0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından
Mesela anne veya babası birine kötülük veya yanlış bisey yaptı diyelim Allah korusun da bu yüzden çocuğun başına dert veya musibet bisey gelir mi ?? 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,720 puan) tarafından
Gele bilir o yüzden bir şey yapmadan önce evladımız düşünmemiz lazm
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Gelir bence hele karşıdaki çok haksızlığa ugradi olduda evladın dan buldu derse olan evlada olur anne baba yaptığı seyler çocuklarından çıkabilir
0 oy
tarafından
Tabiki canım sen yaparsın anne baba kardeş abla abi eşin çocuğun kendin olabilirain

ne oldu birine bişey mi yaptın yoksa bacım
(663 puan) tarafından
Ya ben bugün biriyle tartıştım baya  sonra çocuğum da düştü kafasını çok pis vurdu :( :(
tarafından
Bazen bende de öyle oluyo canım mesela birşyle tartışıyorum aonra eşimle kavga ediyoruz yada huzurumuz bozuluyo durduk yere anlamıyorum
0 oy
(50,947 puan) tarafından
yedi kusakta olsa çıkar derler 
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Belalı birilerine çattılarsa gelebilir tabi çünkü en zaaf oldukları yerden vurur düşman 
0 oy
tarafından
Icinde beddua varsa ah aldiysa olabilir
0 oy
tarafından
Eskiler çocuk çamaşırı asmak nasip olmasın diyr beddua ederlermiş. Rabbim korusun yavrularımızı kötü insanlardan
0 oy
tarafından
Dedesi koruk (olmamış üzüm) yemiş torununun dişi kamaşmış derler bizde. Çıkar elbette 
0 oy
(352 puan) tarafından
Valla derler ki dedenin yediği erik torununun dişini kamaştırır. Beddua ah alan özellikle ihya olmaz sanmıyorum 
0 oy
(503 puan) tarafından
Ata eder, evlât öder. derler bizde de
0 oy
tarafından
Şöle anlatim dedemler cok eskiden aşiretlermiş ve aileden bir kızı başkasına vermek istemişler kızında bir sevdiği varmış ona kaçmış somra kızın annesi kızına gel affettik diye eve cagırmışlar dedemler akrabaları kızı dövmüşler bıcaklamışlar 17 yerinden ama kız ölmememiş hala sonra kızın annesi kızın agzına yastık koyup üstüne oturmuş sonra ölmüş kız 1 sene sonra halamın rüyasına girmiş ve kız demiş ki iki elim yakanızda vs vs ve şuan aile denilen birşey kalmadı kardeş kardeşe küs evli olan tek bir evladı kalmadı dedemin ve 3 erkek evladı alkolik ya okadar şeyler varki anlatamam 
tarafından
Bunu sana kim anlattı kız senin neyin oluo
tarafından
Akrabaymış kuzum bütün aile biliyo halamlar anlattı
tarafından
İçim ürperdiii resmen yaaa annesi öldürmüş yaanniii kızı nasıl kıyabilmişler acaba nasıl kıymış annesi bn öldürdüm deyip hiç bişi yapmayıp sevdiğü çocukla gönderebilirdide ama o bunu seçmiş umarım çıkmaz çocuklardan allahım esirgesin inşallah
0 oy
tarafından
7 kat soyundan birinden mutlaka çıkar derler öyle duymuştum ben.

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,318 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kubracm (548 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 679 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu