3 yaşındaki kızım cinsel bir şey anlattı, ne yapmalıyım?

0 oy
5,403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yaşında kızım var demin uykudan uyandı tuvalete gitti geldi yattı vajinasının acidigini söyledi arada söyler noldu diye getirdim odaya iç çamaşırını cikardim nie açıyor annem dedim amcam öptü dedi (aynı evde yaşıyoruz 9 yaşında) elledi mi dedim yüzünü tuttu böyle dedi eşimi çağırdım inada aynısını dedi kızım eşim kardeşini aldı gitti evden tegtit etmiş doğru mu diye hersyi söylemiş yok abi demiş sizce nasıldır ikilemde kaldık rüya mı gördü acaba kziim

109 Cevaplar

+45 oy
(267 puan) tarafından

En İyi Cevap
Doktora gotureceksin bunda baska yapabilecek biseyin yok COCUKLARİNİZA İNANİN MİLLETE DEĞİL HİCBİR COCUK YALAN SOYLEMEZ .!!! COCUK DOKTORUNA PSİKOLOGUNA ACİLEN GİDECEKSİN YARİN ALACAKSİN KİZİNİ HASTAHANEYE GİDECEKSİN AMCASİDA HE BEN YAPTİM DEMEZ HİCBİR SAPİK YASİ KAC OKURSA OLSUN BU SAPİKLİKTİR EVET YAPTİM DEMEZ MANTİKLİ OLUN NE RUYASİ YA KENDİNİZİ KANDİRMAYİN SESSİZ KALMAYİN O COCUK HASTAHANEYE ACİLEN GİDİP MUANE EDİLMELİ PSİKOLOJİK OLARAK DOKTORLAR ANLİYORLAR ZATEN İLLAKİ BU DEDİGİM BEKARET TESTİ DEGİL YANLİS ANLASİLMASİN EL KADAR BEBEYE BU YAPİLMAZ ZATEN AMA ACİLEN DOKTOR GORMELİ 
(20,949 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur yani akıl almıyor
(64,770 puan) tarafından
ne oldu canım ne yaptiniz
(934 puan) tarafından
Eski post biliyorum ama merak ettim ne oldu acaba diye ben tekrar açtım kızlar
(465 puan) tarafından
bende merak ettim inssllah kou birsey yktur ama aktif degil arkdaas belli
(859 puan) tarafından
Eski evet ama keskede okumasaymisim bu nasil bir sacmalik ya cocuk neyin rüyasini gorecek sey opme ruyasimi tobe yarabbim .
-Reklam-
+3 oy
(16,643 puan) tarafından

Kızına inan kızına güven bı pedegog götür asla peşini bırakma yanından ayırma gözünün önünden ayırma çocuk da küçük 9 yaşında ama asla evde kalmasın 

Bak diyorsun ince den acır diyo du şimdi öptü diyo bam başka olaylar lütfen doktor  pedegog görür 
(758 puan) tarafından
Cok doru soyluyorsun kardesim
+3 oy
(320 puan) tarafından
Şu anda agliycam nerdeyse sakın peşini birakma eşinde sende lütfen rüya olamaz çünkü çocuk lar böyle rüya göremez ve yalan konuşmaz birde buraya yazın olan biteni kalbim ağrıdı su anda
+1 oy
tarafından
Sakın bir daha ne evine al ne de evlerine git 9 yaş ufak değil Allah bilir Nerden gördüde deniyor izliyor bile olabilir uzak tut kızını o çocuğun da daha da ilerlemeden böyle şeyi hemen bir psikoloğa falan görünmesi lazım 
(4,208 puan) tarafından
Aynı evde oturuyormuş
tarafından
O zaman ayrı eve çıkmalı yani bir çözüm üretilmeli kızının psikolojisini düşünmek zorundalar ya çocuk uzaklaşarak evden yada taşınacaklar böyle birşeyi sonu gelmez Allah korusun Rabbim daha beterinden sakınsın yavrularımızı
(4,208 puan) tarafından
Valla hersey de olabılır bencede cıkmalı kücükken baslar büyüyen kadar maruz kalır
0 oy
tarafından
Bebekler doğruyu söyler 

