tecrübesizim bilmiyorum
tarafından
Çocuk buyuttukce tecrübe kazanıyorsn zaten.
(4,758 puan) tarafından
Inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Ooo maşallah kız güle güle giysin 
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah teyzesi
0 oy
tarafından

gule gule kullansin canim fazla bile almisin sadece agiz mendili az geldi bana bizim 10 taneydi yetismedigi oluyordu ama benimki mama ile beslendi hep dokuluyordu kusuyordu gazini cikarirken :)

(4,758 puan) tarafından
Hım anladım canısı sağol teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla benim kizim cok kusardi gunde 56 defa kiyafet degisirdik. Emerken de memeyi kaciriyordu bazen agzindan bide sutum tayzikli fiskirirdi hep islanirdi kiyafeti o yuzren onluk ve agiz mendili bol bol bulunsun ozellille ben 10 tane onluk 10 tane agiz mendilini yetistiremiyordum valla allahtan yazdi da elimde yikayip hemen kurutur tekrar kullanirdim. Kiyafet olarakta 8 9 takim alt ust vardi oluyor ya alti patikli ustu citcitli sapkasi oluyor bide onlardan 8 9 takim yetiyordu yaz oldugu icin yikayinca hemen kuruyodu. 
(4,758 puan) tarafından
Bizim de yazda doğacak canım önlük çok ağız mendili bir paket daha alayım o zaman canım
(3,148 puan) tarafından
Aynen iyi olur bide mama vermek zorunda kalirsan daha da isine yarar vermesen bile ek gida zamani yine lazim olur.
(4,758 puan) tarafından
Aynen canım benim
0 oy
tarafından
Güle güle giysin kuzucuk inşaallah.❤❣
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn doğurdun mu canım
tarafından
Yok canım ya dünden beri şancı cekiyorum evde hastaneye gittim açılma olmadığı için geri gönderdi.
(4,758 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
0 oy
(364 puan) tarafından
Hepsı cok guzel cnm bnm rabbım saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 192 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 403 göst.
12 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 699 göst.
21 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.

411,467 soru

12,386,226 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...