0 oy
561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu akşam  kaynanamın ablasına gittim bı siparişim vardı onu almaya . Kaynanada ordaymis gel dedi kadın 10dkka oturdysam .. düğünlerde var altinlik Allah yardım etsin yapana borcu olana dedi kadın bnm bı gelinede borcum var yapcam dedi kaynana bnm şükür yok dedi gülerek nerde yok diğer gelinine yaptın 5tane bana 3tane taktın hani yapcaktin dedim bozuldu yaparım da demedi .ister yapsın ister yapmasın artık umrumda değilde.. ablası hak yani sende bazen hakediyon biri bişi deyince dedi. Esime taşınalim surdan artık batıyoruz birbirimize dedim. Oda burdan çıkarsak babam kiraya verir o alır parayı ayrı suan veremem yaza doğru dedi.ama abisine ev aldılar bize gelince hep terslik ..biz altlı üstlyuz başka sorunlarda var tabi bu sorun bile sayılmaz. kaynana halı silker çamaşır takilida olsa al bile demez dışarı asamiyorm oturamyrm. Evin önü olmayck şeyler dolu atmiyolar.karistrmiyolardA pasaklı gibi hissediyorum. Evin kapısını değiştiremiyorum biraz eski tarz neymiş onlar şimdi degerliymis gerek yok diolar yani istedigim gibi değil hicbirsey.cunku ev onların.esimde sabret diyorda bakalim

5 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Biz de böyle oturyoduk en son borç içinde kaldılar para diye delirdiler kavga çıkardı sürekli kaynanam kiramı verin evden atarım dedi kocama da yediğimiz içtiğimiz lafını yapmış çok ağır konuşmuş hemen çıktık kiraya meğer ne güzel şeymiş huzur çok mutluyum kira veriyorum ama evimde huzur var derdim tasam sıkıntım hep onlarmis çok şükür ama eşim konuşmuyor annesiyle ona böyle yaptı diye bence eşine söyle ipler kopmadan çıkın olmuyor çünkü
tarafından
Başımızı sokacak yer var ama huzur yok gerçekten .ben bazen eltime kızıyorum ama kaynanayi biraz dizginlemis bu dizginlemis hali.benden önce oturmuş kavga ederek çıkmışlar çok nadir gelir çocuğu getirir konuşmaz gider .ben böyle olmak istemiyorum ama azda degil. Bakalım yaza kadar neler gorucem.
(2,336 puan) tarafından
Valla eltin en iyisini yapıyor ben hiç gorusmuyorum çocuğumu da görmek isteyen arardı zaten eşim de görüşmüyor bu kadar kötü olana kadar beklemedeyik iyidi diyorum ama napalim huzur önemli
-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
Hani yalnis anlama da eviniz var cok sukur.problemleriniz illaki vardir. Ben kirada  oturuyorum  eltimde kirada. Ama kaynanaya kocamla kaynim ev aldilar. Kirada oturdukları  zaman yeni evlendigim zaman mobilyanizi bi oducez dediler odemeye basladilar ama ev harcligi bizdn istediler. Esimdr parani cebinizde kalsin ben borcumu oderim dedi. Bidr bole bi model var bacim
tarafından
Herkesin bir derdi var ya. Ev var huzur yok.mesela faturalar k.pederde otomatik üstümüze vermez yaz kış 500lira fatura parası ister.
(85 puan) tarafından
Allah kolaylik versin cumlemize ne zor isler bunlar. Insani delirtmrk hoslarina gidio
tarafından
Geçen ki postumda herkes ustume geldi ama birikmislikle insan patlıyor . Kolay değil bide bana yapıyor .eltime halı silkelemis gitmiş halılarını balkondan atmış yani böyle mi yapım kıymetli ölüm .tabi oda bı kereyle gidip atmamış . geldiğin de canın ne istiyo die sorar .bana demez yani
(85 puan) tarafından
Illaki oluyo oyle problemler 20 yillik bi gelini var kaynanamin ben 5 yillik bana dun diyo oldurcen sen beni kahrimdan. 5 yilda naomis olabilirim. 20 yilda catladi 5 yilda patladi sanirim ,:))))
tarafından
Bu iyiydi =) normalde güleç bı insanım resmen somurdu kadın beni .
0 oy
tarafından
Esin sabret diyosa sabret canm insAllah hayirli ve en kisa zamanda guzel evin olur
tarafından
Amin inşallah canım . Bakalım sabır ediyorum. Yani kolayda değil  genede şükür kavga etmek istemiyorm arada dayanamyp laf sokuyorum içime atarsam hasta olurum biliyorum
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Beni yanlış anlama ama her gün bu saatlerde kayinvaliden ile ilgili post açıyorsun.  Sanki başka birşey düşünemiyormuşsu gibi Yani sürekli bunları yaşayıp kuruyor musun kafanda insanın yaşam enerjisi biter yok olur 
tarafından
Çünkü çocuktan bu saatte müsait oluyorum.gunduzleri buraya girdiğim pek yok nadirdir.cunku deliyim ya ondandır
(8,080 puan) tarafından
Peki hergün bunları yaşayıp düşünmek seni yıpratmıyor mu
tarafından
Çünkü hergun aynı şey oluyor.sizin başınıza gelse ne yapardınız bazen çok merak ediyorum
(8,080 puan) tarafından
Onu düşünerek empati kurarak yorum yapıyorum herzaman. Ben bu denli hergün kafama takip kendimi kurup yaşam enerjimi sömürmezdim kendı kendime
(4,694 puan) tarafından
Gizemcim o kadar haklısın ki arsız güçlü olunca üste çıkarmış ya misafirin yanında öyle demiş ne olmuş yani derdin yok ondan dert arıyorsun abisine ev almışlarmış ya evim var iyi kötü durayım şurada yok bı şükret ya kaynananın dibinden ayrılmıyor musun her dediğini duyup cevap vermen mı gerekiyor insan biraz durur biraz sakin ya
0 oy
tarafından

Niyetin bozmak olsaydı nolcakti bilemedim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 720 göst.
0 oy
19 cevap 649 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 496 göst.
4 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,823 soru

12,397,413 cevap

44,244 kullanıcı

Kategoriler