Kızlar ilk 3 gün ateşim vardı ama çok değildi hamiliğin son 4 günü olduğu için hamileliğe bağladım yanıyordum ve üstü açık uyuyordum. Kaynanamla birlik oturuyoruz. 4 günün sonunda tat ve koku kaybı oldu gittim test yaptırdım pozitifim. 4 gün boyunca grip sandığım için dolaylı olarak evde maske falan takmadım kızımı öptüm dudaktan falan. Eşimle aynı yatakta uyuyorduk. Pozitif halimde sezeryan oldum 2 gün hastanede yattim eve geldim çift maskeyle dolaştım kaynanam hastalık hastası olduğu için çok korkuyordu ben pozitif olduktan 6 gün sonra evdeki herkes bir bahane ile gitti test yaptı hepsi negatif. Yeni doğmuş oğluma hastanede yaptılar oda negatif. Kızım geçen gün ateşlendi coronadan şüphe ettik fakat normal ateşmiş test yapıldı negatif. Şimdi size sormak istediğim şey şu. Ben hamilelik boyunca kapalı alanlara girmedim misafirim hiç gelmedi tanıdığım kimsem yok kaynanam gilde sülalesiyle küs kısacası evime de kimse girmedi. Sadece ateşlenmeden 3 gün önce özelde son kontrolüm vardı oraya gittim kimseyle temasım olmadı herkes mesafeli oturuyordu sadece eşim vardı yanımda. Ben bu hastalığı ayak üstü kaptiysam ki öyle kimseyle temasım yok. Nasıl oluyor da evdekiler benimle ayni odada 4 gün boyunca uyudu aynı sofraya oturduk yemek yedik onlarda olmuyor? Kuluçka süresi var diyeceksiniz fakat benim yarın test yapılali 14 günüm olacak ondan önce 4 günde evde ateşli gezdim kısacası virüs belirti göstereli 18 gün oluyor yarın fakat testin pozitif çıktığı günden itibaren sayıyorlar. Nas bizim evde kimsede olmadı