0 oy
373 göst.
Aile kategorisinde (3,836 puan) tarafından
kapalı
kızlar merhaba. görümcemle ilgili bi sorum var. sizlerin aklına yorumuna ihtiyacım var

görümcemle aram kötü değildir. ama öyle çok samimi bi ilişkimizde yok. yeri geldi kardeş gibi yakın olup aynı düşünceyi savunup yorum yaptığımız da oldu. yapım gereği çok sokulgan bi insan değilimdir. görümcem de benim gibi bi yapıya sahip. ben bu durumdan şikayetçi değilim bunu da belirteyim. neyse akşam yemek yiyorduk ben kaynanam kızım ve görümcem hep birlikte ama kızımla yemek yemek mümkün değil bende aldım içeri geçtim onlar yesin bende sonra yerim diye düşündüm. aradan biraz zaman geçti işte kaynanam bisey söyledi galiba ben duymadım onu görümcem de dedi ki 25 yaşında kimse açlıktan ölmez. bana söyledi bunu anladım ama duyunca bozuldum yani. sonra geldi kızımı aldı bende gittim yemek yedim. görümcem kendisine bile yemek hazırlamaz sofra kurmayı dahi bazı zaman annesine yaptırır öyle ayaküstü atıştırma yemez. yemek ister illa ama kendi de yapmaz kolay kolay. çoğu zaman eve gelince der ki kaynanama açlıktan elim ayağım titriyor ne yemek var hadi sofrayı kur. böyle birinin bana bunu demesi zoruma gitti açıkçası. 

ben daha emziriyorum kızım 1 yaşında. sabah 8 de işte olmalıyım en geç görümcemle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah kayınpederim bırakıyor bizi işe. yeri geliyor eve gidene kadar bi öğün yiyorum saat 5e kadar 6ya kadar. eve gidince de hemen yemek yenilmiyor 7yi buluyor. ben gıkımı çıkarmazken öyle demesine içerledim. yemeğe de burun kıvırmam yani yerim. sevmediğim bi şey varsa da kendime yicek bisey yaparım hemen onu yerim kısa yoldan. uyumsuz biri değilim yani annesini de zorlamadım bu zamana kadar. böyle olunca da onlarla aynı sofraya oturmak istemiyorum kızımı bırakmak istemiyorum eşim de bu sefer beni sıkıştırıyor ne oldu da böyle yapıyorsun yine diyor. bu arada eşim de burda değil başka ilçe de çalışıyor o yüzden böyle yemek yiyoruz. kızım da şuan azı dişlerini ve köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyor gece kaç saat uyuduğumu bilmiyorum bile gözlerim acıyor uykusuzluktan bide işte stres yaşıyorum insanlarla yeri gelince. yani derseniz ki kendine yemek yap ye diye imkansız kızımla bunu yapması tek başına onu tutup kendime yemek yapamam. zor durumda kalınca çizgi film açtığım da oldu ama ondan bile sıkılır 10 15 dakikaya. 

ben mi doluyum sizce ? siz olsaniz tavrınız ne olurdu ?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suratın asık şekilde sofradan kalktıysan onlara afra tafra yapıyorsun sanmışlardır 
(3,836 puan) tarafından
öyle kalkmadım canım ya aslında
tarafından
Öyle anladılar demek ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beraber yaşıyorsunuz sanırım Allah yardımcın olsun 
(3,836 puan) tarafından
bu aralar beraber yaşıyoruz sayılır sağol canım
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Belki yanlış anlamışsındır sen yine de duymamışım say. Sen madem calısıyor sun yemegini de yapsınlar bi zahmet hiç ne utan ne de sıkıl 
(3,836 puan) tarafından
üzüldüm yani. kaynanam biraz çekiniyor ben yemek yeme sırasında sonraya kalınca. ilk önce sen ye diyor bana genelde.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
0 oy
0 cevap 541 göst.
26 Eylül 2020 Diğer kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde seoz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 671 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,285 soru

11,322,698 cevap

34,773 kullanıcı

...