Bu akşam kaynanamın ablasına gittim bı siparişim vardı onu almaya . Kaynanada ordaymis gel dedi kadın 10dkka oturdysam .. düğünlerde var altinlik Allah yardım etsin yapana borcu olana dedi kadın bnm bı gelinede borcum var yapcam dedi kaynana bnm şükür yok dedi gülerek nerde yok diğer gelinine yaptın 5tane bana 3tane taktın hani yapcaktin dedim bozuldu yaparım da demedi .ister yapsın ister yapmasın artık umrumda değilde.. ablası hak yani sende bazen hakediyon biri bişi deyince dedi. Esime taşınalim surdan artık batıyoruz birbirimize dedim. Oda burdan çıkarsak babam kiraya verir o alır parayı ayrı suan veremem yaza doğru dedi.ama abisine ev aldılar bize gelince hep terslik ..biz altlı üstlyuz başka sorunlarda var tabi bu sorun bile sayılmaz. kaynana halı silker çamaşır takilida olsa al bile demez dışarı asamiyorm oturamyrm. Evin önü olmayck şeyler dolu atmiyolar.karistrmiyolardA pasaklı gibi hissediyorum. Evin kapısını değiştiremiyorum biraz eski tarz neymiş onlar şimdi degerliymis gerek yok diolar yani istedigim gibi değil hicbirsey.cunku ev onların.esimde sabret diyorda bakalim