0 oy
1,369 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar ilk 3 gün ateşim vardı ama çok değildi hamiliğin son 4 günü olduğu için hamileliğe bağladım yanıyordum ve üstü açık uyuyordum. Kaynanamla birlik oturuyoruz. 4 günün sonunda tat ve koku kaybı oldu gittim test yaptırdım pozitifim. 4 gün boyunca grip sandığım için dolaylı olarak evde maske falan takmadım kızımı öptüm dudaktan falan. Eşimle aynı yatakta uyuyorduk. Pozitif halimde sezeryan oldum 2 gün hastanede yattim eve geldim çift maskeyle dolaştım kaynanam hastalık hastası olduğu için çok korkuyordu ben pozitif olduktan 6 gün sonra evdeki herkes bir bahane ile gitti test yaptı hepsi negatif. Yeni doğmuş oğluma hastanede yaptılar oda negatif. Kızım geçen gün ateşlendi coronadan şüphe ettik fakat normal ateşmiş test yapıldı negatif. Şimdi size sormak istediğim şey şu. Ben hamilelik boyunca kapalı alanlara girmedim misafirim hiç gelmedi tanıdığım kimsem yok kaynanam gilde sülalesiyle küs kısacası evime de kimse girmedi. Sadece ateşlenmeden 3 gün önce özelde son kontrolüm vardı oraya gittim kimseyle temasım olmadı herkes mesafeli oturuyordu sadece eşim vardı yanımda. Ben bu hastalığı ayak üstü kaptiysam ki öyle kimseyle temasım yok. Nasıl oluyor da evdekiler benimle ayni odada 4 gün boyunca uyudu aynı sofraya oturduk yemek yedik onlarda olmuyor? Kuluçka süresi var diyeceksiniz fakat benim yarın test yapılali 14 günüm olacak ondan önce 4 günde evde ateşli gezdim kısacası virüs belirti göstereli 18 gün oluyor yarın fakat testin pozitif çıktığı günden itibaren sayıyorlar. Nas bizim evde kimsede olmadı 

16 Cevaplar

+1 oy
(25,198 puan) tarafından
Kün feyekün... 
(119 puan) tarafından
Noldu ki yanlış bir şey mi sordum
tarafından
Hayir canim Rabbim ol der ve olur onu demek istedi arkadas
(25,198 puan) tarafından
Evt cnm onu demek istedim
-Reklam-
+1 oy
(1,656 puan) tarafından
Bende kızımı öptüm sevdim afedersin test yapmadan bigün önce eşimle ilişki bile oldu yarın gittim test verdim pozitif çıktım eşim de kızımda negatif oldular bulamadı bende şaştım benim tat ve kokum tek gitti bende anlamadm
0 oy
(22,061 puan) tarafından
Grip canim bu virus dedikleri ben pek inanmiorum benim halamda pozitif kocasiyla ayni evdeler kocasi negatif boyle sacma işmi olur
(22,061 puan) tarafından
Yavrum bizim bursada komşu yaşli yatalakti kari felcti öldü annem diyo rapora korono virus diye yazmislar eee ben smdi ne diyim demekki verilen ilaclar insani maffediyo saol yorumun icinde
tarafından
Edam babamda hastaydi biz saglamdik ayni evdeydik kuzusum hadi dogusmeyin
(119 puan) tarafından
Bu nasıl bir zihniyet ben inanmıyorum derken devletin virüs hakkında bir şeyler gizledigini düşünüyorum çünkü ben hamileyken yakalandım doğum yaptım vücudun en dirençsiz olduğu dönemde bile bu kadar hafif atlattım grip bile bunun yanında ağır demek istediğim şey bulaşma şekli farklı bir hastalık ve ben 14 gündür evden dışarı adım atmadım kimsenin vebali benim üstümde olamaz bana birisi bulaştırdı diye vabalim onun üstünde mi olacak 46 milyon insan olmuş hanımefendi dünya çapında. Kimin vebali kimde
tarafından
İlaçları kullan kullanma bende pişman oldum kullandigima ama bu hiçbir gribe benzemiyor hiçbir hastalıkta ben tuvalete gidemez hale gelmedim kendimden gecmedim nefes almak için ağzında bitane poşet var sanki sürekli aynı havayı alıyorsun gibi tuhaf bişey rabbim kimseye yaşarmasın kimseye
tarafından
Bile bile yaparsan diyorum ben bile bile ben gribim derbumursamazsan bulasmiyo diye ozman vebale girersin tabi kimin hafif kimin ağır geçireceğini bilemezsin ki sen. Hafif geçirmiş son şükür ama piyasada bende bişey yok gribim ben inanmıyorum diyip test vermeden herkese bulaştıran evine tanıdık alan sonra eve gelenler olunca çıkıyor  ortaya kimle görüştün diye soruyorlar
0 oy
(140 puan) tarafından
herkes ayni degil cnm benimde wvde kaynsnm oldu bir suru kisydik cok sukur biz olmadk 
(119 puan) tarafından
İşte ben ayak üstü oluyorum ama evdeki kimsede olmuyor benimle temas ettikleri halde saçma değil mi?
tarafından
Bulaşır ama ağzından burnundan girmez virüs  hasta olmaz eline değer üstüne değer ozman hasta olmayabilir bunda anlamicak bişey yok
0 oy
(4,847 puan) tarafından

Allah korumuş 

Bagisikliklari da güçlü olabilir
(119 puan) tarafından
Taşıyıcı değilsin diyorlar kimileride
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Bünye meselesi cnm bağışıklığı düşük olunca direk pozitif demek ki evdeki herkesin bağışıklığı yüksekmiş :-) 
(119 puan) tarafından
Ben inanmıyorum bu işte başka bir şey var
(2,559 puan) tarafından
Nasil baska bzey vr
0 oy
tarafından
Ya yengeminkide bugun pozitif cikti dun annemlerler ic iceydi bütün  gün kafayi yemek üzereyim.onlara bulastiysa diye
0 oy
(7,481 puan) tarafından
oda Rabbimin hikmeti canim.
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Arkadşım da o sekilde oldu bazıları taşıyıcı gibi oldukları icin bulastirmiyo
0 oy
tarafından
Bu bana bir umut oldu desem kızar mısın bilmiyorum 

İnşallah bize de bulaşmış olmasın diye dua eder olduk 

Kayınvaldem pozitif 2 gün bir aradaydık 7/24arada kaldık 

Kayınvaldem şimdi yoğunbakımda yatıyor ağır geçiriyor 

İnşallah bize bulaşmamıştır 
(119 puan) tarafından
Kuzum herkes bulaştirmiyo ki
tarafından
İnşallah öyledir ama kayınvaldem 8 kişiye bulaştırdı :((( bize de bulaşmış olma ihtimali çok yüksek
Ve ben dünden beri öksürüyorum kemiklerim kırılırcasına ağrıyor
0 oy
(14,162 puan) tarafından
Canım ya herseyi virüse baglıyorlar arkadaşımın bir akrabası kalpten ölmüş raporuna corona yazmışlar düşün kız diyor hepimiz şok olduk adam zaten hasta yatıyordu. Nerden kaptı ne alaka. Çok değişik işler dönüyor 
tarafından
Varya korona deglmş asıl öldüren bence ilaçlar agır
(2,559 puan) tarafından
Nasil baska usler dinuyor
0 oy
tarafından
Şaşırmıyorum artik amcam pozitif cıktı 3 gün hastanede yattı aynı evde birlikte uyuduğu karısı ve kızı negatif cıktı.  Annemin halası 82 yaşında korona oldu onun üstünü giydiren yemeğini yediren yeğeni negatif. Hoş ben bu korona olayına da pek inanmıyorum ve korkutma politikasının uygulandığını düşünüyorum. Türkiye 'de günde 300 kişi kanserden hayatini kaybediyor. Ama sorun değil dimi çünkü korona olmamışlar.! Diyesim geliyor.
0 oy
tarafından
Canım ben korona olduğunu anladığında hemen odamı ayırdım ama belirti başlamadan bir gün önce biz eşimle ilişkiye girdik yakın temas orda eşime bulaşmıştır diye düşündük ama esime cocuguma bulaşmamış yi hapsurup öldürüp yapmazsan bulaşma riski azalıyor 
0 oy
tarafından
Öyle deme herkesin bünyesi bir değil eşimin kuzeni oldu yurttan kaptılar 2 kardeş ablasına da geçirdi 3ü bi oda da kaldı yine gelinimiz in kardeşi geçirdi evde en az 7 kişi vardı ama onlara geçmemiş kimi ayakta atlatılır kimi çok zor bağışıklık sistemi ile alakalı grip den çok farklı ciğerlerini tutuyor direk grip olsan diğerine bisey olmaz
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Herkesin bağışıklık sistemi aynı olmadığı icin birisi eşiyle cinsel ilişkide bulunduğu halde bile kendisi pozitif eşine bulasmamis şimdi kendimden örnek vereyim sana benziyorum evden dışarı çıkmıyorum kolay kolay çıksam da sadece markete gidiyorum gelince direk duşa girerim yada iki ayda bir doktira gidiyoruz sadece ücretsiz izindeyim zaten sırf çocuğa ben bakayım diye eşim ise gidip geliyor onlarında işi hergun değil ders olduğu günler gidiyor geri kalan evden veriyor bende belirtiler oldu testim pozitif ve belirtilen iç gün sonra teste gittim o süre içinde kızım sürekli dış çıkarma döneminde olduğu için gelip yüzümü yalıyordu elimi agzina götürüyordu neler neler bende çıkınca esinle kızıma yapıldı onlar negatif sonra kızıma eşim bakmaya başladı bir hafta sonrada eşimde belirtiler oldu ama kızıma bakmaya dev ediyir bı sürede sürekli oynuyorlar sadece evde ben maske takıyorum eşim pozitif kızım yine negatif şükür tabi buna seviniyorum aman o gecirmesin diye 
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla canım benim eşimde pozitif çıktı ben negatifim 7 aylık kızım var onda da belirti olmadı çok şükür bizde anlamadık nerden bulasti birde yanyanaydik sürekli hatta eşimle iki gün önce yakinlasmistik iki gün sonra pozitif olduğunu öğrendik 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 588 göst.
0 oy
43 cevap 1,061 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 442 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde selenya (590 puan) tarafından soruldu