0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (7,150 puan) tarafından
Uludagda askeri otel diye birsey var mı kızlar. Yada başka, yerlerde olsun böyle bi otel var mı askeri otel.?? 

12 Cevaplar

0 oy
(7,150 puan) tarafından

En İyi Cevap

Peki uludag da var mıdır kızlar net bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim cok önemli de bu benim için :)

-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Pansiyon gibi birşey mi acaba
(7,150 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç Bi bilgim yok canım bende size sormak istedim
0 oy
tarafından
Hic oyle birsey duymadim valla lokal gibi yerler oluyorda polisler icin askerler icin yok
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Askeri gazino lar var aynı öğretmen evleri gibi 
(7,150 puan) tarafından
Bi anlatır mısın nasıl oluyor ne amaçla kullanılıyor ögretmen evinin de ne oldugunu bilmiyorum
(7,435 puan) tarafından
Öğretmen evleri misafirhane gibi günlük ücret üzerinden insanalr kalabiliyor pansiyon gibi diğer yerlere göre fiyatı daha cuzi.amanaskeri gazino da herkes kapanıyor malesef daha sıkı kuralları var illa asker yakını falan olman gerekiyor birinin yönlendirmesi aracı olması falan gerekli
(7,150 puan) tarafından
Anladım cnm gazino falan diyince aklım gitti kötü bir şey degilmiş o zaman :) saol tesekkür ederim
(7,435 puan) tarafından
Yok canım adı öyle
0 oy
(82 puan) tarafından
Canim misafirhane lojmanlari olarak gecer her ilde var ucretli cok guzel olur otel gibi geneli 
(7,150 puan) tarafından
Ne amacla kullanılır ki devlete mi baglı
(616 puan) tarafından
Otel amacıyla kullanılır canım :) evet askeriyenin cüzi bir miktar ucret karşılığı kalabiliyorsun
(7,150 puan) tarafından
Anladım canım tesekkür ederim
(82 puan) tarafından
Ailenle Kalabilirsin sadece hatta bazilari aylik Kira vererek bile kalabiliyor subaylar.. evlilik cuzdani gostermek mecburi canim sorma amacini anlamadim ama aile sart kafana gore gidip biriyle kalamazsin
(7,150 puan) tarafından
Eşim Bi iş için oraya gitti de bana, da inandırıcı gelmemişti yalan mı söylüyor dogru mu merak ettim onun için sordum canım
0 oy
tarafından
Ev var kuzum polisler icin polis evi var mesela asker icinde ev var 
(7,150 puan) tarafından
Ne işe yarıyor peki bunlar
tarafından
Bnm esim ev tutana kadar orda kalmıştı polis evinde hep polisler var aylik kira verion ord yation yemek elektrik gaz su İnternet oraya ait bekar olarak kaldi
tarafından
Birde ordu evi var oradada rütbeli askerler kalio orda zaten ailecek kalabiliosun
(7,150 puan) tarafından
Anladım cnm tesekkür ederim
0 oy
tarafından
Askeri otel diye bişey yok askeri sosyal tesisler var bazıları konaklamalı bazıları değil. 
(7,150 puan) tarafından
Yani ne işe yarıyor bu tesisler
tarafından
Rütbeli asker ve aileleri için kalmak için yada günü birlik gitmek için tesisler var mesela Üsküdarda günübirlik olana gitmiştik biz lokanta gibi ama fiyat olarak uygun sadece.
(7,150 puan) tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Evet tabi hatta eşim askerdeyken askeri otelde kalıyormuş odası falan varmış. Ama bildiğim kadarıyla sadece rütbeli olanlar kalabiliyor ve ailesi eşleri çocukları falan kalabilir. Normal sivillerin kalması yasak diye biliyorum 
(7,150 puan) tarafından
Yani mesleki olarak askerler mi kalır
tarafından
Normal asker kalıyor mu bilmiyorum ama benim eşim askerliği müzisyen olarak yaptığı için kalıyormuş
0 oy
tarafından
Tabiki var devlete ait tesis konaklamalı herşey askeri nizamı ve askerler için çok uygun fiyat olduğu için tercih edilir bir özelliği yok sadece çok uygun ve güvenli bir ortam o kadar. Elini kolunu sallayan giremez para değil rütbe konusur 
(7,150 puan) tarafından
Anladım teşekkürler canım
0 oy
(176 puan) tarafından
Var canim orduevi var gittik biz
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Uludagi bilmem ama sariyerde askeri bir otel var abim asker oradan biliyorum havuzu varmış bildigin otel gibiymiş askerler ve aileleri girebiliyormuş 
(7,150 puan) tarafından
Anladım cnm cok tesekkür ederim
(3,097 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Evet var Uludağda olduğunu biliyorm nerden dersen eşimin kuzeni Uludağ askeri otel de görev yaptı askerliği orda geçti 
(7,150 puan) tarafından
Cok saol canım içimi rahatlattın teşekkür ederim
(1,631 puan) tarafından
Nedemek canm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 474 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elif asln (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,814 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,955 puan) tarafından soruldu
+1 oy