Ama ben şok şok şok 
(71 puan) tarafından
Daha önce açıyor diyirdu götürdük hastaneye vajina çiş deligin orası kapaliymis açtılar küçük bı islemle sonra açıyor demeyi kesti sonra kardeşi oldu onunla ilgilence krem sürünce tekrar demeye başladı ama krem sür anne diyerek diyordu ilk defa kendisi söyledi
tarafından
Ama amcam da öptü demiş
(71 puan) tarafından
Evet nie açıyor dedim hemn  amcam öptü dedi
tarafından
Doğru söylüo bnce
0 oy
tarafından
Zannetmiyorum rüya oldugunu ama dukkat edın ya tek bırakmayın benim kaynımda 12yasında yüzünden öper tek altını değiştirirken bile bakmaz kızıma
(71 puan) tarafından
Aynı evdeyiz
(1,908 puan) tarafından
Nasil ayni evdesin cik o evden
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ayy allahım çok dikkat et canım kızına digerinin de ergenlik zamanlari yaklasiyor aman allah korusun
0 oy
tarafından
Cocuk masum olur yalan bilmez . Olmus olabilir
0 oy
(8,780 puan) tarafından
Sakin yalniz birakma hatta evini ayir Allah im nereye gidiyoruz 
0 oy
(503 puan) tarafından
Hastaneye gotur bi cnm
0 oy
(2,271 puan) tarafından
3 yaşında ki çocuk yalan söylemez söylemeyi bilmez ona inanın
0 oy
tarafından
İnşallah öyle bisey olmamıştır ama çocuklar doğruyu söyler 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Bir coxuk asla yalan söylemez 
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Ayy ne rüyası rüyadan onu der mi kesinlikle haklıdır uzak tutun o kişi den her kimse çocuğunu dinle devir kötü
0 oy
(187,053 puan) tarafından
Cocuk yalan soylemez bi dr goturun bisi yapmismi yuuh sok oldum
0 oy
(197 puan) tarafından
Ayy Allah korusun ruyada niye acısın ki tüylerim diken diken oldu bide 9 yaşında yattığında amcası yanına gitti mi 
(71 puan) tarafından
Yok ayrı gitmedi
0 oy
tarafından
9 yaşında çocuğun böyle bişey yapmasına inanmadım ama büyük olsa ağlarım ağlarım ergenlik falan derim bilemedim ikisinde çok küçükler ya nasıl böyle bişey olcak ayrıca rüyada olması saçma olur o çocuk onu görmüştür korkmuştur rüyasında tekrar görmüş olabilir ama hiç bişey yaşamadan görmesi bence imkansiz
(197 puan) tarafından
Kız o ne demek
(283 puan) tarafından
Ney ne demek canimm
(197 puan) tarafından
İpeğime yazmışsınız ya aklıma gelen şey mı
(283 puan) tarafından
Evet canim aynen oyle .
(197 puan) tarafından
Yok artık tövbe tövbe
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Bnve gercektir canim ay tuhaf oldum kmseyle yanliz birakma kuzum babasi haric cocukta olsa mersk saliyolar aman diyim gozunun onunden ayirma
0 oy
(320 puan) tarafından
Eşine söyle hastaneye gidelim doktor konuşarak anlar herşeyi de 
0 oy
(152 puan) tarafından
artık şu çocuklara inanın ya daha nasıl ikilemde kaldığını söylüyorsun hayret ediyorum gerçekten 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Çocuklarda cinsel istismar şüphesi durumunda ilk ne yapılmalı?
Çocuğun beyanı her zaman ciddiye alınmalı ve sakin bir yaklaşımla dinlenmelidir. İlk olarak çocuğun güvenli bir ortamda olduğundan emin olunmalı, fiziksel muayene veya detaylı sorgulama yerine derhal bir çocuk psikiyatristine veya adli destek birimlerine başvurularak profesyonel süreç başlatılmalıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
3 yaşındaki çocuğum cinsel bir durumdan bahsederse nasıl yaklaşmalıyım?
3 yaşındaki çocuklarda cinsel içerikli ifadeler genellikle dış dünyadan veya medyadan duydukları kelimelerin tekrarı olabilir ancak asla göz ardı edilmemelidir. Çocuğu yargılamadan, korkutmadan ve baskı kurmadan dinleyerek, durumu profesyonel bir pedagog veya psikolog eşliğinde değerlendirmek en sağlıklı yöntemdir.
Çocuklarda cinsel istismar şüphesi nasıl ayırt edilir?
Çocuğun anlattıkları ile fiziksel belirtiler birleştiğinde istismar şüphesi ciddiye alınmalıdır. Çocukların hayal gücü geniş olsa da, özellikle hijyen veya fiziksel acı ile birleşen cinsel temalı ifadeler, uzmanlar tarafından adli görüşme teknikleriyle mutlaka incelenmelidir.
Çocuğumun anlattığı cinsel içerikli durum rüya olabilir mi?
3 yaşındaki çocuklarda rüya ve gerçeklik kavramı bazen karışabilir ancak bu durumun gerçeklik payı olup olmadığının tespiti ebeveyn tarafından değil, çocuk gelişimi uzmanları tarafından yapılmalıdır. Çocuğun fiziksel acı hissettiğini belirtmesi, konunun sadece rüyadan ibaret olup olmadığının klinik ortamda araştırılmasını zorunlu kılar.
Çocuklarda cinsel istismar şüphesinde hangi kurumlardan destek alınır?
Cinsel istismar şüphesi durumunda vakit kaybetmeden Çocuk İzlem Merkezleri (ÇİM), bağlı bulunduğunuz il veya ilçe sosyal hizmetler müdürlükleri veya emniyet birimlerine başvurulmalıdır. Uzmanlar, çocuğun psikolojik güvenliğini koruyarak olayın gerçekliğini belirlemek için gerekli adli ve tıbbi prosedürleri başlatacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,034 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zehra asude (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 374 göst.
1 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 815 göst.

Kategoriler

1,509,717 soru

24,634,847 cevap

365,374 kullanıcı

...