0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Nefret ediyorum boyle cahil insanlardan sen kizini ogluna öldürttur veyada oglun kizini öldursun namus diyerekten sonra o gariban kizin cenazesini alma nefret ediyorum bu cahillikten Allah'ın belalari boyle zihniyette kim varsa Allah bildigi gibi yapsin namus bacak arasinda degildir. O kiz ne yaptiysa o kizi ilgilendirir ailesinij namusumuzu kirletti diye öldurmeye haklari yoktu olamaz. Herkes kendinden sorumludur sen o kizi dogurdun ailesi oldun diye namusumuzu kitletti diye ölduremezsin. Cahil zihnoyet cok ulkemizdr Allah bu cahillerden korusun bizi iyiki oyle bir ailede dogmadim sukrediyorum cok cahiller cok!

7 Cevaplar

0 oy
(3,919 puan) tarafından
Cahil geri kafalilar
-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Amin başımız sağolsun ALLAH hesap sorar :(
0 oy
tarafından
Doğurduğun bir can à nasıl bukadar gaddar olunabilir pes ...
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Kimsesizler mezaeligina gomulmesin yaaa kiyamam
0 oy
(734 puan) tarafından
Bildiğim tüm beddua ve küfürleri o aileye söylemek isterdim. Ama Allah görüyor ya, o kızın ahı tutucak o evi.
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Bir aileden 2 can gitti 

Hayatları karardı 
0 oy
(453 puan) tarafından
Ben taniyorum onları kız kardeşi kötü işler yapiyorumus erkek kardeşi de namusumuzu kirlettin diyerek gidip öldürmüş öyle duydum bn
(275 puan) tarafından
Bu insan öldürmek için haklı bir gerekçe mi ki. Allah ın verdiği canı Allah alır. Edep terbiye aileden görülür, yanlış birşey varsa onların eksikliğidir ve ölenin arkasından da konuşulmaz.
tarafından
Kiz kotu isler yapiyo diye öldürülmesmi gerek. Hem kime gore neye gore kotu isler yapiyo bana gore kotu is demek cocuklara taciz tecavuz hırsızlık kul hakki yemek gibi seylerdir.! Diğerleri Allahla kul arasindadir

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,243 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde HamzaMusam (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
0 oy
9 cevap 513 göst.
15 Mart 2021 Aile kategorisinde Ciciko (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 599 göst.
3 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu